Şimdi Ara

compaq presario v6000 driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam 3 gün önce vistadan xp e cewirdigim compaq presario v6000 serisi laptopun driverlerlerini tanitamiyorum.. müsteri temsilcisinin söyledigi driverleri de yemedi. kafayi siyirmak üzereyim bu kadar mi dengesizlik olur 50 tane driver indirdim ses, ethernet, vga ya bi cözüm bulamadim.

daha tanitamadigim aygitlar da war, ugrastirip duruyor ethernet de olmadigindan flashdiskle setup tasiyip duruyoruz

bi yardimci olun yaw :)

bana önerilen driverler:
    sp33411 network (sorunlu, setup kurmuyor)
    sp33019 vga (sorunlu)
    sp33867, sp34200 ses (sorunlu)

• quote:

Orjinalden alıntı: syskey

dostum sitesinde 6328 için listelenen xp driverları çok az olduğu için diğer modellerden araklama yapmamız gerekiyor.En uygun model de "Compaq Presario V6000T CTO Notebook PC" modeli ve adresi de ;

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=tr&dlc=en&product=3177516&lang=en

Ekran kartı için yukarıdaki linkten "Mobile Intel 945GM Express Chipset Family Driver"
    Ses kartı için "Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio (sp32646)" ve "Conexant High Definition Audio Driver"
    Quick launch için "HP Quick Launch Buttons"
    Touchpad için "Synaptics Touchpad"
    Modem için "Conexant HDAUDIO Soft Data Fax Modem with SmartCP"
    Wireless için "Intel PRO/Wireless Drivers" ve "HP Wireless Assistant"
    Kart okuyucu için "Ricoh 5-in-1 Card Reader Driver"
    Bluetooth için "Software and Drivers for HP Integrated Module with Bluetooth Wireless"
    Ethernet kartı için "Intel PRO 100 Network Adapter Driver" ya da "Intel PRO/1000 Network Adapter Driver" onu tam hatırlamıyorum ama ikisinden biri kesin uyuyor.(Muhtemelen 100 olanı)

Ayrıca SATA için "Intel SATA AHCI Controller Driver" 'ı dışarıdaki sabit başlıkta anlatıldığı şekilde denemek lazım ben uğraşmadım fakat muhtemelen o da hallolur.

sanırım yardımcı olacaktır..

• wala o driverlerin hepsini denedim ama sonuc wermedi.
    su vga olayina takildim ben. installation setup basliyor, ilerliyor, naaptigini sölemeden ortadan kayboluyor :) kurulum bitti, istersen restart at falan hicbisi demio cok garip geldi :D
  • hocam ses için linkteki iki driveride yükle,
    birini yükleyemezsen diğerini yükler, sonra yükleyemediğini yükler ;)
  • arkadaşlar bu v6000 ne kadar sorunlu driver açısından herkes kan ağlıyor :)) bende onlardan biriyim :)) herneyse bende diğer aygıtlarda yardımcı işlemci hatası veriyor aygıt yöneticisinde .. bilgisi olan varmı??
  • bende bende :D kimse çözüm bulamaı sanırm windows 7 kurarak az da olsa çözer gibin oldum ama bazı donanımların driverleri yok yine :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg x200 netbook xp driver ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.