arkdaşlar geçen sene mart ayında almış olduğum hp pavilion 15-cx0032nt laptopu aldığım günden beri maksimum 100 saat belki daha az kullanmışımdır. Dün akşam film izlemek için açtım şarj %30'a gelince kapattım az önce bilgisayarı açtım şarj %30'du windows güncellemesi gelmiş görünce hemen güncelle dedim yeniden başlatırken pc kapandı açılmadı tuşa basıyorum açılmıyor hemen şarja taktım açıldı ama %30'dan direk 0'a düşmüş bende hp asistandan pil kalibrasyonu yaptım ve "Pil düzgün bir şekilde çalışmaktadır, ancak pilin normal eskimesi nedeniyle iki şarj arasındaki pil ömrü pil yeniyken olduğundan çok daha kısadır." diye bir uyarı çıktı sormak istediğim bu kadar az kullanamam rağmen pilin böyle bir uyarı vermesi normal mi? eğer değilse ben mi kullanımda hata yaptım? hep şarjda kullandım çok nadiren şarjsız kullandım ve son olarak bu garanti kapsamına girer mi? girmezse bana kaça patlar ? bilgisi olan var mı?
Şuana kadar 2 hp leptop kullandım hocam 2 sininde pili zortladı.Garantide değişim varsa arayıp sorun bence.Hp pilleri çok çabuk ölüyor.
Hocam aradım fakat ulaşamadım artık haftaya kaldi ama az kullanıma rağmen bu pil hatasıni vermesi üzdü açıkçası
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme