Şimdi Ara

Company of Heroes (2006) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
1
Favori
98.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hkacmaz

Bugün bir cafede COH u gördüm ve satın aldım.Adam DVD halinde verdi.3.93Gb.Açtım ki DVD nin içinde yüklenmiş hali var.Neyse attım olduğu gibi proğram files e açmak için COH amblemine tıkladığımda aşağıdaki uyarı geliyor.Neredeyse bir aydır bu oyunu arıyorum tam yükledim derken...Neyse lütfen yardım edin arkadaşlar COH oynamak için yanıp tutuşuyorum.

netten o dll dosyasını indirip windows/system32 altına atarsan oyunu oynayabilirsin

• Arkadaşlar alıştırmada burda kaldım ne yapmam gerekiyor geçmek için?Bunları yapmadan sanırım ilerlemeli oynayamıyacam?
  • dawn of warla alaka kuranlar olmuş tek alakaları oyunu yapan şirketin relic olmasıdır (teknoloji relicin thq sadece dağıtıcı karıştırmayın)dawn of warın grafik motoruyla cohun ki farklı cohdaki tabiki çok daha ii bir grafik motoruki yakınlaştırıldığında dx9 cod2 ile aynı görütüyü veriyor tabi kartın gerçekten iyiyse. ayırıcı bir temel özellik ise cohda askerlerin siper alma özelliğidir bu sayede diğer strateji oyunlarında etkisiz kalan basit erler tanklara karşı bile doğru strateji ile güçsüz kalabiliyor.diğer bir farkı ve bence güzelliği ise diğer oyunlarda olan ve bir tankın isabet ettirdiği halde bir askeri 10 topta ancak öldürmesi olayı bu oyunda yok olsa zaten ayıp olurdu neyse dediğim gibi karıştırmayın uzaktan yakından alakası yok strateji noktalarına gelince bir 2.dünya savaşı strateji oyununda taktik açısından elbetteki strateji noktaları olacaktır. iyi oyunlar
    NOT!:oyun 97 puanı hakediyor tartışılması gereksiz bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atacans -- 7 Temmuz 2007; 21:52:49 >

• oyunu öyle süper yapmışlarki başından kalkamadım 3 günde bitti
  • expert de madalya almaya çalışsan demekki 3 ay sürcek desene :)
  • ahyh ahh eski topicime geri dönem dedim..

forumlar felan okumuştum COH dedim bana gelmez işim olmaz felan..
    sonra bizim sistemci arkadaş WOW manyağıdır kendisi. COH dedi alda gör.
    ver len dedim. ilk kurdum sağlam grafik ayarları yaptım ve hiç kalkmadan saatlerde oynadım o hafta ki kurban bayramı idi.
    rüyamda bile oyunu devam ettim. gözler kan çanağı gibi oldu kalkamadım yaff...

sonra [alt] tuşunu keşfettim yuh dedim ondan sonra.... oyun En hard da oynadım kesmedi..
    bi ton map indirdim. yine kesmedi bu aralar ara verdim Ek paketi bekliyorum....

TW CC3 Takılıyorum bu aralar...

2006 nın oyunu bence... grafik - oynaış ve konu.
  • bitirdim ama hiç zevk almadım hiç hoşuma gitmedi
  • hamachiden oynamak isteyen varsa ağ kurdum gelmek isteyen olursa beklerim yada kurulu ağ varsa isim şifresini yazın ben gelim

Ben kurdum ağ adı : Cohgelin

şifre : 123

Benim Company of heroes versiyonu 1.7
  • quote:

Orjinalden alıntı: simetri

quote:

Orjinalden alıntı: hkacmaz

Bugün bir cafede COH u gördüm ve satın aldım.Adam DVD halinde verdi.3.93Gb.Açtım ki DVD nin içinde yüklenmiş hali var.Neyse attım olduğu gibi proğram files e açmak için COH amblemine tıkladığımda aşağıdaki uyarı geliyor.Neredeyse bir aydır bu oyunu arıyorum tam yükledim derken...Neyse lütfen yardım edin arkadaşlar COH oynamak için yanıp tutuşuyorum.

netten o dll dosyasını indirip windows/system32 altına atarsan oyunu oynayabilirsin

Directx 9.0c haziran güncellemesini de kurmak çözüm olabilir.

