Bildirim
CONCORD SmartPad7 İnceleme (Video)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler bende Hep.Burd.com dan yeni aldım daha elime geçmedi gelmeden incelemek faydalı oldu. -
Rica ederim ALmak isteyen Alan arkadaşlar için yararlı olacagını dusundum oyzuden cektim.. -
Ekran nasıl? Çözünürlük ve görüntü olarak. IPS ekran varmı bunda? -
evet IPS capacitive ekran var çözünürlük felan mükemmel ötesi özellikle de oyunlarda hayran verici... -
telefon özelliği var mı -
3g Modem takılınca telefon olarak kullana bilirsin veya viber uzerınden ınternet telefonu olarak ta kullana bilirsin ama dahili telefonu yok -
tamam teşekkür ederim -
Kullanıma bağlı giden şarj sürelerini yazar mısın? -
quote:
Orijinalden alıntı: Inv21
Kullanıma bağlı giden şarj sürelerini yazar mısın?
Sag altta Gösterdigi gibi gidio ben wifi acıkken denedım aynı dedıgı gıbı gıdıyor..
-
hocam emeğine sağlık..tablette android market var mı acaba ve görüntülü konuşma özelliği var mı acaba?özellikle skype ile denediniz mi? -
kullandığım mobee s1200 den sadece hafıza farkı var onu da zaten sd kart ile root sayesinde hallettim destek açısından mobee bir tik önde derim -
quote:
Orijinalden alıntı: Melihhh86
hocam emeğine sağlık..tablette android market var mı acaba ve görüntülü konuşma özelliği var mı acaba?özellikle skype ile denediniz mi?
Merhabalar...
Evet android market mevcuttur Cİhazda..
Görüntülü konuşma özelleigi de mevcuttur skype üzerinden kullana bilirsiniz.. -
Ürünü yaklaşık 5 gündür kullanmaktayım çok memnun kaldım ben alacak arkadaşlara tavsiye ederim fazla para vermeden bir çok ihtiyacınızı görebilirsiniz evet tel özelliği yok ama bu benim için daha iyi oldu enazından gsm radyosyonun dan korunuyorum bu şekilde.sitelere kasmadan bağlanıyor android market içine kolayca ulaşıp yüklenebiliyor pili 2 saatte şarj oluyor ve çalışma süresi yeterli. -
quote:
Orijinalden alıntı: cemal344
Ürünü yaklaşık 5 gündür kullanmaktayım çok memnun kaldım ben alacak arkadaşlara tavsiye ederim fazla para vermeden bir çok ihtiyacınızı görebilirsiniz evet tel özelliği yok ama bu benim için daha iyi oldu enazından gsm radyosyonun dan korunuyorum bu şekilde.sitelere kasmadan bağlanıyor android market içine kolayca ulaşıp yüklenebiliyor pili 2 saatte şarj oluyor ve çalışma süresi yeterli.
ne kdra aldın acep ? -
quote:
Orijinalden alıntı: StealheX
quote:
Orijinalden alıntı: cemal344
Ürünü yaklaşık 5 gündür kullanmaktayım çok memnun kaldım ben alacak arkadaşlara tavsiye ederim fazla para vermeden bir çok ihtiyacınızı görebilirsiniz evet tel özelliği yok ama bu benim için daha iyi oldu enazından gsm radyosyonun dan korunuyorum bu şekilde.sitelere kasmadan bağlanıyor android market içine kolayca ulaşıp yüklenebiliyor pili 2 saatte şarj oluyor ve çalışma süresi yeterli.
ne kdra aldın acep ?
Concord SmartPad 3 200 tl
Concord SmartPad 7 329 tl -
CONCORD SmartPad 7'nin video incelemesi için teşekkürler fakat video'nun son kısmında kafama bluetooth ile GPS ikonlarının gösterildiği kısım taklıdı bildiğim kadarı ile bu cihazda bluetooth ve GPS yok bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drak -- 22 Mayıs 2012; 14:48:18 > -
birde Rezistif Çoklu Dokunmatik ekran çok mu kötü ya kalemle fln kullanılmaz mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: drak
CONCORD SmartPad 7'nin video incelemesi için teşekkürler fakat video'nun son kısmında kafama bluetooth ile GPS ikonlarının gösterildiği kısım taklıdı bildiğim kadarı ile bu cihazda bluetooth ve GPS yok bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
Android İşletim sistemi global bir işletim sistemi oldugu için gps bulunan cıhazlarda calısmaktadır o özellikler... -
quote:
Orijinalden alıntı: StealheX
birde Rezistif Çoklu Dokunmatik ekran çok mu kötü ya kalemle fln kullanılmaz mı ?
Hayır Çok kötü denilemez ama cokta iyi denilemez oda fıyatına gore mukemmel denecek kadar ıyı ıster kalemle ıster parmakla rahatlıkla kullana bilirsiniz..
Benzer içerikler
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- yurtdışından tablet getirmek
- honor pad x9 yorumlar
- en iyi kuran uygulaması
- sms yönlendirme
- oppo pad 3 pro
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- honor pad 9 pro
- oneplus pad pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X