Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (266. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nitroture

yahu indirdim ikinizin replay lerini ama izleyemiyorum. nası izlicez :)

Aynı soruyu bir önceki sayfanın[88. sayfa] sonlarına doğru bende sormuştum, cevaba bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renegade Havoc -- 18 Ağustos 2013; 21:02:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

yahu indirdim ikinizin replay lerini ama izleyemiyorum. nası izlicez :)

Buraya atıp, oyun içinden load game yapıcaksın
    Belgelerim\My Games\Company of Heroes Relaunch\playback
  • Bu oyun gerçekten çok zevkli bende aldım steamden. İyice bir öğrenim multiye giricemde kapancak felan demişsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Company of Heroes ve CoH Opposing Fronts CDkey lerimi satacağım. Almayı düşünenler fiyat verirse satabilirim. Henüz steam'de aktifleştirmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

Arkadaşlar Company of Heroes ve CoH Opposing Fronts CDkey lerimi satacağım. Almayı düşünenler fiyat verirse satabilirim. Henüz steam'de aktifleştirmedim.

Steam Takas Başlığına ya da 2. el bölümüne yazarsanız daha uygun olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pembekedi -- 1 Ekim 2013; 16:41:58 >
  • Multi kapandimi arkadaslar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

Multi kapandimi arkadaslar ?

Kapanmadı devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renegade Havoc -- 14 Ekim 2013; 10:00:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renegade Havoc

quote:

Kapanmadı devam ediyor.

Login olamiyorum oyuna girerken , single oynuyorum bu nedenle , siz nasil giriyorsunuz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Renegade Havoc

quote:

Kapanmadı devam ediyor.

Login olamiyorum oyuna girerken , single oynuyorum bu nedenle , siz nasil giriyorsunuz ?

Steam'den girip multiplayera geliyorum orada liste gözüküyor zaten en günceli için refresh butonuna basınca tekrar sıralanıyor, arasından seçip giriyorum...
  • BEYLER COK ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. game of the year edition oyununu orjinal satın aldım fakat buna rağmen wrong disc hatası alıyorum yardım edin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sykkµno

BEYLER COK ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. game of the year edition oyununu orjinal satın aldım fakat buna rağmen wrong disc hatası alıyorum yardım edin lütfen.

mini image sorununuzu çözer

bulamazsanız pm atın link yollarım
  • Piskopatzencefil kullanıcısına yanıt
    İlgilendiği için teşekkürler.Fakat tales of valor'un mini image'lerini buldum.Aslında patch yapabilsem düzeltebiirim fakat oyunun sürümü 2.0.0.1 bundan sonraki patch'i bulamıyorum.Pm atarsanız sevinirim.
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunun sürümü 2.0.0.1 olduğu için patch yapamıyorum.Steam'den aktifleştirdim oyunu.
  • http://games.torrentsnack.com/grand-theft-auto-5-pc/#respond

gta 5 pc olarak torrent linki var indiren kontrol eden var mı? altta bayağı yorum var arkadaşlar!!!!!
  • coh blitzkreig modu +map pacth çok hoşuma gitti tavsye ederim online nasıl olur bilmiyorum ama
    2 bilgisayar da çok iyi iş çıkarıyor
  • Arkadaşlar elimde COH 2 için %40 indirim kuponu var.
    ilgilenenler :http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=83556921
  • Arkadaşlar aranızda coh2 yi satın almayı düşünen varsa, kısa bi süre için geçerli olan yüzde 30 indirimim var. İlgilenenler mesaj yolu ile ulaşsınlar
  •  Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]

hey gidi hey
  • Scheldt isimli haritada oynarken elite panzer ordusunu seçen biri mühimmat pointine bir şey yaptı bir türlü ele geçiremedik...Mayın olmadığı biliyorum daha önce böyle bir şeyi hiç görmemiştim hatta oyunun replayini izlediğimde o yerin alınmasını tamamladıktan sonra "point secure" yazısı görünüp kayboldu! Bunu nasıl yaptı bilen var mı?

ekran görüntüsü 2 bayraklı:http://s1311.hizliresim.com/1h/v/uxpv2.jpg
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.