• arkadaşlarhttp://www.companyofheroesgame.com/updates sitesindeki patch leri indirdim ama hepsini kuramadım.çoğunda hata verdi.sadece birkaç tanesini yükleyebildim.ayrıca yeni haritalar da yükledim ama oyunun içinde göremiyorum nasıl çalıştıracağım konusunda yardım ederseniz sevinirim.
  • bu oyunu almayan ne olsun (ne olsun?)
  • valla ben bu oyunu ilk buldugum yerde alıcam gercekten cok guzel.
  • arkadaslar oyunu bi oyuncudan aldım oyunun cd nin içine kurmuslar ama oyun calısmıyo. oyunu internetten indirecegim adres bilio musunuz paylasırsanız sevinirim
  • Karar veremedim bir türlü beğenen de var beğenmeyen de ..acaba indirip oynasam mı ? az da değil ki 3.5 Gbyte
  • ya 1.0'ındaki skirmish haritaları sıktı bu 1.71 de falan yeni haritalar ekleniyo mu?

ayrıca: oyunda hepsi hard olmasına rağmen bazıları pasif kalıyo. nedeni ne olabilir?
  • Dostum biz aylardır deli gibi multiplay'ini oynuyoruz böyle bir endişeye düşmen bile hata... Eğer strateji oyunlarına ilgin varsa gözün kapalı indir...
    quote:

Orjinalden alıntı: awallabilla

Karar veremedim bir türlü beğenen de var beğenmeyen de ..acaba indirip oynasam mı ? az da değil ki 3.5 Gbyte
  • quote:

Orjinalden alıntı: kitapkurduyerim

ya 1.0'ındaki skirmish haritaları sıktı bu 1.71 de falan yeni haritalar ekleniyo mu?

ayrıca: oyunda hepsi hard olmasına rağmen bazıları pasif kalıyo. nedeni ne olabilir?

sanırım 2-3 tane olması lazım.1.7 ile beraber ordular dengeleniyor.Hard demek o kadar da zor anlamına gelmiyor sen oyunda iyi oldukça hard basif kalıyor bir süre sonra hamachi den oynamanı tavsiye ederim(zevk almak istiyorsan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Dostum biz aylardır deli gibi multiplay'ini oynuyoruz böyle bir endişeye düşmen bile hata... Eğer strateji oyunlarına ilgin varsa gözün kapalı indir...
    quote:

Orjinalden alıntı: awallabilla

Karar veremedim bir türlü beğenen de var beğenmeyen de ..acaba indirip oynasam mı ? az da değil ki 3.5 Gbyte

Tavsiyeniz için tşkler..

• mrb arkadaşlar..
    belki bu konuyla pek alakası olmayacak ama izmirli arkadaşlardan rica etsem oyunu nerden temin ettiklerini bana söyleyebilirlermi. ben hatay da oturuyorum fakat burda artık doğru düzgün oyun satan yer kalmadı bu oyunu oynamak istiyorum ama dediğim gibi bulamıyorum bi türlü bildiğiniz güvenilir oyun satan bi yer varsa ve söylerseniz çok teşekkür ederim..........(netten çekmeyi düşündüm ama malüm kota sorunu)
  • arkadaşlar ben bu oyunu bitirdim... toplam 15-16 bölüm var bölümlerde size ek görev veriyor onuda yaparsanız madalya alıyorusunuz bazı madalyalar süre içinde alınıyor...mesela bölümü 30dk de bitirme gibi... her bölümde bir madalya veriyor...16. madalya Medal of Honor herkese iyi oyunlar...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.