Şimdi Ara

COMPAQ PRESARIO 1200 anakartı yandı,yardım..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şarz etmek için adaptörü alete taktıktan kısa bir süre sonra cızz diye bir ses geldi ve makina bir daha açılmadı,bilgisayarcıya gösterdim,anakartı yandığını söyledi.Bildiğim kadarıyla bu aletlerin tamiri çok pahalı,laptop hediye geldi ama 150-200$ a olacaksa bu iş yaptırabilirim,yoksa değmez.Sonuçta haftasonu ist.'a götürecem aleti,işini iyi yapan bir servis tanıyan varsa söylesin.tşk.ler...

• at cope :))
  • Nasıl anakartı yanar anlamadım. Bilgisayarcının işgüzarlığı olmasın? Olsa olsa bataryası bozulmuştur. Anakartın neresi yanmış onu da sorsaydınız. Compaq değil mi makina? Compaq, Hewlett Packard ile birleşti. HP servisleri yapar.

Şu adresten bir bakın yetkili servislere.
    http://www.hp.com.tr/servp/destmerk.htm
  • Servislerin bazıları arıza tespit için 50 m.istiyor,ister yaptır ister yaptırma 50 kağıtı alıyorlar,Küçükyalı'da biryer var arıza tespit için para almıyorlar,bakalım oraya götürcem hafta sonu,olur inşaallah...
  • kanuni1 anladigim kadariyla sarja taktiktan kisa bir sure sonra oldu bu ciz seklinde yanma oncelikle sarz aletini kontrol etmen lazim olcu aletin varsa cikisini bir kontrol et muhtemel ariza onda olabilir yanma ve cizz sesi nereden geldi bu da onemli? eger sarj aletin saglamsa anakart uzerinde cok kucuk sigorta direncler vardir besleme kati diyeyim ben ona o bolumde yuksek voltajlarda ana karta buyuk zararlar vermesini engellemek maksadiyla konmustur yani arizasinin ilk bakista cok zor olmadigini dusunuyorum birde hangi sehirdesin? izmirdeysen yardimci olabilirim saygilar....
  • Fatih ÇElik Rantçı ve Spamci'dir !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_celikk -- 30 Temmuz 2004, 13:16:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.