Oyunun grafikleri çok hoş bende indirmeye başlıyım yavaş yavaş :)
ben de aldim bu oyunu. cok guzel ama kontroller biraz karisik gibi geldi bana... herkese tavsiye ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
arkadaşlar oyunda neden diğer ülkeler yok rus japon vs. ?
bence onları expansiona saklıyorlardır
bir de bişi soracam oyunun son bölümlerine doğru bir tepeyi almanızı istiyordu.
eğer 50 dakikanın altında alırsan madalya veriyordu
50 dakikanın altında alan var mı o tepeyi? varsa taktik verebilir mi? alamadığım tek madalya o da.
valla oyun bitti hard oynadım kesmedi expert biraz kastı ama bitti. çok kısa geldi. ama gerçekten çok güzel tekrar oynamayı planlıyorum..
bu aralar skirmish yapıcam... sabırsızlıkla bekliyorum.....
sikirmishlerde hangi company'i seçiyorsunuz?
ben airborn company'i seçiyorum. kanımca oyundaki en kullanışlı ünite paraşütlü askerler. bazukayı aldımı tankı patlatabiliyor. binalara karşı da satcheli var ve belki de en önemlisi destek için üsse dönmelerine gerek yok basıyosun +'ya havadan iniyo hemen
Arkadaşlar selamlar, biraz geç olarak dün aldım oyunu yükledim ve açıldı oyun. Yalnız arkadaşıma kopyaladık oyunu, oyunu kurmuş fakat "not enough virtual memory" hatasıyla karşılaşmış. Şimdi burada ram yetersiz benzeri birşey söylüyor, ikimizin sistemi arasındaki tek fark onun rami 1gb benimki 2 gb. (arkadaşın sistem özetle : p4 2.8, 1 gb ram, x800pro)
Yani gereksinimleri karşılayan bir sistem, neden verir bu sorunu bilgisi olan var mı ?
sanal bellek miktarını arttırması lazım
bilgisayarıma sağ tık özellikler>gelişmiş>performans>ayarlar>gelişmiş>sanal bellek miktarını manuel olarak arttırırsa düzelir
quote:
Orjinalden alıntı: neuro
quote:
50 dakikanın altında alan var mı o tepeyi? varsa taktik verebilir mi? alamadığım tek madalya o da.
bahsettiğin 50 dakka sınırlamalı bölümdeyim fakat o 9. bölüm...bildiğim kadarıyla oyun 15 bölüm.. ben açıkçası madalya alacam diye kasmadım, tadına vararak bitirmek lazım bu oyunu.
ya oyun süper ben bu aralar b unu oynuyorum baya eglenceli 7. bölümdeyim bitirmeyi planlıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: hakmel
quote:
quote:
bahsettiğin 50 dakka sınırlamalı bölümdeyim fakat o 9. bölüm...bildiğim kadarıyla oyun 15 bölüm.. ben açıkçası madalya alacam diye kasmadım, tadına vararak bitirmek lazım bu oyunu.
hmm evet benim sonlarda diye aklımda kalmış...
sonlarda sayılır ama yarısını geçmiş...
benim oyunda alamadığım tek madalya olduğu için merak etmiştim zaten...
tadına vararak oynadım oyunu şimdi madalya almanın zevkini yaşıyorum...
quote:
bilgisayarıma sağ tık özellikler>gelişmiş>performans>ayarlar>gelişmiş>sanal bellek miktarını manuel olarak arttırırsa düzelir
İşe yaradı, teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
quote:
İşe yaradı, teşekkürler
arkadaşlar 1.4 yamasını kurdum ama oyunda bi değişiklik göremedim yada crack filan mı isterki ?? yamayı kurup oyundaki değişikliği gören arkadaşlar var mı acaba ??
ya simdi bi yandan titan quest war o zaten hastalik ilk goz agrisi diablonun turunden sonra bide medieavl 2 war onuda orjinal aldik o da atsan atilmaz satsan satmam zaten e pes 6 var e bunnar gecince ek paket geliyor titana bu oyunada grafikler guzel ama strateji olarak bise beklemeyin diye ign de okudum walla ne desem ki siz ne dersiniz
Calliopse a yaptıkları değişikliği hiiç beğenmedim. Ne olmuş öyle zaten çok uyuz onun füze yağdırması. Şimdi bedava yapmışlar. Zırt pırt atacak sağa sola. Topunu kaldırmışlar tankın. Bence eski hali daha iyiydi. Bir de nedir bu oyunu yapanlardaki Bar rifle sevdası anlamış değilim. Her patch de daha da güçleniyor. Allied ları güçlendiren bir patch olmuş. Artı olarak kurduğumuz kum torbalarını ve tank tuzaklarını kaldıramamk çok komik olmuş. HAdi tank tuzakları bi yana, kum torbalarını niye kaldıramıyoruz. Garip bi patch yapmışlar...
1 saat içinde 2 v2 hamachi kapışacak oyuncular aranıyor (v1,5) ilgilenenler pm atsın bizim 2 hazır kendine güvenen 2 yanaşsın bole
xthread.dll dosyası lazım. Biri maile atabilir mi rar yapıp.