Şimdi Ara

Company of Heroes (2006) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
1
Favori
98.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: magicofgs

quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

magicofgs

arkadaşım yeni sürüm yükledimi sorun çözülüyor yok mod olayı felan var diyorsan 3.6 olanını indir aynısı ben indirdim sorunsuz

benim indirdiğim loading di senin dediğin hangisi bari indiriyim onu çok merak ediyorum bu oyunu tam ne güzel indi oynıcaz dedik ntfs işi çıktı başımıza

bende loading oladınını indirmiştim ama senin ntfs işinin emuleden kaynaklandıgını sandım sen iyisimi bir ntfs sistemi kur ksusra bama yalnış annlaşılmadan dolayı bu aralar aklım havalarda

• quote:

Orjinalden alıntı: vatanseverayhan

Arkadaşlar COH güzel oyunmuş da ben oyun çözünürlüğünü fazla açamadım.

P4 3GHz , 6600 serisi 256 mb ekran kartı , Kingston 512 DD2 533 mhz ram var.

Ram'i arttırmayı düşünüyorum. Ne dersiniz.
    1 sene sonra bilgisayarı yenilerim herhalde. Ama şimdilik ram takviyesi düşünüyorum.

Kingston 512 DD2 533 mhz ram'in yanına

Alacağım RAM için; yine kingston olmasının bir önemi var mı?
    512 mi alayım 1024 mü?
    İyi sonuç verir mi?
    COH'da işe yarar mı?

Şu soruya bir iki cevap alayım lütfen
  • arkadaşlar hemen alıp bi denicem oyun çok güzele benziyor
  • Bende bugün katıra yükliyeyim bakayım
  • bizim buraya haala gelmemiş oynayamadık yaaoyun güzele benziyo valla cod un üstten versiyonu sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

bizim buraya haala gelmemiş oynayamadık yaaoyun güzele benziyo valla cod un üstten versiyonu sanki

Aynen öyle, bayaa keyifli.

Şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ateş ve güneş

Oyun ben de Titan Quest gibi hata verip çıkmaya başladı.Sizde de var mı bu durum?

aynı hata bendede var kimse bunu neden oldugunu bilmiyormu lütfen yardım edin...............
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

quote:

Orjinalden alıntı: ateş ve güneş

Oyun ben de Titan Quest gibi hata verip çıkmaya başladı.Sizde de var mı bu durum?

aynı hata bendede var kimse bunu neden oldugunu bilmiyormu lütfen yardım edin...............

Titan Quest'te bende de arada oyun komple kapanıyordu ama bu oyunda henüz başıma gelmedi.
    Aman nazar değmesin
  • oyun normalde 512 mb ramde çalışıo yazıo ama ben açtıımda hata mesajı dioki en az 768mb ram istior.neden böle oluo
  • Oraya öyle yazmışlar ama 512 RAM çok az bu oyuna sen 1 GB yap rahat rahat oyna;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 4 Ekim 2006; 14:46:10 >
  • ama oyun hiç açılmıyor ya.madem 1 gb ram lazım niye kandırıyorlar ki?
  • Oyun için 10 gb boş alan lazım yoksa kuramazsınız..
  • beyler oyun süper topic i açan ve resim paylaşan arkadaşlara teşekkürler..

acaba benim sistem de ne kadar rahat oynarım yani görsellik olrark :D

sistemim:
    Asus P5PWD2-E premium i975x chipset anakart
    intel Pentium D 940 3.2 gHz
    Sapphire X1800XT 256 mb Gddr3 ekra kartı
    Kingston Hyper-X 750 mhz DDR2 1*2 gb (Dual kit) ram
    2*80 gb SATA-II raid 0 harddisk
    Su soğutma.... (belki dersiniz ii bi o/c yapman lasım die.. :D )

sistem böyle ark.lar inşallah full detay oynayabilirm.. kolay gelsin bol oyunlu günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkoylu2005 -- 4 Ekim 2006; 15:16:25 >
  • Full ayararlarda rahatça oynarsın;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frank Castle

ama oyun hiç açılmıyor ya.madem 1 gb ram lazım niye kandırıyorlar ki?

Oyunu 512 MB ram ile oynayabiliyorsunuz. Benim bilgisayarda bir problem yok ama ben biraz takviye yapmak istiyorum.

quote:

vatanseverayhan
    4 Ekim 2006; 11:50:06
    --------------------------------------------------------------------------------
    P4 3Ghz intel işlemci
    6600 TD 256 MB Leadtek ekran kartı
    512 MB 533 Mhz Kingston ram im var

Sistemimi 1 sene sonra değiştirmek istiyorum.
    Şimdilik RAM i biraz arttırmak istiyorum

Öncelikle 2 tane eşdeğer ram in (mesela 512MB+512MB) daha performanslı çalıştığını duydum.

Bendeki 512 MB ram in üzerine 1024 MB lık ram alırsam bir problem yaşarmıyım.
    Yada bendeki 512 MB ram in üzerine 512 MB + 512 MB lık ram alırsam daha mı performanslı olur.
    Yada bendeki 512 MB ram in üzerine sadece 512 MB lık ram alırsam diğer seçeneklerden pek farkı olmaz o yüzden sadece 512 MB lık ram yeterli olur mu dersiniz?

Aslında bu topik ile direct olarak ilgili değil ama en azında ben bu oyun için düşünüyorum.
    Bu konuda ne dersiniz.

• eywallah arkadaşım .. saolasın.. bakalım bi ara kadıköye uradıımda alıcam.. :D üni.ye hasırlanıom ama du bakalım napcas :D
    quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Full ayararlarda rahatça oynarsın;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkoylu2005

beyler oyun süper topic i açan ve resim paylaşan arkadaşlara teşekkürler..

acaba benim sistem de ne kadar rahat oynarım yani görsellik olrark :D

sistemim:
    Asus P5PWD2-E premium i975x chipset anakart
    intel Pentium D 940 3.2 gHz
    Sapphire X1800XT 256 mb Gddr3 ekra kartı
    Kingston Hyper-X 750 mhz DDR2 1*2 gb (Dual kit) ram
    2*80 gb SATA-II raid 0 harddisk
    Su soğutma.... (belki dersiniz ii bi o/c yapman lasım die.. :D )

sistem böyle ark.lar inşallah full detay oynayabilirm.. kolay gelsin bol oyunlu günler..

Sistemlerimiz aşağı yukarı aynı fakat benim ekran kartı X1800GTO.Full ayarlarda çok rahat oynuyorum.Bu arada oyun çok güzel zaman kaybetmeden oynayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmert -- 4 Ekim 2006; 15:52:32 >
  • arkadaslar oyunu ındırdım suan oynuorum cok guzel kesınlıkle tavsıye edrım oyunun kasma sorunu yok bnm sıstemde :)) grafıklerın hepsi hıgh 1024x768 bı sorun yasamadım gercek ıı. dunya savası fps lerınden sonra ıı oldu bu oynayın emınım sıkılmıcaksınız.

AMD Athlon 3000+ 1.5 Ram 6600gt MSİ K8 NEO2-FX
  • Oyun süper,,
    yeni aldım biraz kurcaladım
    hadi iyi oyunlar:)
  • Bazı arkadaşlar 512 ram de çalışmıo yazmışlar. Bendeki sistemde (P4 3.0 - 512 ram - 9550 ge) 1024*768 de rahat rahat oynuyorum oyunu.. (Gerçi bölüm geçinçe baya bi bekliom oyunu)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.