Şimdi Ara

Company of Heroes (2006) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
1
Favori
98.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır hani command point e bastıgında çıkan 3 secenekten biri.bi tanesi hava indirme(airborne) bir tanesi armor(zırhlı) bir taneside infanry (piyade).senin seçmen gereken piyade yani infanry.oradan soldakinin en altındaki howitzeri acıyor.muhendislerinle howitzer yapabilir hale geliyorsun.
  • oyun grafik olarak zorlayan bir oyun değil vga rami olarak zorlayan bir oyun..2600pro herşey highda oynayabiliyorsunuz..bende x1650pro ile ve 3600mhz c2d işlemci ile..1680*1050 herşey high gölge kapalı, ağaç kalitesi orta,model detailde en sonuna kısıkken çok rahat oynuyorum..2xAA ve 2xAF var..ve bu görüntülerin gölge haricinde full şeklinden pek bir farkı yok ztn 1680*1050 oynayınca herşey çok güzelleşiyor..

1280*768 full oynayacanıza 1680*1050 normal oynayın arkdaaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: unstoppable

howitzer yapman için infanry company secmen gerekıyor..pop cap için daha cok bolge elıne gecırmen lazım..

dediğim gibi yaptım onuda ama aktif olmadı biturlu populasyon cap la ilgili bir uyarı var oda..

birde bu devamlı bombardıman olayı neolcak benim çözemedim orayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Ağustos 2007; 1:43:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: losthell

oyun grafik olarak zorlayan bir oyun değil vga rami olarak zorlayan bir oyun..2600pro herşey highda oynayabiliyorsunuz..bende x1650pro ile ve 3600mhz c2d işlemci ile..1680*1050 herşey high gölge kapalı, ağaç kalitesi orta,model detailde en sonuna kısıkken çok rahat oynuyorum..2xAA ve 2xAF var..ve bu görüntülerin gölge haricinde full şeklinden pek bir farkı yok ztn 1680*1050 oynayınca herşey çok güzelleşiyor..

1280*768 full oynayacanıza 1680*1050 normal oynayın arkdaaşlar..

4xAA ve 16xAF işin içine girdiğinde hem performans hem de görüntü kalitesi olarak çok şey değişir yalnız bunu belirtmek lazım..
    Sizde Vsync nin de kapalı olma olasılığı var..
  • quote:

- bir bölümde 7 noktayı ele geçirmem lazım yanız iki tanesine devamlı bombardıman yapıyolar nezaman noktayı ele geçirmeye başlasam bombardıman başlıyo ve adamlarım ölüyo nasıl yapcaz bu işi

arkadaşlar bunu biri cevaplasın bölümü geçemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

ek paket olayından ne haber.
    2 aydır felan oynamıyorum artık baydı.... 20-30 tane farklı mp map ta oynadım yine baydı....
    acaba bi daha mı en baştan oynasam.... tr dil yaması ile.

Dark Messiahı Öyle bi daha oynuyorum byaaa sardı...

Company Of Heroes: Opposing Forces'un beta testi başladı

THQ, 2. Dünya Savaşı konulu RTS oyunu Company Of Heroes: Opposing Forces'ın beta testine başladı. Herkese açık olan (bedava Fileplanet üyeliğiniz olması gerekiyor) beta testine bu adresten ulaşabilirsiniz. Beta'da 6 adet harita ve 4 farklı ordu bulunuyor. Company Of Heroes: Opposing Forces, 9 Kasım 2007 tarihinde piyasaya sürülecek.

Ben yüklemeye başladım ücretsiz zaten demo gibi...
  • forumdaki bir hatadan dolayı mesajımı düzenleyemedim link burada;

http://www.fileplanet.com/promotions/coh_of/
  • kimde türkçe senaryo var diyordu....
    yada nasıl tr yapıcaz.....

bilen arkdaşlar PAYLAŞALIm kendimize müslüman olmayalım...

• quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

kimde türkçe senaryo var diyordu....
    yada nasıl tr yapıcaz.....

bilen arkdaşlar PAYLAŞALIm kendimize müslüman olmayalım...

++++Evet banada yama lazım...Varsa pm veya buraya yazın..++++
  • Company of Heroes (2006) [ANA KONU]

ya arakadaşlar haritada gördüğünüz üzere alanın yarısın dan fazlasını ele geçirdim.. ama "population cap" ım halen 75 ve hiç artmadı oyuna başladığımdan beri arttığına şahit olamadım neyapmam lazım acaba ..

bir el atın

• Bende yeni aldım . Türkçe yama varsa veren çok hayır duası alacak. Birde fuel vb. leri sınırsız yapmak için hile please

Burdan bir tane tranier indirdim ama F1 F2 ye basınca kitliyor ve oyun kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcanberber -- 8 Eylül 2007; 17:12:11 >
  • Türkçe yamayı buldum. Çok eksikleri var ama hiç yoktan iyidir.

http://www.turkceyama.com/24/2914/Detay/Oyun/Company_Of_Heroes_Turkce_Yama.html
  • İndirdim oynadım ama pek beğenemedim açıkçası..Daha umutluydum ama olmadı..
  • Daha iyisini de yapmalılar. Çoğu özellikler eksik ama en güncel tiberium wars gibi oyunla karşılaştırıldığında en iyisi bence bu.
  • 3 gün oldu alalı skirmish oynarım genelde . Easy de olmasına rağmen sürekli yeniliyorum. Bilgisayarı parçalama noktasına geldim artık.

Zevk için değil onurumu geri almak için oynar oldum Eskiden yenerdim . oynamaya oynamaya köreldim mi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

Company of Heroes (2006) [ANA KONU]

ya arakadaşlar haritada gördüğünüz üzere alanın yarısın dan fazlasını ele geçirdim.. ama "population cap" ım halen 75 ve hiç artmadı oyuna başladığımdan beri arttığına şahit olamadım neyapmam lazım acaba ..

bir el atın

yabu population u nası arttıracaz deli etti oyun beni

• Haritaların büyüklüğüne göre değişiyor. 2 kişilik haritalarda ben 75 ten yukarı çıkamadım.

Yapın şunu 10.000 .20.000 kişi. 75 kişiyle ordu mu olur? zaten mühendisler falan kaynıyor
  • hiç oynamadım ama grafikler güzel görünüyor bir oynayalım bakam
  • Şimdi medal of honor u indiriyorum inşallah güzeldir
  • selam millet ben şu patch ler hakkında sorcaktım en son patch 1.7 dimi ben sitesine girdim oyunun english versiyonunda bir sürü link var hepsinimi indiricem yoksa sadeece birinimi?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.