Orjinalden alıntı: samet.yildiz Bazı arkadaşlar 512 ram de çalışmıo yazmışlar. Bendeki sistemde (P4 3.0 - 512 ram - 9550 ge) 1024*768 de rahat rahat oynuyorum oyunu.. (Gerçi bölüm geçinçe baya bi bekliom oyunu)
Bende P4 3Ghz - 512 MB Kingston 533Mhz - 6600 TD ekran kartı var Deeiklerinde tamamen haklısın ama ben dün kafayı kırdım ve Kingston 1 GB daha 533Mhz ram aldım. Etti 1.50 GB. O bekleme dediğin şeylerin hiçbiri olmuyo. Geçişler acayip hızlandı. Tavsiye ederim.
amd 3000@2340,512*2 twinmos ram,7300 gts ekran kartıyla full oynuyorum biraz beklemeler oluyor ama grafikler için değer. benim bu konuda gecmiş mesajlarım bi arkadasımın sorunları yüzünden atıldı yoksa ben oyunu bitirmek üzereyim
Oyun orjinal olarak nerde satılıyor arkadaşlar, bikaç yere baktım bulamadım. Bilgisi olan var mı acaba?
Oyun gerçekten çok güzel bahsettiğiniz gibi ama, benim notebookda acaib bir bekleme süresi oluyor(4dk gibi) üstelik grafiği köklemem yada azaltmam da en fazla 30-40 sn fark etiriyor.Sanırım notebookdaki ramnın 1 g olması ile ilgili sorunum 1 gb nin 256 sı ekran kartına diğer 300mb si de windowsa gidince oyuna bir şey kalmıyor:-(
en kısa çözüm ramı artırmakmıdır?
Not:Ekran kartı Ati Mobility X1600 256Mb +256 MbHypermemory.
1 gb ramda yetmiyor şöyle 6800 ekran kartınız varsa yani grafik açtıkça ram istiyor 2 gb ram ile sıkıntısız oynarsınız 6800 Ultra bile full ayarlarda azcık kasıyor..
Arkadaslar ozellıkle lan uzerınden cok zevklı oyun bızım kanka ıle evler karsı karsıya ufaktan bı ağımız var kendı capımızda :) lan uzerınden oynamaya basladık gercekten pc zekıce oynuo oyunu bayagı ugrastırıo yenmek ıcın THQ nun hakkını vermek lazım yalnızca oyunda tek sevmedıgım yon sherman tankları bıraz salak hareket edıo :) o kadar.
AMD Athlon 3000+ MSİ K-8 NEO-2 FX 1.5 Gb 6600 GT
kesinlikle mükemmel bir strateji
son zamanlarda heyecenla oynadigim ender oyunlardan biri cok oyalicak gibi gözüküyo bizi brova her seyi hak ediyo bu oyun
Arkadaşlar ben 2. Dünya Savaşı konulu oyunların hastasıyım fakat strateji özürlüyüm biraz,yani fazla sevmiyorum stratejileri,bu oyun nasıl karmaşık mı yoksa kolay öğrenilcek bi oyun mu?
Gerçekten müthiş bi oyun..
Yo çok karışık deıl aslında tutorıal larını bıraz dıkkatlı oyna gerısını oyun ıcınde zaten cozersın alısınca dahada zevklı olur dene cekınme
Ben de Hill 192 bölümünde iken oyun save etmemeye başladı. Save kısmına girioyurum ancak herhangi bir yazı yazılmıyor. Eski bir kaç save'i sildim acaba yer mi kalmadı die, ancak deişen bir şey olmadı. Oldukça ilerlemiştim, hepsi gitti.Sorun neden acaba?
Arkadaşlar detaylıca bu oyunu hamachi ile nsl oynayacağımızı anlatabilecek olan varmı?
bu oyunun hilesini bile varmı? özellikle para hilesi
LEVEL dergisi bu ay oyuna 97 verdi düşünün artık nasıl bir oyun olduğunu
napıcan para hilesini tadını cıkar.......
yaw 12.ci bölümde kaldım..nası geçecem...bilen varsa yardımcı olabilirmi..25 dk sayıyor ama son 10.dakikada orta bölümü ele geçiriyorlar..nasıl bir strateji yapmam lazım..herşeyi denedim nerdeyse..offf..
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Level saçmaladı bence tamam oyun çok güzel ama 97 abartı.Bence 94 iyidir.Sanırım San Andreas ve Baldur's Gate 2 "97" almışlardı zamanında.
quote:
bonser24 Tarih 8 Ekim 2006; 22:51:52 yaw 12.ci bölümde kaldım..nası geçecem...bilen varsa yardımcı olabilirmi..25 dk sayıyor ama son 10.dakikada orta bölümü ele geçiriyorlar..nasıl bir strateji yapmam lazım..herşeyi denedim nerdeyse..offf..
Dediğin bölüm Hill 192 ise Howitser var onu kullan. HQ nün oraya da 2 tane otomatik silahlı adam koy. O bölüm bittikten sonra aynı haritadan devam ediyor ben orada kaldım.
quote:
Orjinalden alıntı: kmert
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Level saçmaladı bence tamam oyun çok güzel ama 97 abartı.Bence 94 iyidir.Sanırım San Andreas ve Baldur's Gate 2 "97" almışlardı zamanında.