Şimdi Ara

COMOLLİ VE ALİ KOÇ NEYE YARADI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya uza git. Azizcik ve Aykut un kaçırttığı şampiyonluklar yüzünden borç 611 milyom euro olmuş. Kasa da para mı bırakmışlar. Azizcik in açıkladığı borcun 3 katı borç çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arshavin9

Adam sonuna kadar haklı bence

ALİ KOÇUN VAATLERİ

Fenerbahçe’de rekor katılımla 21 binden fazla üyenin oy kullandığı başkanlık seçiminde Ali Koç, Aziz Yıldırım’ı geçerek sarı-lacivertli kulübün yeni başkanı oldu. Ali Koç, Fenerbahçe’nin 33. başkanı olurken, yeni bir atılım yapacaklarının sözünü verdi. Fenerbahçe Kulübü’ne mali yardımda bulunacağının da sözünü veren Ali Koç, kulübe ne kadar para verecek? Ali Koç, kongrenin ilk gününde yapılan konuşmalarda Aziz Yıldırım’ın “Kazanırsam kulübe 150 milyon TL vereceğim” şeklindeki sözünün ardından “Bir fazlasını” vaadinde bulunmuştu.

İşte Ali Koç’un projeleri:

* Kulübe hatırı sayılır bir sermaye girişi yapılacak.

* Sponsorluk anlaşmaları yapılarak kulüp mali anlamda düzlüğe çıkarılacak.

* Futbol şubesinde ‘scout’ ağı kurulacak. Orta ve uzun vadede ise futbol okulları ve altyapı faaliyetleri baştan aşağı yenilenecek. Dünya çapında örnek gösterilecek bir futbol akademisi yapısı oluşturulacak.

* Tüm branşlarda özkaynaklardan sporcu yetiştirilecek.

* Yönetim anlayışı değişecek. Kulüp bünyesinde profesyonel isimler görev yapacak. Çağdaş bir yönetim anlayışı hedefleniyor.

PARA NERDE PARA NERDE DİYENLERE GELSİN BU VAATLER ADAM VAAT ETTİ PARAMI ALIP GELİYORUM OYUNCU İZLİYORUZ DİREK TRANSFER YAPACAĞIZ DEDİ NE GELEN VAR NE GİDEN ÇIKIP ALİ KOÇ MU OYNAYACAK SAHADA ?

Alıntıları Göster
    * Kulübe hatırı sayılır bir sermaye girişi yapılacak.

-külüp sermaye artımına gitti

* Sponsorluk anlaşmaları yapılarak kulüp mali anlamda düzlüğe çıkarılacak.

son 2 sezondur kupa kaldırmamış kaç senedir avrupadan men edilmiş hala şike davası devam eden takıma hemen kim sponsor olur?
    sakın beko deme o şirketler bizim azizin feneri yöettiği gibi yönetilmediği için kar ediyor.

* Futbol şubesinde ‘scout’ ağı kurulacak. Orta ve uzun vadede ise futbol okulları ve altyapı faaliyetleri baştan aşağı yenilenecek. Dünya çapında örnek gösterilecek bir futbol akademisi yapısı oluşturulacak.

comolli tek başına gelmemiştir ekibi ile gelmiştir. o akedemiler öyle hemen kurulmuyor. Clairefontaine kaç senede kuruldu acaba?

* Tüm branşlarda özkaynaklardan sporcu yetiştirilecek.

üst madde ile aynı

* Yönetim anlayışı değişecek. Kulüp bünyesinde profesyonel isimler görev yapacak. Çağdaş bir yönetim anlayışı hedefleniyor.

yönetim kadrosuna bak kim ne iş yapıyor anlarsın

artık bu boş muhabbetleri bırakın da destek olun 1 tane çorap almamış herifler külüpten ahkam kesiyr

• Kimse vaat vermedi. Ali Koç daha ilk gün ben den çok büyük vaatler beklemeyin dedi. Çok üst düzey oyuncular almamızı da kimse beklemesin dedi. Daha seçildiği gün söyledi bunları. Sadece şampiyonluk için yarışacak kadro kuracağız dedi o kadar. Ama ilk gün mali durumlara bakacağınız diye açıklaması da var.

Sen anlaşılan Ali Koç'un konuşmaları hiç dinlememişsin
  • Adam takımı yıldızlar karması yapacağım diyerek gelmedi tam tersi uzun vadede kulüp kültürünü değiştirip yıldız oyuncuya milyon dolarlar vererek almak yerine, genç oyuncuları yıldız yapıp klübe kazanç sağlayacağım dedi. Comolli nin gelmesinin en büyük nedeni altyapıdır.
  • Ver parayı alalım hadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GARDAŞIM AKIL FIKIR LAZIM MI GARDAŞIM
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.