Şimdi Ara

Concept NOKIA N GAGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu telefon hakkında bilgi edinmek için çok uğratım ve öğrenebildiğim tek şey görünyü kalitesinin Playstation PorTable ile aynı olduğu.
    Eğer bu bilgi doğruysa tek kelimeyle MÜKEMMEL:::::::::!!!!!!

Tıkla ve Gör http://www.mobileburn.com/news.jsp?Page=2&Id=1356

NOKIA N-Gage 2

• o alet gerçek deil. yani gerçek ama sadece konsept tasarım.

rafik gücü psp ile yarışabilir çünkü n-gage 2 2007 de çıkacak. ozamana kadar psp eskir n-gage onun gücüne erşmiş olur...
  • bu kadar küçük bi alet PSP kalitesinin yanında bile geçemez öyle olsaydı PSPyi de küçük yaparlardı (en azından ince yaparlardı)
    Haa ekran renk derinliği ve piksel sayısı olarak PSP kalitesinda olabilir ama oyun grafiklerinin öyle olacağını sanmıyorum
  • pspnin teknolojisi 2004 yılından kalma. bu tel ise 2007 de cikaca. arada var 3 yıl. eger psp 2007de ciksaydi oda ince olurdu. teknoloji durmadan gelişiyor. olmaz diye bişi yok. günümüze göre kıyaslamayaın.
  • Bakalım cihazı merakla bekliyoruz.Şimdiden para biriktirmeye başladım
  • Cidden 2007'nin teknolojisinde N-Gage'i çok merak ediyorum. PSP edinicem ama yanında ikinci hattım için bi N-Gage 2 'de fena olmazdı hani:) Harika ya..
  • yalnız psp bile bu kadar pahalıyken o kadar iyi bi alet ve Nokia bi araya gelirse.. para yetiştirmek için bilgisayarımı ve telefonumu satmam lazım.. belkide gitarımı.. ama tabi gitarı satamicama göre..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim gitarım yok ben ne yapıcam
  • nokia fiyatlarını ürüne göre deilde segment e göre belirliyo. n-gage oyun konsolu olarak çıakcağından fiyatı manyak pahalı olmaz. 1 2 aya alınabilir duruma gelir .
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

nokia fiyatlarını ürüne göre deilde segment e göre belirliyo. n-gage oyun konsolu olarak çıakcağından fiyatı manyak pahalı olmaz. 1 2 aya alınabilir duruma gelir .

Bencede (1 milyarı geçmesin kafidir)
  • beyler kendinizi kandırmayın psp gücünde olabilir belki ama o zamanda bu psp gücünde olacağı için pek bişi değişmez. o zaman da başka bi psp çıkar onla kafayı yersiniz

şimdi ngage ler bile bence çok basit aygıtlar 104 mhz işlemci var akıl var mantık var en azından adam 150 koyardı. 6630 da bile 220 mhgz
  • n-gage, gba ile nds&psp arasında bir zaman diliminde çıktı.
    bence, n-gage 2 çıktığında psp ve nds çoktan eskimiş olup, psp2 ve yeni bi gameboy el konsolu üzerinde uğraşırlar.
    ara dönemlerde çıkacaktır diye düşünüyorum ben.
  • quote:

oktayakgoz

beyler kendinizi kandırmayın psp gücünde olabilir belki ama o zamanda bu psp gücünde olacağı için pek bişi değişmez. o zaman da başka bi psp çıkar onla kafayı yersiniz

şimdi ngage ler bile bence çok basit aygıtlar 104 mhz işlemci var akıl var mantık var en azından adam 150 koyardı. 6630 da bile 220 mhgz

kardeş kendimizi kandıracak bişi yok. biz n-gage i ngager olduumuz için seviyoruz. ozman psp2 ye sulanacaksak şimdsi niye psp almayalım dimi? zaten alanda oluyo pspyi. ama n-gage 2 çıktıında onu alacak büyük bi kesim mutalak olacak. en büyük kitle ise gsm+konsol olayını birden isteyenler. bu arada tabi yine "vay a.q psp2 nin grafikelre bak" deriz, orası kesin...

şimdi n-gage tabiki basit bi alet. çünkü 2003 te çıktı. ozmanlar daha psp nin p si yoktu. 6630 un da sadece tasarımı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 24 Haziran 2005, 22:05:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.