Şimdi Ara

Company of Heroes (2006) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
1
Favori
98.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 - ) ben bu company of heroes sitesinden bütün patch leri indirdim sırayla ama hepsini kuramadım bazıları hata veriyor. ne yapmam gerekiyor deli oldum ve kurduklarımda oyunu kastı.. makinamda gayet yeterli DX10 destekli palit var 3,2 işlemci 1gb ram var ama kastı anlamadım daha dx 10 yamasını bile yüklemeden.. neyse bana yamaların nasıl ve nereden yükleyecemi söylerseniz sevinirim...

2 - ) Oyunda 6. bölümde takıldım hani harita ikiye bölünmüş köprünün sağı ve solu olmak üzere ilk başta soldan başlıyorum ve oradaki görevi bitiriyorum ama sağ tarafa girince beni indiriyorlar hiç bişeyim kalmıyor havadan füzelerle yok etmeye çalışıyorum ilk başta ama yine olmuyor ne yapmam lazım yardımcı olun pleas...

bu iki soruma ayrı ayrıda olsa cvp verirsenin sevinirimm... teşekkürler...
  • sitedeki yamalardan bazıları aynı da ondan hata veriyodur.

yani mesela alt alta duran yamalardan bi tanesi 1.2'den 1.5'e çıkarırken. onun üstündeki direk 1.0'dan 1.5'e çıkarıyo. ikisi de 1.5'e çıkardığı için ikinci yamayı yüklerken "sizde zaten bu yama yüklü" falan filan diyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kitapkurduyerim

sitedeki yamalardan bazıları aynı da ondan hata veriyodur.

yani mesela alt alta duran yamalardan bi tanesi 1.2'den 1.5'e çıkarırken. onun üstündeki direk 1.0'dan 1.5'e çıkarıyo. ikisi de 1.5'e çıkardığı için ikinci yamayı yüklerken "sizde zaten bu yama yüklü" falan filan diyo.

birinci sorum bu evet teşekkürler peki ikinci sorumun yanıtını alamadım bu altıncı bölümde ne yapıcam iki tankım var birinde alev silahı var biri normal ama haritanın sol tarafının ele geçiriyorum ama sağ tarafına almanlar yığınak yapmışlar köprüyü geçer geçmez indiriyorlar ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler....
  • selam herkese. bu oyun 9550(ocli) ve 512 ramle en düşük ayarlarda oynanır mı? bu veya buna yakın kartla denemiş olan varmı?
    not:www.srtest.com dan baktım minumum rahat kaldırıyor gösteriyor ama biraz yorumlara baktım pc yi çok kasıyor diyolar. şimdiden teşekkürler.
  • 1.0 dan 1.7 ye kadar olan patchleri uygulamak istiyorum ancak hata veriyor..

Hata olarak da "kritik oyun dosyaları değiştirilmiş yada silinmiş" olarak algılıyor ancak herhangi bir değişim söz konusu değil hatta oyunu silip baştan kurdum yine aynı sorunu veriyor.

Sorun nedir yardımcı olun lütfen kafaları yemek üzereyim.

Not: Oyunu kaldırdım,program files ve my documents deki artıklarını sildim,registery dosyalarından oyunla ilgili herşeyi kaldırdım,msconfig den microsoft servisleri dışındaki herşeyi disable ettim ve en sonunda 1.40 ı kurabildim.1.70 e kadar daha önümde 4 tane patch war ancak uzun uğraşlar sonunda 1.40 ı kurdukdan sonra 1.4_1.5 e geçiş patch ini kurmaya kalktım ve gene aynı hatayı aldım kafamı resmen duwarlara duwarlara vuruyorumŞİimdi oyunum 1.4v oldu ancak 1.7 yapmam lazım

1.40 dan 1.70 e kadar nasıl sorunsuz kurucam bu lanet patch leri allah aşkına birisi bir yol göstersin...

Company of Heroes (2006) [ANA KONU]

Company of Heroes (2006) [ANA KONU]

Edit: Sorunu uzun uğraşlar sonunda hallettim;

Bu tip bir problem yaşayan arkadaşlar şu sıralamayı uygularlar ise sorun hallolucaktır..

