Şimdi Ara

CONCORD SmartPad7 İnceleme (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
12.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEADZONE27 -- 15 Mayıs 2012; 21:36:03 >

• Teşekkürler bende Hep.Burd.com dan yeni aldım daha elime geçmedi gelmeden incelemek faydalı oldu.
  • Rica ederim ALmak isteyen Alan arkadaşlar için yararlı olacagını dusundum oyzuden cektim..
  • Ekran nasıl? Çözünürlük ve görüntü olarak. IPS ekran varmı bunda?
  • evet IPS capacitive ekran var çözünürlük felan mükemmel ötesi özellikle de oyunlarda hayran verici...
  • telefon özelliği var mı
  • 3g Modem takılınca telefon olarak kullana bilirsin veya viber uzerınden ınternet telefonu olarak ta kullana bilirsin ama dahili telefonu yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung GT-S3353 video inceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam teşekkür ederim
  • Kullanıma bağlı giden şarj sürelerini yazar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inv21

Kullanıma bağlı giden şarj sürelerini yazar mısın?

Sag altta Gösterdigi gibi gidio ben wifi acıkken denedım aynı dedıgı gıbı gıdıyor..

CONCORD SmartPad7 İnceleme (Video)
  • hocam emeğine sağlık..tablette android market var mı acaba ve görüntülü konuşma özelliği var mı acaba?özellikle skype ile denediniz mi?
  • kullandığım mobee s1200 den sadece hafıza farkı var onu da zaten sd kart ile root sayesinde hallettim destek açısından mobee bir tik önde derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihhh86

hocam emeğine sağlık..tablette android market var mı acaba ve görüntülü konuşma özelliği var mı acaba?özellikle skype ile denediniz mi?

Merhabalar...

Evet android market mevcuttur Cİhazda..

Görüntülü konuşma özelleigi de mevcuttur skype üzerinden kullana bilirsiniz..
  • Ürünü yaklaşık 5 gündür kullanmaktayım çok memnun kaldım ben alacak arkadaşlara tavsiye ederim fazla para vermeden bir çok ihtiyacınızı görebilirsiniz evet tel özelliği yok ama bu benim için daha iyi oldu enazından gsm radyosyonun dan korunuyorum bu şekilde.sitelere kasmadan bağlanıyor android market içine kolayca ulaşıp yüklenebiliyor pili 2 saatte şarj oluyor ve çalışma süresi yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal344

Ürünü yaklaşık 5 gündür kullanmaktayım çok memnun kaldım ben alacak arkadaşlara tavsiye ederim fazla para vermeden bir çok ihtiyacınızı görebilirsiniz evet tel özelliği yok ama bu benim için daha iyi oldu enazından gsm radyosyonun dan korunuyorum bu şekilde.sitelere kasmadan bağlanıyor android market içine kolayca ulaşıp yüklenebiliyor pili 2 saatte şarj oluyor ve çalışma süresi yeterli.

ne kdra aldın acep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

quote:

Orijinalden alıntı: cemal344

Ürünü yaklaşık 5 gündür kullanmaktayım çok memnun kaldım ben alacak arkadaşlara tavsiye ederim fazla para vermeden bir çok ihtiyacınızı görebilirsiniz evet tel özelliği yok ama bu benim için daha iyi oldu enazından gsm radyosyonun dan korunuyorum bu şekilde.sitelere kasmadan bağlanıyor android market içine kolayca ulaşıp yüklenebiliyor pili 2 saatte şarj oluyor ve çalışma süresi yeterli.

ne kdra aldın acep ?

Concord SmartPad 3 200 tl
    Concord SmartPad 7 329 tl
  • CONCORD SmartPad 7'nin video incelemesi için teşekkürler fakat video'nun son kısmında kafama bluetooth ile GPS ikonlarının gösterildiği kısım taklıdı bildiğim kadarı ile bu cihazda bluetooth ve GPS yok bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drak -- 22 Mayıs 2012; 14:48:18 >
  • birde Rezistif Çoklu Dokunmatik ekran çok mu kötü ya kalemle fln kullanılmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drak

CONCORD SmartPad 7'nin video incelemesi için teşekkürler fakat video'nun son kısmında kafama bluetooth ile GPS ikonlarının gösterildiği kısım taklıdı bildiğim kadarı ile bu cihazda bluetooth ve GPS yok bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

Android İşletim sistemi global bir işletim sistemi oldugu için gps bulunan cıhazlarda calısmaktadır o özellikler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

birde Rezistif Çoklu Dokunmatik ekran çok mu kötü ya kalemle fln kullanılmaz mı ?

Hayır Çok kötü denilemez ama cokta iyi denilemez oda fıyatına gore mukemmel denecek kadar ıyı ıster kalemle ıster parmakla rahatlıkla kullana bilirsiniz..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.