GameTURK GameX Oyun Festivali SİZİ OYUNA GETİRİYORUZ!
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen gameTURK GameX fuarı, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Saray'ında 19 Kasım 2009 tarihinde sizlere büyülü kapılarını açıyor. 1500 metrekarelik alanda gerçekleşecek festivalde; oyun turnuvaları, ödüllü yarışmalar, tiyatro gösterileri, dans gösterileri, rap yarışması, break dans gösterileri, Audio Visual DJ Emir Alp ve Barış Koç'dan muhteşem gösterilerin hepsi ve birbirinden güzel süpriz hediyeler sizleri bekliyor olacak. Sizleri dört gün süren oyun ve eğlence şölenine davet ediyoruz. Fuara katılmak, turnuvalarda yer almak, gösterileri izlemek yani herşey tamamen ücretsiz! Tek yapmanız gereken http://www.compex.com.tr/davetiye.php adresine girerek online davetiye formunu doldurmak.
Peki, Festivalde oyuncuları neler bekliyor ?
Ulaşım;
Perşenbe günü %99,9 Orda olucam Uzun Zamandır Beklediğim Bir Fuar Cebitte Beklediğimi Bulamayınca Umutlarım Buna Kalmıştı Benimde Ve Sonunda Gedl :)
Elimde Level'ın verdiği davetiye var. Gitsemmi diye düşünüyorum. Kadıköyden nasıl giderim oraya ? Yerini bilmiyorum gitmedim daha önce
Perşembe gidiyorum. 2 yıldır gidemiyorum. İnşallah bu sene iyidir :)
Metrobüsle Zincirlikuyu yada Mecidiyeköy yap ordan taksim geç otobüsle taksimden sonra 15 DK yol war.Kime sorsan gösterir.
Dün gittim festivale gameturk GMleri ile tanıştık falan harikaydı herşey mutlaka gidilip görülmesi gereken bir fuar. Herkese tavsiye ederim. Kaçıran pişman olur :P
quote:
Orijinalden alıntı: Kraven
Elimde Level'ın verdiği davetiye var. Gitsemmi diye düşünüyorum. Kadıköyden nasıl giderim oraya ? Yerini bilmiyorum gitmedim daha önce
Davetiye götürmene gerek bile yok.. Netten kaydol sana bir numara veriyorlar.. O 4 haneli numarayı aklına çak bi de sana ismini soracak tamamdır..
quote:
Orijinalden alıntı: izgecix
Dün gittim festivale gameturk GMleri ile tanıştık falan harikaydı herşey mutlaka gidilip görülmesi gereken bir fuar. Herkese tavsiye ederim. Kaçıran pişman olur :P
yılda 2 defa yapılan fos bir fuarda görülcek ne var söylesinizde anlasak !
beleş dergi kalem zart zurt şeyler oluo gidip bakmak lazım bide pclerin yanında yarı çıplak mankenler.
DotA turnuvasına katılacaktık ama adam toparlayamadım maalesef :(
Hastayım diye gene gidemedim. 3 yıldır gidemiyorum yahu. 3 yıl önce de GameX yoktu anasını satiyim
quote:
Orijinalden alıntı: smd
Hastayım diye gene gidemedim. 3 yıldır gidemiyorum yahu. 3 yıl önce de GameX yoktu anasını satiyim
3 yıl önce Gamex vardı be hacı.. Hatta ilkiydi.. Level dağılmamıştı o zaman.. Level organize ettiğinden ve o dağılan kadrodan arkadaşlarım olduğundan çok rahat takılıyordum ben XD Ordan iyi hatırlıyom yani..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme