Şimdi Ara

Company of Heroes (2006) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
1
Favori
98.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • COH u indirebileceğim bir adres var mı?
  • şu ana kadar oynadıgım en deli en süper strateji ve bitmiyo 1 günde bi bölüm geçiyorum

kaç bölüm war ? bilen biri solerse sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

şu ana kadar oynadıgım en deli en süper strateji ve bitmiyo 1 günde bi bölüm geçiyorum

Galiba 13 bölüm...Ama yanlış da olabilir

Ben de bugün başladım COH'a,ilk bölüm bitti

Oyun dehşet ama birşey beni hafiften sinir etti,keşke zoom-out daha kapsamlı olsaymış,en kuş bakışı görüntüde bile çok az yer görebiliyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!

Arkadaşlar serbest programcılar CoH için axis campaing hazırlıyorlar. Galiba senaryoda 2 Alman okul arkadaşı Wehrmacht'a 1935 de giriyor, 1939 da bitiriyorlar ve olaylar gelişiyor. Mod şu anda geliştirme aşamasında. Oyundaki modeller ve bayraklar bile değiştiriliyor ve yeni araçlar, haritalar vs. Mod un betası çıkınca duyurmaya çalışırım.

bekliyoruz :) panzer on the move :)
  • Beyler oyunda bir yerde takıldım. Mortain bölümünde herhalde. Oyuna başlarken 1 Tank 1 panzer killer 1 de alev tankı veriyor. Görevde de 3 stratejik noktayı ele geçir diyor. 3 noktayı almak imkansız gibi adamlar bir sürü tank çıkarıyor.
    Yok ediyorlar benim orduyu.

Burayı nasıl geçtiniz?
  • oyun 15 bölüm.
  • üstteki sorum için yardım eden yokmu? up
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdierdi

üstteki sorum için yardım eden yokmu? up

şu an o bölümdeyim expert olarak oynuyorum geçemedim geçersem yazarım nasıl yaptımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 22 Haziran 2007; 11:51:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Orjinalden alıntı: erdierdi

üstteki sorum için yardım eden yokmu? up

şu an o bölümdeyim expert olarak oynuyorum geçemedim geçersem yazarım nasıl yaptımı.

İnşallah geçersin çok zor yaw bu bölüm sıyırıcam.
  • o bölümde elimde tek yer vardı. tepede düşmanların geldiği 3-4 nokta var. onların karşısına 5-6 tane anti-tank koyunca içeri giremiyorlar. tabi yanlarında makineli tüfeklilerde var. o sırada bende alev tankı, normal tank, anti tank ve piyadeler ile bölümleri ele geçirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

şu ana kadar oynadıgım en deli en süper strateji ve bitmiyo 1 günde bi bölüm geçiyorum

Katılmıyorum, aksine bence oldukça kısa bir oyun olmuş.
  • Online oynayanlar varsa beni eklesinler oynayalım.Gamertag'ım AmiralAdama.
  • Oyunu tavsiye edermisiniz?
  • Kesinlikle tavsiye ederim süper, harika görüntünün yanı sıra sesler de çok etkiledi beni
  • arkadaşlar bu oyunda call of duty gibi kendin mi ilerliyorsun yoksa age of empires teki gibi strateji yapıyorsun ??????????
  • Sıtrateji oyun birinci kişi vurmaca oynu değil.
  • oyun harikaya benziyor.
  • hamachi odamız

Oda adı: Alpac LAN
    Şifre: 1905

1.7 patch'i yapmış arkadaşlar gelsinler oynayalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

hamachi odamız

Oda adı: Alpac LAN
    Şifre: 1905

1.7 patch'i yapmış arkadaşlar gelsinler oynayalım...

full diyor .
  • Bugün bir cafede COH u gördüm ve satın aldım.Adam DVD halinde verdi.3.93Gb.Açtım ki DVD nin içinde yüklenmiş hali var.Neyse attım olduğu gibi proğram files e açmak için COH amblemine tıkladığımda aşağıdaki uyarı geliyor.Neredeyse bir aydır bu oyunu arıyorum tam yükledim derken...Neyse lütfen yardım edin arkadaşlar COH oynamak için yanıp tutuşuyorum.
    Company of Heroes (2006) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.