Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Ebaydan yanlış sipariş vermişim. westone na çapları büyük geldi. boyutu ufak. fotoğraflarını yükleyeceğim. Almak isteyen pm atabilir. bana bu uçlar 12 tl ye geldi. 10 TL ye satıyorum.kargo alıcıya ait.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün satıldı westone 3 kulaklık Comply T400 kırmızı kulaklık ucu(satılık) Satılık B+W ND110 58mm filtre Brainwavz M1
Cevap yazdım. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün satıldı westone 3 kulaklık Comply T400 kırmızı kulaklık ucu(satılık) Satılık B+W ND110 58mm filtre Brainwavz M1
Hayırlı satışlar kardeşim. Kendisine her türlü kefilim, on numara bir insandır. Alışverişiniz olmasa bile arkadaş edinin...
Teşekkür ederim Dostum.sağolasın uçlar E2 ye gitmiştir. Hayırlı olsun. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün satıldı westone 3 kulaklık Comply T400 kırmızı kulaklık ucu(satılık) Satılık B+W ND110 58mm filtre Brainwavz M1