Şimdi Ara

Concerta Kullananlar kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
4
Favori
67.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Nabız kaç çarpıntı çok mj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnterest kullanıcısına yanıt

İlacı 3 yıldır kullanıyorum doktor kontrolünde ilk kullandığımda universitem uzamisti derslerim çok kötüydü. Doktor ilaç yazdı once test yaptı tabi dikkat dağınıklığı çıktı. Ben bütün derslerimi AA ile verdim. Ritalin 10 mg ile ancak daha sonra dediğiniz gibi etki etmemeye başladı. Doktor concertaya geçti ilk 18 likti onla ilk iyiydi sonra o da etki etmemeye başladı. Sebebi ise şu vücut düşük dozlara çok çabuk tölere gösteriyor bu ilaçlarda o yuzdej doktor kontrolü önemli, doktor dozunu ona gore ayarlıyor. Doz ayarlaması yapilmazsa ilaç hiç bir işe yaramiyor. En başta süper zeka hissettiren ilaç sonra etki etmiyor. Ben şimdi 36 liga çıktım. Ancak artık etki etmesi için bir gün kullanıyorsam en az 3 gün icmiyorum ki vücut tölere göstermesin. Sıkıntı yaşayan arkadaşlar doktora mutlaka danissin. Doz ayarlamasi yapın ve dediğim gibi üç gun arayla kullanırsanız anlık etkisi ilk günkü gibi oluyor. Ama dehb sıkıntılarını ders dışında da yaşıyorsanız her gün kullanmanız gerekli. Sizin ilk başta yarayup şimdi yaramamasinin sebebi de bu bence

• Zeynepaksoy Z kullanıcısına yanıt

Zeynep hanım ben bu ilaç üzerine çok fazla çalışma okudum kendim de doktorum uzmanlık sınavım için kullanıyordum ilacın kardiyak yan etkileri dozdan bağımsız eğer yapısal bir kalp hastalığınız varsa Japonya’da 76 tane ölüm bildirilmiş çocuk yaş grubunda kalp krizinden dolayı ben ilaç güvensiz demiyorum ancak yan etkileri bilinmeli ailede ani ölüm kalp rahatsızlığı olanlarınbu riski çok fazla artıyor onun için şakaya gelecek bir ilaç değil sonuçta bir uyarıcı ilaç.çok fazla bu ilacın güzellemesi yapılıyor bu şekilde her yaş grubundan insanlar bu ilaca yöneltililiyor güzellemesi güzelleme yapılıyor bu şekilde her yaş grubundan insanlar bu ilaca yöneltililiyor

bu arada yurtdışında atomoksetin kullanılıyor daha fazla ritalin değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnterest -- 4 Haziran 2024; 11:48:27 >
  • 2-3 yıl nasıl kullanıyorsunuz hayret ya. ben 3-4 gün üst üste içinde etkisi bitiyor uzun bir süre ara vermem gerekiyor. uzun bir aradan sonra cin gibi yapıyor beni enerjim yükseliyor ama yok abi, zamanında çok kullandığım için mi oldu bilmiyorum ama 2-3 ay ara verip başlasam bile 3-4 günden sonra etkisi geçiyor. psikolojikte olabilir bilmiyorum. bir kere etki etmiyor diye 36*6 tane (sabah 2, öğlen ve öğleden sonraya yakın 4 tane) yani 200 mg'dan fazla concerta kullanmıştım tık yoktu. aksine beni daha çok zombi gibi yaptı, mutsuz huzursuz ve depresif yaptı. sonra 2-3 ay ara verdim, tek bir dozla cin gibi oldum yine. onun da etkisi 3-4 gün üst üste kullanınca geçiyor.

• mind of a madman M kullanıcısına yanıt

Hocam yaşadığınıza dua edin o dozlarda nöbet geçirme şansınız çok yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: İnterest

Hocam yaşadığınıza dua edin o dozlarda nöbet geçirme şansınız çok yüksek

hayır hocam hiçbir şekilde ne çarpıntı yaptı ne başka bir şey. hatta akşamda güzel bir uyku çekmiştim.

siz max. kaç doz kullanıyorsunuz?

• Arkadaşlar bu ilaç vücutta tamamen tölerans gösterdiğinde farklı etken maddeli ama yine enerji verebilecek, çalışma isteği verecek başka farklı etken maddeli ilaç var mı? Bu bende huzursuzluktan başka bir şey yapmamaya başladı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.