1)Oyunu uninstall edin, registy den COH la ilgili herşeyi silin
    2)Program files ve my documents/my games içerisindeki kalan Coh artıklarını temizleyin
    3)Oyunu baştan kurun
    4)Yükliyeceğiniz patch leri mutlaka oyunun bulunduğu klasör içerisine atın
    5)Üst üste 5-6 patch yükliyecekseniz eğer tüm gerekli patch leri daha hiçbir patch işlemi yapmadan oyun klasörüne önceden atın.(Yani önce 1.4 ü kurayım sonra 1.5 in patch ini klasör içine atıp kurayım derseniz kurmaz her patch den sonra restart etmeniz gerekir)
    6) 5. seçenek biraz karışık oldu ama idare edin Anlamayan warsa açıklarım elimden geldiğince..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 15 Ağustos 2007; 14:06:56 >

• @Pınar:orda ev vardı sanırım mg 42 de vardı arkadan dolasıp indiridun galiba. çok uzun zaman oldu bitireli sorry
  • quote:

Orjinalden alıntı: ondeire

selam herkese. bu oyun 9550(oc li) ve 512 ramle en düşük ayarlarda oynanır mı? bu veya buna yakın kartla denemiş olan varmı?
    not:www.srtest.com dan baktım minumum rahat kaldırıyor gösteriyor ama biraz yorumlara baktım pc yi çok kasıyor diyolar. şimdiden teşekkürler.

?? oyunu almayı düşünüyorum ayrıca bu oyun da bize verilen askerle mi yetiniyoruz yoksa red alert2 de gibi asker falan üretiyormuyuz??saolun şimdiden..
  • Birlikler hâlinde asker üretebiliyorsun. DoW'daki gibi.
  • skirmish de almanlar olabiliyoz mu ya
  • quote:

skirmish de almanlar olabiliyoz mu ya

aşağı tarafta almanların guclerinin secildigi yere tıklayın ve takımı değiştir deyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeWBeWC!BeWBeW

quote:

aşağı tarafta almanların guclerinin secildigi yere tıklayın ve takımı değiştir deyin.

sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \*\ TaGoKo /*/ -- 15 Ağustos 2007; 15:23:00 >
  • quote:

olmaz mı. hemde almanlar daha süper.
  • aradaşlar biri cvp versin allah aşkına Oyunda 6. bölümde takıldım hani harita ikiye bölünmüş köprünün sağı ve solu olmak üzere elimizde iki tank ve teknisyenler ile bölümü geçmeye çalışıyoruz tanklarımızdan birinin alev silahı var ilk başta soldan başlıyorum ve oradaki görevi bitiriyorum ama sağ tarafa girmek için köprüye yöneliyorum ama daha köprüyü geçer geçmez beni indiriyorlar hiç bişeyim kalmıyor füzelerle yok etmeye çalışıyorum ilk başta ama yine olmuyor ne yapmam lazım yardımcı olun pleas...
  • Arkadaşlar ben bu oyunu indirdim ancak hiç kurmadım vakitsizlikten şimdi kurmak istiyorum ve 1.40 patch'ide resmi sitesinden indiriyiorum, Patchlerin kurulumunda gördüğüm kadarıyla biraz sıkıntı çıkmış, oyunu yeni kuran birisi direk oyun üstüne 1.40 ı kurabiliyor mu yoksa ara bir sürüm falan lazım mı ?

Tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Arkadaşlar ben bu oyunu indirdim ancak hiç kurmadım vakitsizlikten şimdi kurmak istiyorum ve 1.40 patch'ide resmi sitesinden indiriyiorum, Patchlerin kurulumunda gördüğüm kadarıyla biraz sıkıntı çıkmış, oyunu yeni kuran birisi direk oyun üstüne 1.40 ı kurabiliyor mu yoksa ara bir sürüm falan lazım mı ?

Tşk.

direk kurabilirsin dostum. herhangi bir ilacada gerek yok. nedendir bilmem yukardaki arkadaşta problem çıkmış. ben defalarca kurdum hiçbir sıkıntı olmadı.
  • @simetri teşekkürler dostum
  • ya seslendirmeler grafikelr tam bi şaheser ya bu oyun...
    bende full oyunu var 6 cd 10 gb yer kaplıyo galiba ama bir stratejide görülemeyecek kadar detay var.
    Mesela sulak bi yerden giderken suya ateş ettim suların dalgalanması çok hoşuma gitti
  • oyunun grafikleri beni büyülüyo

ayrıca ne 10 gb.'ı 4.03 gb
  • Arkadaşlar ben bu oyunu yükledim ama oyun italyancamı almancamı ne öle bişiy. Bunu nasıl ingilizceye çeviricez arkadaşlar.??
    Edit: Bu arada menüye baktım dil seçenekleride yok. Yani tek seçeneğim dil yaması bulmak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 16 Ağustos 2007; 22:03:01 >
  • quote:

quote:

selam herkese. bu oyun 9550(oc li) ve 512 ramle en düşük ayarlarda oynanır mı? bu veya buna yakın kartla denemiş olan varmı?

?? oyunu almayı düşünüyorum ayrıca bu oyun da bize verilen askerle mi yetiniyoruz yoksa red alert2 de gibi asker falan üretiyormuyuz??saolun şimdiden..

arkadasım bndede ati 9550 var ocsiz düşük ayarlarda kasmıyor oc yapmana bile gerek yok bndede 512 mb ram var

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.