Şimdi Ara

COMPONENT VE ANFİ SİZCE HANGİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
7.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok compenantlar 85'likler dinledim ama fiyat/performans olarak 'İnfinity' gerçekten akar arkadaşlar! Eski aracım Partner'de "Referance" serisinin 16cm'lik olanlarından 4 tane vardı "Pioneer 6850" ile yüksek "RMS"li bir 5+1 ses sistemi kalitesinde ses veriyordu, tweeterları olsun mid sesleri olsun gerçekten çok kalitelidir. Hertz demiş bazı arkadaşlar, İnfinity'den üstün birşey düşünerek "VİBE" gibi bir marka varken Hertz'e para vermek bu dünyadaki en mantıksız iş olsa gerek ¿
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbilker1907

Çok compenantlar 85'likler dinledim ama fiyat/performans olarak 'İnfinity' gerçekten akar arkadaşlar! Eski aracım Partner'de "Referance" serisinin 16cm'lik olanlarından 4 tane vardı "Pioneer 6850" ile yüksek "RMS"li bir 5+1 ses sistemi kalitesinde ses veriyordu, tweeterları olsun mid sesleri olsun gerçekten çok kalitelidir. Hertz demiş bazı arkadaşlar, İnfinity'den üstün birşey düşünerek "VİBE" gibi bir marka varken Hertz'e para vermek bu dünyadaki en mantıksız iş olsa gerek ¿

Dostum gerçekten çok marjinal br yaklaşım getirdin konuya...Bu infinity ve hertz hakkında internetteki neredeyse bütün yorumları okudum
    genel kanı MERCEDES ile BMW arasındaaki fark gibiydi kimisi inf. kimisi hertz derdi.....

Şimdi sen öyle bir şey söyledin ki olay MERCEDES ile hacı murat muhabbetine döndü..HERTZ e para vermek dünyadaki en mantıksız şey
    demek çok çok iddialı bir laf.En azından benim için çünkü tam kararımı vermiştim ESK 165 için sen kafamı karıştırdın.....

Sana HERTZ hakkında bu sözü söyleten şey nedir dostum..? SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: dlkdruln

hakkaten ya .............

Fikri olan yok mu arkadaşlar....

Bu arada forum güncelleyim ben bi soru sorayım...

1) Arka pandizota 1 takım 6993 oval 1 takım ESK (ortalama 300 TL)
    2) Arka pandizota 1 takım 6993 oval 1 takım DSK ön kapıya 1 takım DSK (ortalama 350 TL)

arkadaşlar hangisi daha mantıklı olur?

bu arada güncellllllll
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlkdruln

quote:

Orijinalden alıntı: fbilker1907

Çok compenantlar 85'likler dinledim ama fiyat/performans olarak 'İnfinity' gerçekten akar arkadaşlar! Eski aracım Partner'de "Referance" serisinin 16cm'lik olanlarından 4 tane vardı "Pioneer 6850" ile yüksek "RMS"li bir 5+1 ses sistemi kalitesinde ses veriyordu, tweeterları olsun mid sesleri olsun gerçekten çok kalitelidir. Hertz demiş bazı arkadaşlar, İnfinity'den üstün birşey düşünerek "VİBE" gibi bir marka varken Hertz'e para vermek bu dünyadaki en mantıksız iş olsa gerek ¿

Dostum gerçekten çok marjinal br yaklaşım getirdin konuya...Bu infinity ve hertz hakkında internetteki neredeyse bütün yorumları okudum
    genel kanı MERCEDES ile BMW arasındaaki fark gibiydi kimisi inf. kimisi hertz derdi.....

Şimdi sen öyle bir şey söyledin ki olay MERCEDES ile hacı murat muhabbetine döndü..HERTZ e para vermek dünyadaki en mantıksız şey
    demek çok çok iddialı bir laf.En azından benim için çünkü tam kararımı vermiştim ESK 165 için sen kafamı karıştırdın.....

Sana HERTZ hakkında bu sözü söyleten şey nedir dostum..? SAYGILAR

Dostum yazımı bir kere daha dikkatli bir şekilde okursan, 'dünyadaki en mantıksız şey' cümlesini "İnfinity'den üstün birşey düşünerek "VİBE" gibi bir marka varken Hertz'e para vermek bu dünyadaki en mantıksız iş olsa gerek ¿" bu lafı vibe markası için kullandığımı anlayabilirsin
    Onun dışında; senin belirttiğin gibi Hertz zaten inf. ile kıyaslanabilir vibe 'tecrübelerime göre' kesinlikle ikisindende üstün bir markadır.

Hertz ile İnf. arasındaki farka gelince; İnf.'nin vokal sesleri yüksek frekansta kolay kolay detone olmuyor tweeterların akustikleri gerçekten bir harika ama özellikle tweeter'ın dikkatli bağlanması gerek. Gerekirse Amfiden gelen twetter çıkışları ölçülüp uygun bir değerde direnç veya potansiyometre bağlanmalıdır. Zira yüksek akıma tweeterlar asla dayanamaz.. Hertz daha tok bir ses sahip vokal sesleri biraz küt ve derinden çıkıyor yüksek sestede pek kulağa hoş geldiği söylenemez..

• Ok patron kızmana gerek yok yawww ben bir şey iddia ederek sormadım öğrenmek amaçlı sordumm

Yani sen diyorsun ki Hertz ve İnfinity akran Vibe abileri

Teşekkür ederim paylaşım için.... SAYGILAR
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.