mrb ya kafayı yiyecem virüs bulaştı :ddesvr adlı exe .çalıştırıp cpu yu kasıyor ve zonealarm vb. ve antivirüs firewallarını çalıştırmıyor hatta silmeme dahi izin vermiyor. firewall ile ilgili kısımda birde gl4.tmp ve benzeri dosyalar çalışıyor sonra bakıyorum local settigs\temp te bu dosyalar oluşmuş siliiyorum farketmiyor. panda activescan ve 03/02/2005 updateli norton taraması yaptım ama şuanda hiçbirşey bulmuyor . bununla beraber denetim masası\program ekle\kaldır 'ın görüntüsü değişti ve bütün programları göstermiyor hiçbirine müdahale yaptırmıyor. registry den comxt nin anahtarları buldum ama sildirmiyor yada ben yapamıyorum artı ama ne denediysem olmuyor kafayı yiycem
kardes tarat dicem yapmısısn.... dosyanın yerini bulup safe mod ta acıp silmeyi dene diecem pek cozum olacagını snamıyorum...
format at rahatla
doğrusun kardeşte xp yi kurarken ufak 1 hata tek partition olarak kurdum ve cd-rw şuan çalışmıyor yedek alamıyorum ve önemli dosyalar falan war gerçi şuan çalışır halde bi sorun yok ama firewall olarak yalan bi vaziyetteyim derdim sürekli spyware war zaten anlamadığpım yazdığım gibi program ekle kaldır aptallaştı bi de registry den silemiyorum we msconfig ten kaldırınca sistem bilmem ne programını kullanın diyor o neyse sağolasın ya
arkadas benim bildigim mcafee ve pc-cillin in internetten online virüs tarama ve temizleme özelligi var muhtemelen diger markalarında online virüs temizleme özelligi vardir bence gir sitelerine bilgisayarini tarattır birinden biri derdine care olabilir...
arkadasım bu temizlik işlerini "güvenli mod" da denermisin.. sanırım cok daha iyi sonuclar alacaksın.