Şimdi Ara

Compaq Presario A900 alt kapagi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yukarida bahsettigim Compaq A900 ile ilgili bir sikintim var. Benim bilader bunun içini açmaya kalkmis, ama sonradan vidalari falan kaybetmiş hep öylece birakmis. Bir de nasil becerdiyse artik, laptop un alt kapaginda monitör menteşelerinin geçtiği somunlari da cikartmis (kendisini tebrik ediyorum, ugrassa cikartamazdi) dolayisiyla sen ne kadar vidalarsan vidala bosa dönüyor alttan, kapak da her acilip kapandiginda mentese öndeki güç panelini kaplayan plastigi kaldiriyor.

Tahmin ediyorum "base enclosure" tabir edilen alt kapagi komple değistirmem gerekecek, zira o somunlari ayrica bulmak pek mümkün degilmis gibi geliyor bana :/

Nerede bulabilecegimi bilen varsa bi el ativersin (kapak ya da somun). Hicbir yerde bulamazsam, HP servisine götürecegim :/ O da bir sürü masraf demek...

Ya da hocam söyle yap böyle yap şeklinde önerileriniz varsa ona da acigim.

Tesekkürler simdiden.

• O kısımdaki yerler kırılmıştır. Bu yüzden lcd ekran tutmuyordur. Yenisi ile değiştirmeniz gerekebilir yada çok güçlü bir yapıştırıcı ile yapıştırma gerekebilir.

2.elini aşağıdaki adam satıyor.

http://www.ebay.com/itm/Compaq-Presario-A900-Bottom-base-chassis-plastics-462400-001-/201032834191?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2ece7d9c8f
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.