Şimdi Ara

Company of Heroes (2006) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
1
Favori
98.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler stratejitr.net de baya bi oluşum var, hamachi konusunda.
  • tamam oraya da bakarım.
  • arkadaşlar benim amd çift çekirdekli core dual makinem var ram 1 gb fakat oyunda amd işlemcinin son driverlerini istiyo heralde yüklemeden bu uyarıyı çıkardı ama ben driveri kendi cd den yüklüyorum en son driveri
    bu hatayı veriyo

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

arkadaşlar benim amd çift çekirdekli core dual makinem var ram 1 gb fakat oyunda amd işlemcinin son driverlerini istiyo heralde yüklemeden bu uyarıyı çıkardı ama ben driveri kendi cd den yüklüyorum en son driveri
    bu hatayı veriyo

Dual Core için ufak bir yama olması lazım amd'nin sitesinden indirebilirsin

• tek kelimeyle harika bi oyun.......
  • arkadaslar biri siteye su oyunun bitmis save dosyasını koyabilir mi acaba cok lazım??????????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuchsefe

arkadaslar biri siteye su oyunun bitmis save dosyasını koyabilir mi acaba cok lazım??????????????????

Şahsen ben koyamam 600 mb civarında
  • Arkadaşlar elimde core 2 duo 1.66 2.00 ram ge force go 7600 ekran kartlı laptop var. bilgisayarda vista kurulu ve coh oynarken sürekli takılmalar oluyor. Ekran kartının driverlarını güncelledim. oyunun patchlerini yükledim. daha da beter oldu. takılma sırasında ram baktım. 1.4 ram kullanıyordu oyun. Ne gibi sorun olabilir. Bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Orjinalden alıntı: sarsreloaded

Arkadaşlar elimde core 2 duo 1.66 2.00 ram ge force go 7600 ekran kartlı laptop var. bilgisayarda vista kurulu ve coh oynarken sürekli takılmalar oluyor. Ekran kartının driverlarını güncelledim. oyunun patchlerini yükledim. daha da beter oldu. takılma sırasında ram baktım. 1.4 ram kullanıyordu oyun. Ne gibi sorun olabilir. Bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
    [:'(
    vista yüklü bazı makinalardada aynı sorundan bahseden oluyor tarif ettigin sistemde sistem hatasından kaynaklanabilecek bir proplem olmaması lazım emin degilim ama bence işletim sisteminden kaynaklana bilr
  • oyunun fulü kaç gb bilen var mı
  • Arkadaşlar bu MUHTEŞEM oyunu ankara da kızlılaydan orijinal diye almıştım.yaklaşık 85 ytl miydi neydi.Korka korka eve döndümbilgisayarıma kurdum.Çalıştığını görünce rahatladım.Sonra bu forumda patchlerin çıktığını duyunca hemen indrdim.1.00-1.40 patchini ve tam yüklemeye aşladığında critical files diye bişeyi buulamadı.Error dosyasını okuduğumda ise old file diye bir şeyin modifiye edildiğini falan yazıyordu.Yani patchleri yükleyemiyorum.Bunu satın aldığım yere belirttiğimde beni baya bi terslediler.size SORUM
    Oyunun asıl exe(herhalde old file bu idi çünkü exe nin adını değiştirince hata mesajı deişiyor.) sini herhangi birinizin yardımıyla bulsam ve oyun klasörüne kopylasam patch yüklenir mi ?Lütfen yardımcı olun bu oyunun çok seviyodum.Ve patchlrini kesin yüklemem lazım.biriniz asıl exe dosyasını bi yere upload etse olmaz mı
    Şimdiden teşekkürler
  • ek paket çıkiyiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolucionare

Arkadaşlar bu MUHTEŞEM oyunu ankara da kızlılaydan orijinal diye almıştım.yaklaşık 85 ytl miydi neydi.Korka korka eve döndümbilgisayarıma kurdum.Çalıştığını görünce rahatladım.Sonra bu forumda patchlerin çıktığını duyunca hemen indrdim.1.00-1.40 patchini ve tam yüklemeye aşladığında critical files diye bişeyi buulamadı.Error dosyasını okuduğumda ise old file diye bir şeyin modifiye edildiğini falan yazıyordu.Yani patchleri yükleyemiyorum.Bunu satın aldığım yere belirttiğimde beni baya bi terslediler.size SORUM
    Oyunun asıl exe(herhalde old file bu idi çünkü exe nin adını değiştirince hata mesajı deişiyor.) sini herhangi birinizin yardımıyla bulsam ve oyun klasörüne kopylasam patch yüklenir mi ?Lütfen yardımcı olun bu oyunun çok seviyodum.Ve patchlrini kesin yüklemem lazım.biriniz asıl exe dosyasını bi yere upload etse olmaz mı
    Şimdiden teşekkürler

bendede 1.40 patch yukledıgımde oyle bı hata wermıstı.cozumu soyle.msconfig yaz çalıştıra.oradan hizmetlerın ve başlangıçta yuklenen butun programların onayını kaldır.oyle yuklemeye dene.birde olmazsa 1.1 1.2 1.3 fln butun oncekı patchları cek oyle yukseltmeye dene.oda olmazsa tekrar tekrar patchlamay calıs.bazen onceden hata yaptıgı yerı gecebılıyor.ben 20 30 defada kurdum deneye deneye.

• dx10 lu ekran goruntusu verebılecek bı arkadaş warmı.ilk dx10 lu oyun bu sanırsam..
  • su anda tiberium oynamama ragmen en guzel oyun olarak bunu secerim

patlama efektleri , o bazooka var ya o iste , ilk bolum superdi bir de en cok bayildigim sey
    o kadar fazla yaklasabiliyorsun ki kendini savasta hissediyorsun

ornegin bir adamla bir yeri bazooka kullanarak ucuracan
    bir zoom yapiyorsun yok boyle bir sey

ki o zaman 512 RAM ve 1.3 patch ile 1280*1024te cok az takilma oluyordu
    simdi RAM 1.25 oldu artik kimse durduramaz beni!
  • quote:

Orjinalden alıntı: unstoppable

dx10 lu ekran goruntusu verebılecek bı arkadaş warmı.ilk dx10 lu oyun bu sanırsam..

bende bu oyunu dx10 destekli sanıyordum çıktımı acep dx10
  • arkadaşlar bişey sormak istiyorumda bu oyunda tek bir adamımı yönetiyoz yoksa kuş bakışı bir görüntüyle baskalarınıda mı yönetiyoz?????
  • Ben de oyunu bitirdim tavsiye ederim süper.
    Ama iyi kalitede oynayacaksanız en az

Ram: 2048
    VGA: 7600GS/GT vs olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DualCore_6600

Ben de oyunu bitirdim tavsiye ederim süper.
    Ama iyi kalitede oynayacaksanız en az

Ram: 2048
    VGA: 7600GS/GT vs olmalı.

arkadasım ohaa ram i biraz salladın bu devirde kim 2048 mb ram kullanır ben şu an hiç kullanan görmedim
  • bende 4 gb ram var ve 8800 GTS var.

1 gb ramde loading olayı çok uzun sürüyor.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.