arkadaşlar Profigold PGV 782 scart kablosunu buldum istanbul'da. fiyatı 70 ytl. ilgilenen arkadaşlara duyurulur. ASTECH İTHALAT Merkez : Mimar Kemalettin Caddesi Gençten İş Merkezi No: 24/40 Asma Kat 34420 Sirkeci - İSTANBUL Tel: (212) 512 00 38 - Faks: (212) 511 98 41
Hocam astech çok kazık bir yer valla bence.Bana 47 ytl dedikleri profigold optik kabloyu burdan 3 ytl ye aldım artık gerisini siz düşünün.
stres dostum burda derken nerden aldın bir yardımcı olurmusun?
üstadım kabloyu nerden aldığınız konusunda yardımcı olabilirmisiniz bize ?
Teşekkürler
Arkadaşlar ben İzmir'deyim ve Profigold'leri Egemen Elektronik'ten aldım.Siz sanırım İstanbul'dasınız.Benim bildiğim Kadıköy'de Yazıcıoğlu İşhanı diye bir yer varmış.PROFİGOLD MARKA KABLOLARI EN UYGUN ORDAN ALABİLİRSİNİZ DİYE BİLİYORUM.Hem pazarlık olayı da oluyormuş orda.Vay be İstanbul'da değilim ama piyasayı biliyorum Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
ankarada nerde war yaw ? bilen arkadaslar yardımcı olabilirlermi acaba
quote:
Orjinalden alıntı: selimusta
Tamam ark.lar kawga etmeyin Buyrun kimsenin kafasında soru işareti kalmasın
Sn.selimusta, bu değerli paylaşımınız için size çok teşekkür ederim.
Saygılar, sevgiler...
quote:
Orjinalden alıntı: NEWfriend
quote:
Orjinalden alıntı: selimusta
Tamam ark.lar kawga etmeyin Buyrun kimsenin kafasında soru işareti kalmasın
Sn.selimusta, bu değerli paylaşımınız için size çok teşekkür ederim.
Saygılar, sevgiler...
tabloda 3 tane komponent kablo klasmanı var, Philips SWV3565/10 bu komponent kabolardan hangi gruba giriyor? onu almayı düşünüyorum 39 ytl ye.
Merhabalar, Bende sony hx 950 hdd dvd player ve samsung plazma var. Aradaki baglantiyi hdmi ve altin kapli component kablo ile yaptigimda component kablodan aldigim goruntu kalitesi hdmi a gore daha kaliteli. Sizce bunun nedeni ne olabilir?
quote:
Orjinalden alıntı: yunus9
Merhabalar, Bende sony hx 950 hdd dvd player ve samsung plazma var. Aradaki baglantiyi hdmi ve altin kapli component kablo ile yaptigimda component kablodan aldigim goruntu kalitesi hdmi a gore daha kaliteli. Sizce bunun nedeni ne olabilir?
olmamalı !!! Zira HDMI ultimate bağlantıdır. Ötesi yoktur.
arkadaşlar merhaba size bir sorun olacak.Lg 106 ekran plazma tv ve toshiba sd 270 e dvd playerim var dvd nin içinden compozit kablo çıktı,bu kablonun yerine component kablo alsam arada çok fark olur mu? Bir de component kablonun 3 ucu da görüntüyü taşıyormuş diye okudum sesi ne ile ileteceğiz.Teşekkürler.
component kablonun yanında rca audio kablo da kullanmanız gerekmekte sesi taşımak için. yani toplam 5 kablo. HDMI bunların hepsini en yüksek görüntü ve ses kalitesinde kayıpsız olarak ileten tek bağlantı tipidir. HDMI bir görüntü işlemcisi değildir (High Defination Multimedia Interface) bir görüntü arabirimidir ses ve görüntüyü en yüksek bant genişliği ve kalitede aktardığı gibi dijital medyaların güvenlik protokolünü de sağlamak amacıyla üretilmiştir. HDMI arayüzü ile birlikte getirdiği HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) kopya dvd gibi medyaları düşük çözünürlük veya hiç göstermemek amacıyla üretilmiştir. Ayrıca HDMI 1.3ver. 2560×1600p75Hz çözünürlük HD yayını desteklediği gibi HD audio için de tek bağlantı yöntemidir. bu arada eklemeden geçemicem Samsung DNI koca bir saçmalık ailede 3 kişide Samsung un farklı LCD leri var ve hepsinde aynı işi görüyor mağazada demo oynatırken HD veya SD yayında DNI açarsanız mevcut görüntüyü flulaştırıp ahada bu DNI olmazsa haline getiriyor. DNI olmayan çıplak hiçbir işlemciye bağlı olmayan laptop LCD sine görüntü verin o kadar kötü göstermez. .
hdmi kablonun en son teknoloji olduğu biliyorum ama dvd de hdmi çıkışı yok.
ARKADAŞLAR SONRADAN KATILDIM KUSURUMA BAKMAYIN AMA UYDU ALICISINI HANGİ KABLO İLE BAĞLAMAK DAHA İYİ GÖRÜNTÜ VERİR 30 YTL YE BİR SCART ALDIM AMA ÇOK BİŞİ FARKERMEDİ
component kablo ile altın uçlu scart arasında kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum.
Tabloda üç farklı component kablo var,farklılıkları belli de bunu alacağımız zaman nasıl anlarız ki? Bunca zaman hiç görmedim üzerinde interlaced,progressive ve broadband yazan bir kablo görmedim.
Ben de denk gelmedim ama kaliteli kablo markalarının kutularında genelde 5 yıldız üzerinden değerlendirme var...
Herhalde 5 yıldız kalitesine sahip en pahalı component kablolar broadband oluyordur...
Her zaman scart'dan iyi olacağı için, component çıkışı tercih etmek gerekir. Altın uçlu scart'lar bana göre, gerçek s-video aktaran scart'lardan farklı olmamalı. Bazı kalitesiz scart kablolar (bağlantı sayısı eksik olduğu için) s-video değil, composit video aktarıyor ve altın uçlu scart kullandığınızda (aslında damar sayısı arttığı ve gerekli bağlantılar sağlandığı için) görüntünün düzlediği izlenimi alınıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: cemulas
component kablo ile altın uçlu scart arasında kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar benim dvd göstericimde component giriş var ama soru şu ben burdan lcd ye altın uçlu component bağlağlamak istiyorum ancak recever danda componentle çıkış yapmak istiyorum her ikisini nasıl bağlarım çünkü lcd lerde bildiğim kadarı ile tek componenet girişi var birini çıkar diğerini tak mı yapacam film izlerken değişmeli yani?yoksa recever için bir çözümünüz varmı?yoksa recever için tek yol scart mı?
Bu resimde scart var. Umarım işinize yarar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme