Şimdi Ara

Company of Heroes (2006) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
1
Favori
98.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya verelimde benım saveler 12 den baslıo istersen yollım ısıne gelmez ama gecen gun temizledim hepsini.
  • ya bu save dosyaları nerde??
  • Edit: Yoq böle bişi yazmadm ben bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respediance -- 14 Ekim 2006; 12:16:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkoylu2005

ya bu save dosyaları nerde??

belgelerim/my games'in içinde
  • Oyun çok keyifli insanın oynadıkça oynayası geliyor yanlız yapay zeka harbi terletiyor insanı
  • oyun kac bolum
  • 100 üzerinden 100 abartılı bir puan bence. Ben 75 veririm. 25 puanı da birim üretme ve gerçekçilikten uzak görüş alanı yüzünden kırıyoum. Merakla beklemiştim ama 4-5 sene geçmesine rağmen bir oyun daha Combat Mission'dan iyi çıkamadı.
  • arkadaslar 13 bölumde bu almanlar karsı ataga gecıolar cok kalabalıklar 3 noktayı almak lazım beceremedım hala hazırda zorluk dercesınıde dusurmek ıstemıorum bı tatktık verın yaw
  • 512 mb ram 256 mb ati radeon 9250 ekran kartı 2.4ghz ama oyun deli gibi kasıoyor kasma deil sadece üniteleri göremiyorum :D:D:D bunu nasıl çözerim

ekran kartı + ram al demeyin :D
  • bende bu sorunu sadece ben mi yasiyorum diyodum,bende 1 ghz ram var ama gel görki ekran karti asus a9250 256 mb ve bende senin gibi birimleri yani askerleri aracalari falan göremiyorum.bu sorun tahminen ekran kartinin shader 1.1 destekli olmamasindan.tek çözüm yeni ekran karti almak.ben alicam mesela.ama bi daha asla ati almam.gigabyte marka ve nvidia islemcili olacak.
  • beyler ekran kartlarınız ve rtamlariniz bu oyun için oldukça yetersiz görünüyor... Ati X serileri anca yetiyor.. üst seviye kartlarla ise (benim gib)oldukça rahat oynanıyor...
    bu arada yeni bi ss ekleyeyim kendi oyunumdan savaşı kaybederken :D

beyler ayrıca bu bölüm dördüncü bölüm geçmiştim daha önce savelrimi kaybetmeden önce :D şimdi baya zorlandım... acaba güzel bi taktik werebilecekmisiniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkoylu2005 -- 16 Ekim 2006; 11:55:30 >

• dx10 çıkacak ne üst seviyesi

imzamdaki sistem ile 1280x1024 bir ss te benden oyuna yeni başladım

• şuan için piyasa ve türkiyede hangi kartlar üst seviye geçiyor.. zaten şu DX10 çıksın full sistem değiştircem :D ????

senin şu X1800Xt testlerine baktım güzel hazırlamışn.. ben de bi skor ekledim defaultta.. sadece cpu ve ramler o/c lenmiş.. Su soğutmanın da yararı büyük tabi :D
  • iş biraz daha ss.... bu konu yukarda kalmalı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkoylu2005 -- 16 Ekim 2006; 12:34:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ploff

oyun kac bolum

2. sayfada bunun cevabı var renkli resimli olarak
  • Arkadaşlar C: ye format attım, oyun diğer harddiskteydi ama oyunun kayıtlarının orda olduğunu unuttum. Acaba 7 veya 8. bölümün kaydını paylaşabilecek var mı? (Yalnız zorluğun Hard olması gerek )
  • kardeş bende olsa verirdim bizde de yok
  • Valla ben de demosunu oynuyorum, oyun çok güzel de, bayağı zor, easy de oynuyorum gene de beni mahvediyorlar Diğer stratejilerde böyle olmuyordu Neyse ben de bir kaç ss koyayım bari.

• Arkadaşlar şu an itibariyle bende oyunu bitirmiş bulunmaktayım.(Normalde)Oynadığım en iyi strateji oyunuydu.
  • Oyunda bir hata var sanki. Şöyleki, yanıma iki yandaş alıp 6 kişilik (5'i bilg. kontrollü) skirmish yapıyorum. Bilgisayarın kontrol ettiği oyuncuları normal yaptığımda problem yok ama hard veya expert yaparsam benim iki oyuncum çok pasifleşiyor. Mesela hiç tank yapmıyorlar, düşmana saldırmıyorlar, kendilerini doğru dürüst savunmuyorlar vs. Sadece bölgeleri ele geçirmeye çalışıyorlar. Tabi bu durumda karşı taraf üstüme çullanıveriyor . Son yamasıda yüklü ama niye böyle birşey oluyor anlamadım .
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.