Şimdi Ara

comodo iş görür mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım kendimin windows 8 ve ortalama 1-1,5 senedir antivirüssüz kullanıyorum. her türlü siteye girmişliğim var şimdi internetten banka para transferi kredi kartı işlemleri falan yapıyorum. birde excelde çalıştığım şirketin satış-muhasebe işlemleri falan önemli değil alanın işine yaramaz ama yinede özel biligiler. keylogerlar truva atları ekran görüntüsü alan ve dosya transferi yapan virüsler falan sıkıntı çıkarmasın şifreler falan çalınmasın. araştırmalarım sonucu ya kaspersky'ı carcklı kullanacağım yada comodo kuracağım. ücretli ve ücretsizde en iyisi bunlar diye biliyorum. bir arkadaşım cracklı pek tavsi etmiyor. sizce hangisini kurayım bunlardan başka tavsiye edebileceğiniz yazılım var mı? birde bana uygun olan antivirüs mü internet security mi? ikisini bir kursam birde firewall kursam olur mu? anti-spy yazılıma ihtiyaç var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: abuzittinbey

bilgisayarım kendimin windows 8 ve ortalama 1-1,5 senedir antivirüssüz kullanıyorum. her türlü siteye girmişliğim var şimdi internetten banka para transferi kredi kartı işlemleri falan yapıyorum. birde excelde çalıştığım şirketin satış-muhasebe işlemleri falan önemli değil alanın işine yaramaz ama yinede özel biligiler. keylogerlar truva atları ekran görüntüsü alan ve dosya transferi yapan virüsler falan sıkıntı çıkarmasın şifreler falan çalınmasın. araştırmalarım sonucu ya kaspersky'ı carcklı kullanacağım yada comodo kuracağım. ücretli ve ücretsizde en iyisi bunlar diye biliyorum. bir arkadaşım cracklı pek tavsi etmiyor. sizce hangisini kurayım bunlardan başka tavsiye edebileceğiniz yazılım var mı? birde bana uygun olan antivirüs mü internet security mi? ikisini bir kursam birde firewall kursam olur mu? anti-spy yazılıma ihtiyaç var mı?

Ücretli Bitdefender kullan o dediklerinin hepsi onda var(Kendi Güvenlik Duvarı+Safepay yani internet bankacılığı koruması+Antispam koruması vb.) hızlıal.com da 9,90TL.'ye satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 21 Temmuz 2015; 10:27:58 >

• Aslında ESET Smart Security yeter
  • Crakli antivürüs akıl karı değil zaten. Zehirli ilaç gibi bir şey :)

Comodo her türlü işini görür, int. Sec. Programında firewall dahili olarak var zaten ve de ücretsiz. Bankacılık vs gibi işler için de Comodo'nun sanal masaüstü özelliği ekstra bir güvenlik demek.

Ama bence bilgisayarı formatlayıp temiz kurulum yapmak en iyisi. Değilse birkaç değişik antivirüsle (avira ve malwarebytes olabilir) komple tarama yapmak yerinde olacaktır.

Son olarak hiçbir antivirüsün %100 koruma sağlayamayacağını da akıldan çıkarmamak gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baidu AV deneyin hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunlar Virüs mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.