Şimdi Ara

Compact Makine Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende canon eos600d var. Bir sıkıntı yok. Ama makine her yere götürülmüyor. Ailece düğüne gidiyoruz, makineni al diyorlar. Bu sefer düğün fotoğrafçısı gibi dolanıyorum salonda. Ya da arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz. Makine almıyorum yanıma. Ama o anda da 2-3 kare foto yakalamak istiyorum.

- Yanımda taşıması kolay ve günlük kullanıma uygun
    - 200-300 TL civarında bir makine arıyorum.
    - Manuel ayarı pek olmayacak, herşeyi otomatik yapacak.
    - Fotoğraftan anlamayan birisinin çok rahat kullanabileceği basit bir makine arıyorum.
    - Video çekerse sevinirim.
    - Batarya kullanımı olursa sevinirim. Kalem pil masrafı çıkmasın sürekli.

Zamanında 6-7 sene önce CANON POWERSHOT serisinden almıştım. Çok memnundum. ama şimdi onlar kalkmış piyasadan.

Nikon aldım. Kullanamadım. Abime hediye ettim.

Önerileriniz nelerdir?

• sx 150 iyi ama boyut itibarıyla itiraz edebilirsiniz.
    sx 230 diyceğim fiyatı beklediğinizi aşacak.
    a 2300 falan düşünebiliriniz, 180 lira civarında
  • canon ixus 300hs derim.. cook memnun kalirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende konuyu açan arkadaşım gibi 300-400 tl civarları kalem pille çalışmayan bataryası olan, ek olarak panaromik çekebilen, 1080p hd video ve 3d resim çekebilen, geniş açı canlı renk yakalayabilen bir makine bakıyorum 6yıl evvel arkadaşım abd' den canon s80 getirmişti çok iyiydi çekimleri makine çalındı canon d10 sualtı çekebilen makine aldık onun kadar iyi çekemiyor yetersiz kalıyor, babamın eski panasonic makinesi bile daha iyi çekiyor D10 dan, Şöyle renkleri canlı gibi yakalayan hangi makine var piyasada?
  • Al bendende okadar..bende öyle bişey arıyorum..en fazla 400 civarı verebileceğim..video 1080p video çekebilen makina varmı aceba..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 300-400Tl lik bir makine önerisi istiyorum aynı şekilde.
  • Ben kompakt yerine iyice araştırıp 2.el panasonic lumix dmc-fz38 aldım 370tlye sanalpazardan 12 taksit yaptırdım tertemiz kullanılmış aldım dlsr-like yarı profesyonel bir makine 10 kere daha alsam bunu alırdım öyle söyliyim kompaktlara 300-400tl bağlayacağıma temiz aldım çok iyi çekiyor daha önce makine kullanmamışım resmen 3metreden makro çiçek resmi çekiyorum sıfırı yabancı sitelerde 500-600 dolar 350euro falan
  • canon sx150 tam aradıgın makıne bencehttp://forum.donanimhaber.com/m_65769890/tm.htm buradan bılgı edınebılırsın makıneyı almamda cok yardımcı oldu
  • panasonic lumix dmc-fz38 in videosu 720p ama 1080p çeken kompaktları 10kere katlar kamerada inanılmaz bir zumu var leica lens var zaten boyutuda prof makinelere nazaran ufak youtubedan bakın videolarına 2 gündür deniyorum çok zevkli havada uçan martıları falan zumlayıp çekiyorum birde otomatik panaromik resim özelliği koysalarmış tadından yenmezmiş wide angle lens, telephoto lens, makro lens falanda extradan alabilirsiniz sonradan öyle bir makine İA diye bir otomatik modu var tüm ayarları kendide yapabiliyor raw formatındada cekebiliyor işlenmemiş prof foto çok iyi alet

Compact Makine Önerisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.