Şimdi Ara

CONCORD SmartPad7 İnceleme (Video) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
12.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

KALEMLE RAHAT KULLANILIYOR MU ?

Tabi tabi rahat şekilde kullana bilirsiniz..
  • o zaman problem yok
  • Polypad C-5900 ile bu tablet arsaında kaldım.Ama tercihim bu tablet yönünde Aldıktan sonra yardım ve destek olmanız gerçekten güzel Bir kaç tane soru var kafamda cevaplarsanız teşekkür ederim :D

1)Adobe flash player sorunsuz çalışıyormu ?

2)Adobe flash player ile normal bi siteden film dizi video izlene biliyormu yoksa sadece youtube videolarını izleye biliyoruz ?

3)Android 4.0 ICS güncellemesini aldıktan sonramı yapılıyor ?

4)Videoda İzlerken gerçekten hoşuma gitmeyen bi görüntü oldu dokunduktan sonra dokunduğumuz yerde yuvarlak oluştu onu kaldırabiliyormuyuz ?

5)Facebook'taki Düşük çaplı oyunlar Bejeweled Blitz gibi oyunları oyuna biliyormuyuz ?

Bu soru Tableti kullanan arkadaşlarıma =

6)Tablet işinizi görüyormu ?

7)Tablet hızı nasıl 1-kötü / 2-fena deil / 3-normal / 4-hızlı / 5-Çok hızlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhaner122

Polypad C-5900 ile bu tablet arsaında kaldım.Ama tercihim bu tablet yönünde Aldıktan sonra yardım ve destek olmanız gerçekten güzel Bir kaç tane soru var kafamda cevaplarsanız teşekkür ederim :D

1)Adobe flash player sorunsuz çalışıyormu ?

2)Adobe flash player ile normal bi siteden film dizi video izlene biliyormu yoksa sadece youtube videolarını izleye biliyoruz ?

3)Android 4.0 ICS güncellemesini aldıktan sonramı yapılıyor ?

4)Videoda İzlerken gerçekten hoşuma gitmeyen bi görüntü oldu dokunduktan sonra dokunduğumuz yerde yuvarlak oluştu onu kaldırabiliyormuyuz ?

5)Facebook'taki Düşük çaplı oyunlar Bejeweled Blitz gibi oyunları oyuna biliyormuyuz ?

Bu soru Tableti kullanan arkadaşlarıma =

6)Tablet işinizi görüyormu ?

7)Tablet hızı nasıl 1-kötü / 2-fena deil / 3-normal / 4-hızlı / 5-Çok hızlı.

Biz teşekkür ederiz.. Bizi tercih ettiginiz için..

1.Evet sorunsuz çalışıyor..

2.Facebookta suan son surum adobe ıstıyon pool oyununu dahı oynıya biliyorsunuz bu demek tirki tüm video ları oynatıyor.

3.Tam olarak anlamadım açıklarsanız yardımcı olurum.

4.Dokunma noktalarını Göster Geliştirici Seceneklerinden açıyorsunuz ve kapatıyorsunuz..

5.Yukarıdada bahsettigim gibi en iyisinden en kotusune kadar oynana biliniyor..

• bende bu modeli uzun süredir inceliyodum. Bugün verdim siperişi. İsteyenler için hoşuma giden bi yorum buduğum siteyi yazim buraya;)

http://www.laptopvadisi.com/yeni-markalardan-concord-smartpad7-8gb-7-tablet/
  • günaydıın herkezee dün concord smart pad 7 siparişimi verdim,,yarın yada pazartesi elimde olucak inşallah
    bugünde elimdeki artesi iade ediyorum,satıcıyla konuştum kargoya vericem bugün,inşallah sorunsuz atlatırız iade işinii,valla iade etmeden diğer kredi kartıyla başka bi siteden samartpad 7aldım,,bide iadeden paramı alamazsaaam

• quote:

Orijinalden alıntı: CONCORDDESTEK

quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

birde Rezistif Çoklu Dokunmatik ekran çok mu kötü ya kalemle fln kullanılmaz mı ?

Hayır Çok kötü denilemez ama cokta iyi denilemez oda fıyatına gore mukemmel denecek kadar ıyı ıster kalemle ıster parmakla rahatlıkla kullana bilirsiniz..

kapasitf deglmı ?
  • bende bugün sipariş verdim..kullandıkça izlenimlerimi paylaşırım..
  • Arkadaşlar ben de aldım smartpad 7. Gerçekten çok stabil ve güzel bir cihaz. En çok hoşuma giden özelliği usb çoklayıcıyla klavye ve mouse bağlanabilmesi. Ürünü g.antepteki firmadan telefonda siparişle aldım tavsiye ederim daha ucuz internetten. (299tl)
  • forum.donanimhaber.com da Concord Destek Nicki ile Concord kullanıcılarına hizmet veren Mustafa Bey Tarafından Sorun ararştırıldı trknik servisteki bir aksaklıktan meydana geldiği anlaşıldı. Tablet PC eğiştirildi.

Mustafa Bey'in Uğraşlarına olan Saygımdan Dolayı MEsajı Editleme Gereği Duydum.

Teknik Servisdeki Arkadaşların Gözlerinden Öperim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyaninsesi -- 13 Temmuz 2012; 22:57:47 >
  • konyaninsesi@
    aldığın tablet zaten kullan at cinsinden, madem ucuz mal alacak kadar zenginsin şansına bozulursa atıcaksın.
    bende aynı hatayı lenova laptop alarak yaptım 700 lira verdim 7. ayda ufak bir sıvı temasında kafayı yedi yapacak birşey yok.
  • Tüm tablet bilgisayarlar 69,90 dan başlayan fiyatlar ile ve 1 yıl ile 2 yıl arasında garantilidir.

Markaya Göre garanti süreleri
    VIA: 1 Yıl Garantili.
    Aionol: 2 Yıl Garantili
    Zenithink: 2 Yıl garantili
    Onda: 2 Yıl Garantili
    HTC: 2 yıl garantili
    Samsung: 2 Yıl garantili
    Diğer tüm modeller 2 yıl boyunca garantilidir.

www_expresstake_com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expresstake -- 8 Temmuz 2012; 14:15:49 >
  • Burada güncelleme var dedim okuyordum yukarıda konyases yalan hikayesi yine başladı bu linkleri tıklayın bakın

Adamın yalanına bakın Mevalana ismine günahtır kullanıyorsun

bir konuya Smartp 7 birine smartp3 aldım diyor sen kaç tane aldın o güzelim oğluna ikiside aynı sorun mu nasılda kötülemiş birine de başka markaya kampanya yapıyor açık açık sat ucuz ver belki ben bir tane daha alırım :) bu arada bana şu elindekileri göndersene ben güzelce değerlendiririm

http://forum.donanimhaber.com/m_60794590/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62929516
    http://forum.donanimhaber.com/m_62927875/mpage_1/f_/key_/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_61267034/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• benim hiç bir markaya övücü tek yazım yok. girersin hepsiburada.com a bakarsın concord a ilk kesin alın mesajını kim atmış. iftira atma çıkar senden.

c o verdiğin linklerin benimle alakasını ispatlamakla mükellefsin. ispatlayamazsan şeref...sin.!
  • Bu arada benim işim değil firmalar senle uğraşsın.Senin konun için burda değilim sen bir yalan hikayesi yazmışsın okudum bir cevap yazdım sonra bu cihazın güncellemesi için nereye baksam senin yazıalrını görüyorum bence sen tam Şer.....sin sen konuyu saptırıyorsun. Sahayı hazırlamak sana düşmüş demek.Konyalı erkek olur dürüst olur senin gibi değil.Bu arada bir oğula 2 tablet şaşırdım ve tek sorun hayret ettim biraz daha yalanını beli etmeden yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: habercialp

Burada güncelleme var dedim okuyordum yukarıda konyases yalan hikayesi yine başladı bu linkleri tıklayın bakın

Adamın yalanına bakın Mevalana ismine günahtır kullanıyorsun

bir konuya Smartp 7 birine smartp3 aldım diyor sen kaç tane aldın o güzelim oğluna ikiside aynı sorun mu nasılda kötülemiş birine de başka markaya kampanya yapıyor açık açık sat ucuz ver belki ben bir tane daha alırım :) bu arada bana şu elindekileri göndersene ben güzelce değerlendiririm

http://forum.donanimhaber.com/m_60794590/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62929516
    http://forum.donanimhaber.com/m_62927875/mpage_1/f_/key_/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_61267034/mpage_1/f_/key_//tm.htm

diğer konuyu da okuduğum için biliyorum. eleman bir konuda 3 bir konuda 7 den bahsetmiyor. genel smartpad e uyuz olmuş. smartpad geçen her yerde ilgili yazıyı geçmiş. sadece kendi konusuna link vermesi gerekirdi. bu yüzden bir yanlış anlaşılma olmuş. aslında bahsettiği smartpad3. ama yukarıda arkadaşlar zaten cevaplamış rezistif almakla çöp cihaz almışsın diye. Bizim arkadaş da çocuklarına trident t-pad almıştı ucuz diye. o da kullanamadı reszistif olduğu için.

bu smartpad 7 de dahili 3g yok değil mi? yada dahili 3g modeli olanı var mı bunların? stv de 280 tl ye kampanyası var diye bizimkiler sipariş vermiş. dahili 3g var, işlemcisi 2.3 demişler. sitelerine bakıyorum. 2.3 olan rezistif ekran bir işe yaramaz. ama ekranı çok iyi demişler. bu da smartpad 7 nin özelliği ama işlemcisi 4.0.

Nese ben aradım az önce. ismimi kaydedip sizi arayacağız dediler. sanki saatlerce birşey soracağım. neyse birşeyler satıyorlar ama ne sattıklarından haberleri yok.

• arkadaşlar ekran kalitesi nasıl? bendeki tablet belirli açılarda kararma yapıyor. Bu tablette böyle birşey var mı? örn. masanın üstünde yatık olarak dururken rahatlıkla kullanılabiliyor mu? yoksa elinize alıp bakmanız mı gerekiyor?

birde 1080p film çalıştıran oldu mu bu aletle.
  • bu cihaz s1200 ile aynı sadece marka mı değişmiş bana mı öyle geliyor? işlemcisinden özelliklerine kadar nerdeyse aynı.
  • Bu iki ürün arasındaki fark nedir arkadaşlar bu konuya vakıf olan birisi yorum yazabilirmi

http://www.concordmobile.com.tr/compare.asp?imageField2.x=62&imageField2.y=22&sekle=1&pid=446&pid=442

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquase -- 3 Aralık 2012; 22:20:56 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.