beyler stratejitr.net de baya bi oluşum var, hamachi konusunda.
tamam oraya da bakarım.
arkadaşlar benim amd çift çekirdekli core dual makinem var ram 1 gb fakat oyunda amd işlemcinin son driverlerini istiyo heralde yüklemeden bu uyarıyı çıkardı ama ben driveri kendi cd den yüklüyorum en son driveri bu hatayı veriyo
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetbalci
arkadaşlar benim amd çift çekirdekli core dual makinem var ram 1 gb fakat oyunda amd işlemcinin son driverlerini istiyo heralde yüklemeden bu uyarıyı çıkardı ama ben driveri kendi cd den yüklüyorum en son driveri bu hatayı veriyo
Dual Core için ufak bir yama olması lazım amd'nin sitesinden indirebilirsin
tek kelimeyle harika bi oyun.......
arkadaslar biri siteye su oyunun bitmis save dosyasını koyabilir mi acaba cok lazım??????????????????
quote:
Orjinalden alıntı: fuchsefe
arkadaslar biri siteye su oyunun bitmis save dosyasını koyabilir mi acaba cok lazım??????????????????
Şahsen ben koyamam 600 mb civarında
Arkadaşlar elimde core 2 duo 1.66 2.00 ram ge force go 7600 ekran kartlı laptop var. bilgisayarda vista kurulu ve coh oynarken sürekli takılmalar oluyor. Ekran kartının driverlarını güncelledim. oyunun patchlerini yükledim. daha da beter oldu. takılma sırasında ram baktım. 1.4 ram kullanıyordu oyun. Ne gibi sorun olabilir. Bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Orjinalden alıntı: sarsreloaded
Arkadaşlar elimde core 2 duo 1.66 2.00 ram ge force go 7600 ekran kartlı laptop var. bilgisayarda vista kurulu ve coh oynarken sürekli takılmalar oluyor. Ekran kartının driverlarını güncelledim. oyunun patchlerini yükledim. daha da beter oldu. takılma sırasında ram baktım. 1.4 ram kullanıyordu oyun. Ne gibi sorun olabilir. Bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. [:'( vista yüklü bazı makinalardada aynı sorundan bahseden oluyor tarif ettigin sistemde sistem hatasından kaynaklanabilecek bir proplem olmaması lazım emin degilim ama bence işletim sisteminden kaynaklana bilr
oyunun fulü kaç gb bilen var mı
Arkadaşlar bu MUHTEŞEM oyunu ankara da kızlılaydan orijinal diye almıştım.yaklaşık 85 ytl miydi neydi.Korka korka eve döndümbilgisayarıma kurdum.Çalıştığını görünce rahatladım.Sonra bu forumda patchlerin çıktığını duyunca hemen indrdim.1.00-1.40 patchini ve tam yüklemeye aşladığında critical files diye bişeyi buulamadı.Error dosyasını okuduğumda ise old file diye bir şeyin modifiye edildiğini falan yazıyordu.Yani patchleri yükleyemiyorum.Bunu satın aldığım yere belirttiğimde beni baya bi terslediler.size SORUM Oyunun asıl exe(herhalde old file bu idi çünkü exe nin adını değiştirince hata mesajı deişiyor.) sini herhangi birinizin yardımıyla bulsam ve oyun klasörüne kopylasam patch yüklenir mi ?Lütfen yardımcı olun bu oyunun çok seviyodum.Ve patchlrini kesin yüklemem lazım.biriniz asıl exe dosyasını bi yere upload etse olmaz mı Şimdiden teşekkürler
ek paket çıkiyiii
quote:
Orjinalden alıntı: Revolucionare
Arkadaşlar bu MUHTEŞEM oyunu ankara da kızlılaydan orijinal diye almıştım.yaklaşık 85 ytl miydi neydi.Korka korka eve döndümbilgisayarıma kurdum.Çalıştığını görünce rahatladım.Sonra bu forumda patchlerin çıktığını duyunca hemen indrdim.1.00-1.40 patchini ve tam yüklemeye aşladığında critical files diye bişeyi buulamadı.Error dosyasını okuduğumda ise old file diye bir şeyin modifiye edildiğini falan yazıyordu.Yani patchleri yükleyemiyorum.Bunu satın aldığım yere belirttiğimde beni baya bi terslediler.size SORUM Oyunun asıl exe(herhalde old file bu idi çünkü exe nin adını değiştirince hata mesajı deişiyor.) sini herhangi birinizin yardımıyla bulsam ve oyun klasörüne kopylasam patch yüklenir mi ?Lütfen yardımcı olun bu oyunun çok seviyodum.Ve patchlrini kesin yüklemem lazım.biriniz asıl exe dosyasını bi yere upload etse olmaz mı Şimdiden teşekkürler
bendede 1.40 patch yukledıgımde oyle bı hata wermıstı.cozumu soyle.msconfig yaz çalıştıra.oradan hizmetlerın ve başlangıçta yuklenen butun programların onayını kaldır.oyle yuklemeye dene.birde olmazsa 1.1 1.2 1.3 fln butun oncekı patchları cek oyle yukseltmeye dene.oda olmazsa tekrar tekrar patchlamay calıs.bazen onceden hata yaptıgı yerı gecebılıyor.ben 20 30 defada kurdum deneye deneye.
dx10 lu ekran goruntusu verebılecek bı arkadaş warmı.ilk dx10 lu oyun bu sanırsam..
su anda tiberium oynamama ragmen en guzel oyun olarak bunu secerim
patlama efektleri , o bazooka var ya o iste , ilk bolum superdi bir de en cok bayildigim sey o kadar fazla yaklasabiliyorsun ki kendini savasta hissediyorsun
ornegin bir adamla bir yeri bazooka kullanarak ucuracan bir zoom yapiyorsun yok boyle bir sey
ki o zaman 512 RAM ve 1.3 patch ile 1280*1024te cok az takilma oluyordu simdi RAM 1.25 oldu artik kimse durduramaz beni!
quote:
Orjinalden alıntı: unstoppable
dx10 lu ekran goruntusu verebılecek bı arkadaş warmı.ilk dx10 lu oyun bu sanırsam..
bende bu oyunu dx10 destekli sanıyordum çıktımı acep dx10
arkadaşlar bişey sormak istiyorumda bu oyunda tek bir adamımı yönetiyoz yoksa kuş bakışı bir görüntüyle baskalarınıda mı yönetiyoz?????
Ben de oyunu bitirdim tavsiye ederim süper. Ama iyi kalitede oynayacaksanız en az
Ram: 2048 VGA: 7600GS/GT vs olmalı.
quote:
Orjinalden alıntı: DualCore_6600
Ben de oyunu bitirdim tavsiye ederim süper. Ama iyi kalitede oynayacaksanız en az
Ram: 2048 VGA: 7600GS/GT vs olmalı.
arkadasım ohaa ram i biraz salladın bu devirde kim 2048 mb ram kullanır ben şu an hiç kullanan görmedim