Şimdi Ara

Company of Heroes (2006) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
1
Favori
98.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunda nasıl alman olunuyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DualCore_6600

bende 4 gb ram var ve 8800 GTS var.

1 gb ramde loading olayı çok uzun sürüyor.

arkadaşım 8800 gts war demıssın.grafık ayarlarından dx10 u açtın mı.çok şey farkedıyomus dıye duydum.eğer 2 3 kaliteli jpg upload edebılırsen cok sevınırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unstoppable

quote:

arkadaşım 8800 gts war demıssın.grafık ayarlarından dx10 u açtın mı.çok şey farkedıyomus dıye duydum.eğer 2 3 kaliteli jpg upload edebılırsen cok sevınırım.

Bu oyunun DX 10 desteği yokki
  • Arkadaşlar,oyuna her girdiğimde ATI Catalyst Control Center açılıyor,ayrıca monitöre 1-2 saniyeliğine güç gitmiyor.

Sorun ne olabilir,1.5 yaması da yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tune Up! -- 21 Nisan 2007; 20:42:59 >
  • quote:

quote:

quote:

update yaptıktan sonra shader optionsta dx10 secılebılıyor.martta geldı dx10 destegı dıye hatırlıorum
  • SKIRMISH BÖLÜMÜNDE NASIL "ALMAN" OLARAK SAVAŞABİLİRİM ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tune Up!

Arkadaşlar,oyuna her girdiğimde ATI Catalyst Control Center açılıyor,ayrıca monitöre 1-2 saniyeliğine güç gitmiyor.

Sorun ne olabilir,1.5 yaması da yüklü.

Bilen yok mu arkadaşlar ?
  • skirmish te alman olmak için alman bir ülkenin zorluk seviyesini ayarladığın bir sekme var orada sanırım switch point desren alman olacaksın
  • Biraz geç oldu ama ancak dört gündür bu oyunu oynayabiliyorum. O da kısıtlı zamanlar içinde. Relic firmasının Dawn of War'ının tadı daha henüz damağımdayken bu oyunun çıkmış olması ayrı bir olay. DoW'da bir şeyler eksikti, oyunun ruhunda biraz eksiklik vardı, konsantre olmak kolay değildi, özellikle ilk giriş demosundan sonra başka bir demonun olmaması, sonu da dahildir buna, çok üzmüştü bizi. Ama herşeye rağmen müthişti.

Relic firmasının kendini bu kadar aşacağını kimse beklemezdi, ama bu adamlarda bir şeyler olduğu ortadaydı ve yaptılar yapacaklarını. Bu oyunu insan defalarca bitirebilir, hatta çoklu oyuncu modunda yeni bir Starcraft olma ihtimali bile var.

Bir şey soracağım DoW'da 10 bölüm vardı ve tadı damağımda kalmıştı. Acaba diyorum CoH'demi aynı şekilde 10 bölüm? İnşallah değildir!

Yok böyle birşey der ve çekilirim. Eğer bilgisayarı olmayanlar varsa bu oyunu neden kabul edebilirler.

• Unutmadan belki merak edenler vardır. İmzamdaki sisteme Vista kurulu ve oyunu çatır çatır oynuyorum!
  • Ya benim bi sorum var..İnsanı hayattan bezdiren bişey gerçekten..Arkadaşla oynuyoruz 1v1 2v2 falan..herneyse adam çok hızlı bi şekilde o lanet howitzerden yapıyo we sadece barracks yapmış olarak we nerdeyse şehrime hiç gelmeden üssümü yerle bir ediyor..

Benzin ihtiyacı olmadığı için piyadelerinin eline bar veriyor ve sürekli supressing fire ile adamlarımı pinned konumuna getiriyor,zaten piyadeye karşı ezik axis..Tek kurtuluş tank yapıp dalmak ama tank yapana kadar adam 15 tane howitzer yapıyor zaten...

Bunun için nasıl bi taktik önerirsiniz başına gelen var mı ? ya da ne bileyim bi önerisi olan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

Ya benim bi sorum var..İnsanı hayattan bezdiren bişey gerçekten..Arkadaşla oynuyoruz 1v1 2v2 falan..herneyse adam çok hızlı bi şekilde o lanet howitzerden yapıyo we sadece barracks yapmış olarak we nerdeyse şehrime hiç gelmeden üssümü yerle bir ediyor..

Benzin ihtiyacı olmadığı için piyadelerinin eline bar veriyor ve sürekli supressing fire ile adamlarımı pinned konumuna getiriyor,zaten piyadeye karşı ezik axis..Tek kurtuluş tank yapıp dalmak ama tank yapana kadar adam 15 tane howitzer yapıyor zaten...

Bunun için nasıl bi taktik önerirsiniz başına gelen var mı ? ya da ne bileyim bi önerisi olan ?

en iyi savunma taruz etmektir 105 lik yapabilmek için 5 kademe puana ve75 cephane puanına ihtiyacı var o sana saldırmadan piyade yapıp sen ona saldır özellikle cephane noktalarını elinde tut axis de granades diye bir birim var hem mg32 hemde panz. taşıya biliyor gayette etkili 3kişilik ss birimide etkili daha basit olsun dersen standart piyadeden bol miktar da yapıp gönder onlarla meşgul olurken sende en ucuzundan stuck4 yapıp piyadeni desteklersin arasırada taruz esnasında propaganda yayaını bence işie yarar

• c o h sevenleri hamachi üzerinden oynmaya davet ediyorum
    ağ adı:COH_TR
    şfr:123
  • SLM
    ARKADAŞLAR BEN BİR BÖLÜMDE TAKILDIM
    FÜZE VE OKSİJEN TANKLARI VAR.BÜTÜN TESİS ELİMDE
    OYUNU SONLANDIRAMIYORUM...LÜTFEN BİR YARDIM EDİN...TŞK
  • mühendislerini kullan ve oxygen tanklarına bomba döşet.. sonra üzerinde dinamit patlatma kumandası belircek ona mousela tıkla tabi adamlarını o bölgeden çıkar
  • ecelnico tşk ederim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

update yaptıktan sonra shader optionsta dx10 secılebılıyor.martta geldı dx10 destegı dıye hatırlıorum

DX10 patch 3Quartal ertelendi arkadaslar

• arkadaşlar yeni pack xfire den 1.51 ve 1.60 nı yükledim
  • Resmi sitesinden 1.6 patch yok arkadaşım bide 1.0 dan 1.5 e direk geçiş patchi yok heralde

Edit: burada mevcut son patch dün çıkmış

http://planetcoh.gamespy.com/View.php?view=Patches.Detail&id=14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 6 Mayıs 2007; 22:55:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Resmi sitesinden 1.6 patch yok arkadaşım bide 1.0 dan 1.5 e direk geçiş patchi yok heralde

Edit: burada mevcut son patch dün çıkmış

http://planetcoh.gamespy.com/View.php?view=Patches.Detail&id=14

1.6patch var arkadasim bende yükledim multiplayer girdikden sonra otomatik yüklüyor kendi
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.