slmlar arkadaşlar elimde kitaplar var gereken itemlerde var ama bi türlü composition yapamıyom deli oluyom lvl da 50 hala olmuyo kitapla beraber diğer 2 itemide koyuyorum istenen miktarlarda special creation bölümü boş kalıyo aşağıda fiyat çıkıyo combine diyorum yanıyo fgibi oluyo itemler ama sonuçta bunu yapamazsın gibi bişi diyo bu işin bi inceliği varsa bilenlerden yardım istiyorum veya ben aradım bulamadım yada gözümden kaçtı forumda varsa daha önceden yazılan şeyler bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekürler ha bide kendime bi clan arıyorum tavsiyesi olan varmı?
hiç öyle bir sorunla karşılaşmamıştım belki yalnış item koyuyorsun yada eksik
walla örnek stone powder için denedim kitabı koydum sof.oil 2 tane black coal 1 tane bunları koydum 8200 altın gibi bir rakam çıktı combine dedim çıkan yazı tam olarak bu THIS ITEM CAN NOT BE MADE BY YOUR OCCUPATION şimdi bunun anlamı ben sadece bunumu yapamıyorum yoksa genelde bi problemmi var bu arada bunun benim hunter olmamla bir alakası olablirmi ilgilenen arklara teşekkürler
benim 17 lvl lik kasa charına (ki kendisi de hunterdır) da aynı şeyi diyo ama ben lvl i ufak diye pek aldırış etmemiştim .. ağırlığını bi kontrol etsene. aklıma ilk gelen bu oldu... fakat hunter olayı ise -ki hiç sanmıyorum- çok saçma olur...
yok walla ağırlıktan deil bi sürü kitap denedim olmuyo hiç biri oyundan soğumak üzereyim:D lvl 51 olunca yine denicem olmadı bilmiyom artık napcaz bide 2nd job olayı var o olablirmi acaba?
ben composition olayını hep 2. meslekten sonra denedim. istersen 2. mesleği bekle sonra dene 50 geçte yine olmazsa sıkıntı büyük olur
aslında düşününce bende hep 2.meslekten sonra denedim. ama composition olayında hrhangi bi sorun yok daha akşam yaptım... bide 2.mesleği bekle bakalım... ama sonucu mutlaka bildir merak ettim
second job için lvl kaç istiyodu bu oyun ya
lvl 51 oldu hala yapmıyo 52 de denicez oda olmadı sanırım 53 de olur :D
sen 2. mesleğini seçtin dimi 2. meslekteki maden skilli ile bağlantılı olabilir gibime gelio maden çıkarıp birleştirmek vs vs
2. meslek için lvl kaç gerekiyo
2. mesleği seçmek için 50 lvl olman gerekiyor. hemen git 2. mesleğini seç ondan sonra bi daha dene. RVN17 nin dediği gibi maden skilli ile bağlantılıdır diye tahmin ediyorum bende.bu ara da kitabı soldan en baştakine koyacaksın diğerlerine koyarsan yine olmaz. belki biliyosun ama hatırlatayım dedim. sonucu merakla bekliyoruz.
ewet arkadaşlar olay tamamdır 2. meslekten sonra izin çıktı. yardımlar için herkese teşekkürler bu arada ne yapmaya çalışayımda hızlı para kazanayım sizce en karlısı hangi item lar paylaşırsanız sevinirim bu arada hala clan arıyorum
vio ve toxic iron steel crom powder W.E bas her zaman para eder şansın varsa craft item ( özellikle 55 bot helm vio bld para eder) bas sat onları böylece gelsin milyonlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme