Şimdi Ara

COMOLLİ VE ALİ KOÇ NEYE YARADI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyin acelesi bu 100 küsür senedir varız da ne oluyor ? Ali başkana ben güveniyorum.
  • Bir sene daha gitmeyin sampiyon olmayin nolacak sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulüpte ekmek alacak para kalmadı hala transfer diyorsunuz. Bilançolar çok ağır , Aziz Yıldırım eşi benzeri görülmemiş bir enkaz bırakmış.Şu son transferleri öpün başınıza koyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

neyle yapacaksın kardeşim neyle
    parayı nerden bulup getireceksin
    gel burada anlat
    bilin yo bilin öyle yok
    Adam sonuna kadar haklı bence

ALİ KOÇUN VAATLERİ

Fenerbahçe’de rekor katılımla 21 binden fazla üyenin oy kullandığı başkanlık seçiminde Ali Koç, Aziz Yıldırım’ı geçerek sarı-lacivertli kulübün yeni başkanı oldu. Ali Koç, Fenerbahçe’nin 33. başkanı olurken, yeni bir atılım yapacaklarının sözünü verdi. Fenerbahçe Kulübü’ne mali yardımda bulunacağının da sözünü veren Ali Koç, kulübe ne kadar para verecek? Ali Koç, kongrenin ilk gününde yapılan konuşmalarda Aziz Yıldırım’ın “Kazanırsam kulübe 150 milyon TL vereceğim” şeklindeki sözünün ardından “Bir fazlasını” vaadinde bulunmuştu.

İşte Ali Koç’un projeleri:

* Kulübe hatırı sayılır bir sermaye girişi yapılacak.

* Sponsorluk anlaşmaları yapılarak kulüp mali anlamda düzlüğe çıkarılacak.

* Futbol şubesinde ‘scout’ ağı kurulacak. Orta ve uzun vadede ise futbol okulları ve altyapı faaliyetleri baştan aşağı yenilenecek. Dünya çapında örnek gösterilecek bir futbol akademisi yapısı oluşturulacak.

* Tüm branşlarda özkaynaklardan sporcu yetiştirilecek.

* Yönetim anlayışı değişecek. Kulüp bünyesinde profesyonel isimler görev yapacak. Çağdaş bir yönetim anlayışı hedefleniyor.

PARA NERDE PARA NERDE DİYENLERE GELSİN BU VAATLER ADAM VAAT ETTİ PARAMI ALIP GELİYORUM OYUNCU İZLİYORUZ DİREK TRANSFER YAPACAĞIZ DEDİ NE GELEN VAR NE GİDEN ÇIKIP ALİ KOÇ MU OYNAYACAK SAHADA ?

• para vardı da gitti.
    biraz fransıza verildi. birazcık da hollandalıya verildi, tamam işte.
    ayrıca mevcut kadro ile son gs maçını almış olsaydık şampiyon olmuştuk.
    alamadık düştüğümüz hale bakın. van persi' den ders alamadık, hollanda' da ne var çok ilginç.
    fenerbahçe' nin sportik teknik direktör seçimi hatalı. nitekim ne dediler! "..umarım beni yanıltmazsın..."

bence yanıldı.
  • Türkiye dışında sporu takip etmediğinden normal bu söylediklerin ama emin ol yazdığın yöneticiler doğru yolda.
  • bunlara şey lazım ya 37lik Arshavini falan getireceksin kariyerinde Arsenal var diye mutlu olacaklar

• Bloğun hayırlı olsun.
  • 20 sene duran adama bunun 20 katı hesabını sordun mu sen once onun hesabını ver ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Transferde aceleye gerek yok. Doğru hareket ediliyor bence.

Ayrıca siz gençlere verilen parayı çok görüyorsunuz ama modası geçmiş yabancıları getirip doyurmaktansa böylesi daha iyi bence.
    Anlatamazsın hocam bunlara... buradaki arkadaşların çoğunluğu; 30 yaş üstü olsun, yıllık maliyeti 5 milyon euro olsun, fayda sağlamasa da olur kafasında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Türkiye de ki futbolun özeti bu konu olabilir.
    Bir de GS'lisi BJK'lisi dahil 2 sayfa adam açıklama yapmaya anlatmaya çalışmış.

Emeklerinize yazık arkadaşlar bloklayın gitsin bilerek trollüğüne yapıyorlar zaten.
  • Her sene yapılan hızlı ve oturaksız değişiklerden birinide Ali Koç yapsın diyorsun anlaşılan. Evet vaatlerde bulundu. Transfer için araştırma yaptığını söyledi fakat biz bunların detaylarını bilemeyiz. Şu an tek bildiğimiz her sene yapılan transferlerin bütçede büyük zararlara sebep olduğu. Yanlış anlama ama daha seçim zamanında yaz transfer döneminin bu şekilde geçiceğini tahmin etmiştim ve senin gibi bir kaç taraftarın Ali Koç'tan gereğinden fazla şey beklediğini anlamıştım. Yine yanlış anlaşılma olmasın seçim zamanı ben Ali Koç'u destekliyordum fakat bu Aziz Yıldırım'ın artık futbolda eskisi kadar efektif olmaması ve taraftarla yaşadığı birkaç büyük sorundan dolayıydı. Ali Koç iyi adamdır fakat ondan biraz fazla şey beklemiyor musunuz? Şu anda güzel bir yoldayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gelecekyolcusu -- 15 Temmuz 2018; 20:53:4 >
  • Transfer istiyorsan sen bizi yanlis anlamissin. Azizbahcelisin sen kardes.

• Comolli ve ali koçun asıl amacı takıma genç oyuncular kazandırmak. bu yüzden yapılacak transferler genellikle genç olacak ve fenerbahçe türk sporuna çok şey katacak.
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Bak işte içimizde bu gibi adamlar yüzünden taraftar bölünüyor. Bu gibilere azizi getirip paraları basıp daha sezon başlamadan şampiyonuz etkisi yaratıcan ki stada gitsinler. Boş adamlar hepsi hemde çok boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwood0

Bak işte içimizde bu gibi adamlar yüzünden taraftar bölünüyor. Bu gibilere azizi getirip paraları basıp daha sezon başlamadan şampiyonuz etkisi yaratıcan ki stada gitsinler. Boş adamlar hepsi hemde çok boş
    Anlamadıkları şey şu sanki aziz veya gelen x paraya basacak olan kişi, kendi parasını basıyor sanki kulübün parasını basıyor zaten kendi parasını bassa kılı kırk yarar kar/zarar analizi yapar öyle basar,nasıl olsa kendi ceplerinden çıkmıyor ya 3 milyon eurolar 5 milyon eurolar havada uçuşuyor,gidiyor mehmet topuza yığınla bonservis parası veriyorsun ve bunuda marifetmiş gibi pazarlıyorsun, e sen kazıklandın kardeşim neyin kafası yani
  • Bu kerizlere getir 35 yaşında Rosicky kendilerini tatmin etsinler

Ali Koç para koymadı diyenler olmuş

Sermaye artırımında Fenerbahçenin koyacağı 250 milyon tlsı ne peki sen mi veriyorsun cebinden

O parada Azizden kalan ödenmesi gereken kısa vaaadeli borçlara gidecek

Aziz sizin gibi kekoları kekledi biz zenginiz diye sizde her sene açıklanan dernek borcuna kandınız

Şimdi rüyadan uyanma vakti

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz Muay

ali koç başarısız olursa olsun yada comolli başarısız olsun ister cocu başarısız olsun hiç farketmez.
    Adamlar başarısız olursa defolup giderler bu kadar basit. Aziz aykut gibi kene gibi yapışacak değillerya.
    Çok doğru bir yorum olmuş, Ali Koç başarısızlık halinde veya taraftardan uğultu gelmesi halinde bırakır, o kadar net, beklemek en doğrusu.
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçede Ezeli rakibimiz galatasaray gibi olsun istiyorum.
    Kulübü şampiyon yapan td ertesi sene kötü olursa yada yeni gelen td kötü olursa anında gönderiyorlar yeni td getirip şampiyon oluyorlar galatasarayın böyle belki 5 şampiyonluğu var.
    Kulübü şampiyon yapan yönetim ertesi sene başarısız olursa onlarda gidiyor.
    Hiç istikrar vs diyen yok. Başarısızlıkta değil başarıda istikrar önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine Sampiyonlar Liginden elenince mi Transfer yapilacak ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.