Şimdi Ara

COMPAQ IPOQ 3630 YARDIM EDERMISINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba COMPAQ IPOQ 3630 aldim ikinci el olarak yanliz cihazda soyle bir durum var. Cihazi resetlemisler Internetten aradigim ve buldugum kadar ilk karsilama ve ayar ekranina gecmis (win xp deki gibi) Ancak ilk ekranda beni AUSRICHTEN (almancasi) ALIGN SCREEN (ingilizcesi - internetten buldum) seklinde karsiladi makina Ben bu bolumu nasil gecip diger bolumlere gecebilirim? Internette bir yer buldum bunu adim adim aciklamis Ancak rusca oldugu icin hicbirsey anlamadim. Yardim eder iseniz sevinirim. Bu arada elimdeki cihaz Almanca Bu cihazin isletim sistemini Ingilizceye cevirme olanagim var mi? Bunu ben yapabilirmiyim yoksa HP Servisinin yollari tastan diyip Cebime parayi koyup Amca ben geldim mi demeliyim? Saygilar...

Rusca aciklama yapan sitenin adresi asagidadir.
    http://www.pocketpc2002.ru/support/ipaq/faq/welcome.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytariko -- 27 Ağustos 2005, 18:54:11 >

• sana bu konuda sadece bildiğim bir forumu önerebilirim.
    http://www.mpx.gen.tr/forum/
    bu forumda pocket pc bölümü var. orada danışabilirsin sanırım....
  • Bu verdiginiz adresteki PDA ile ilgili bolum iptal edilmis gorunuyor. PDA ile ilgili bir bolum bulamadim uzun lafin kisasi.

Sorunu biraz inat ile cozdum arkadaslar tesekkurler. Problem ALIGN SCREEN de falan degilmis Ekranda sag asagiya bastigimda klavte acilmiyor su anda. Ya ALIGN SCREEN ayarini yanlis yaptim yada ekranda kayma var. Her neyse en azindan calisan ve MP3 player olarakta kullanabilecegim PPC2000 kurulu bir Almanca PDA olmus oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytariko -- 28 Ağustos 2005, 5:27:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.