Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (324. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.592
Cevap
45
Favori
232.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle soru eki mı ayrı yazılır. Allies'e verilen buff sadece kağıt üzerinde birimleri late gameda ağır düşüşe geçiyor. P4 ve Panther gayet güçlü tanklar ayrıca Panther anti-tank olmasına rağmen piyadelere de vuruyor. En fazla ıskalıyordur hedefi, o da oyunun şans faktörü her tank ıskalayabilir. O axis tanklarının zırhları da güçlü. Hiçbir allies piyadesi OKW piyadelerine karşı üstün değil. Asıl onlar upgrade alıp ezip geçiyor. Sturmpioneer kadar şaka bir birim olamaz. Obersoldaten zaten çok fena. OKW birimleri silahlarını herhangi ek bir şey almadan sadece ammunition ile elde ediyor. Sizin şikayetçi olduğunuz blobları acemiler yapıyor.
  • spider anlaşıldı sen daha yenisin
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    gelecek zamanda kullandığım cümle tüm mesajımdaki 4 ana ifadeden sadece biri. diğer 3 konu da geçmiş zaman cümleleriyle dikkat ederseniz. yani mesajım %75 geçmişi referans alırken %25 gelecek planı barındırıyor. Ayrıca gelecek planı diyorum ama hali hazırda başvuruları alıyorlar bile, yani proje başladı, şu anda işlemde.

Bu arada konuda yine klasik overpowered konusu üzerinden axis allies kavgasına dönmüş :D
  • son cevap görünmüyor
  • SPider sanirim oyun bedeva olunca alip ilk defa oynayanlardan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

yahu axis e apılan nerflerden ounu bırakan bir sürü kişi var hala axis op diyenler var yaa... genelde axis oynuyoruz bazen eğlencesine allies onuyoruz yanında kek dondurma vs yiyerek kazanıyoruz o kadar kolay yani allies oynamak.... özellikle UKF ..

edit:Hemen her akşam en az 4 kişilik yayınımız var genelde axis oynuyoruz....arkadaşın twitch kanalından göz atabilirsiniz https://www.twitch.tv/yutaruo
    Bende axis oynardım sürekli nerflerden sinirlenip oyunu sildim en son. Yıllardan sonra geri yükledim 1 ay önce filan baktım durum daha beter bir halde geri sildim, adam olmaz bu oyun. Coh serisinin en oynanır zamanı oyunun ilk çıktığı zamanlardır. Allies dlc leri gelmeye başladıktan sonra bırakacaksınız oyunu başka yolu yok.

• Ben en fazla K.Tiger nerfine kadar dayanabilmiştim. Yazık oldu, ne güzel zamanlardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gene 183 mb güncelleme gelmiş fikri olan?

• Soyle bir organizasyon yapoyoruz an itibari ile.

Buna benzer bir organizasyonumuz daha olacak, CoH2 seven tum arkadaslara duyrulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni başlayan arkadaşlar için rehber niteliğinde videolar çekiyoruz isteyenler youtube kanalına veya canlı izlemek isteyenlerde twitch kanalımıza göz atabilirler.

• sebebini bilmiyorum ama bu oyun orijinal coh kadar sevilmedi ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

sebebini bilmiyorum ama bu oyun orijinal coh kadar sevilmedi ya.
    Sevmeyen illaki olmuştur ama benim gördüğüm kadarıyla genel kitle coh2'ye geçti. Eskiden coh2.org'da baya takılırdım, geçende tekrar bir girdim baktım, 2017'de coh1 turnuvası yapan adamlar bile coh2'ye başlamışlar

Balance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90639810B -- 26 Nisan 2019; 17:2:20 >

• Oyunu çözemediğim için bırakmıştım. Rehberiniz sayesinde tekrar başlayabilirim....
  • oyuna yeni bi komutan sistemi mi geliyor? yoksa sadece yeni birer komutan mı eklenecek?
  • bütün factionlara 1'er tane komutan geldi 90 MBlık güncelleme ile coh severlere duyurulur.
    Komutanları yakın zamanda inceleyip atacağım isteyenler takip edebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross1963 -- 14 Haziran 2019; 23:36:28 >
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    Yeni birer komutan, bence oyuna güzel bir eğlence kattı. Hepsinin topluluk tarafından hazırlandığı söyleniyor. Bence rahat bıraksınlar her türlü alet eklensin, seve seve uğraşanlar nasıl olsa var. Denge güncellemelerini de kendileri yapar yani Jagdpanzer IV zaten var ne gerek var deme bırak adamlar Jagdpanther'i de eklesin, hala keyifle oynuyoruz nasıl olsa.
  • Oynayan varsa ve kötü oynayan birisini yanına alabilecekse eklesin arada gireriz :)
    Veya forumca Steam grubu kurulduysa link alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: northwood

Oynayan varsa ve kötü oynayan birisini yanına alabilecekse eklesin arada gireriz :)
    Veya forumca Steam grubu kurulduysa link alırım
    steam değil de discord gurubumuz var her akşam 19 dan 00 a kadar oynuyoruz..genelde bin saat üzerinde oynayanlar takılıyor ama arada yenilerde geliyor kendilerini geliştiriyorlar
    Discord
    Join the Pati Famliy ( Pati Kazoku ) Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/rQkHjz
    Discord
    Join the Coh 2 Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/cC7PkQ

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

steam değil de discord gurubumuz var her akşam 19 dan 00 a kadar oynuyoruz..genelde bin saat üzerinde oynayanlar takılıyor ama arada yenilerde geliyor kendilerini geliştiriyorlarhttps://discordapp.com/invite/rQkHjzhttps://discordapp.com/invite/cC7PkQ

Alıntıları Göster
    Süresi geçmiş diyor ama hocam zahmet olmazsa bir daha alsam

• quote:

Orijinalden alıntı: northwood

Süresi geçmiş diyor ama hocam zahmet olmazsa bir daha alsam

Alıntıları Göster
    steam den ekle nick aynı.Ordan veririm
  • 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.