Şimdi Ara

Samsung GT-S3353 video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
223.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu videomuzda, Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım ağlarıya olan entegrasyonuyla dikkat çeken cep telefonu Samsung GT-S3353'ü inceledik. Samsung'un QWERTY klavyeli telefonu hakkında bilmek isteyeceğiniz her şey bu videoda.

• HD versiyonunda soru var
  • başka telefonmu yoktu kaan bunu inceledin .d şaka şaka tşk ler
  • facevbook ..:) parmağınız biraz sola çekmiş sanırım...:D Video güzel olmuş elllerinize sağlık...:)
  • blackberry kopyası bu tipe bak
  • Uygun fiyatla piyasaya cikarsa mesajlasma ve mesenger sosyal ag disinda fazla birsey beklemeyenlere iyi bir alternatif olabilir.ayrica samsung bada os nin bu tarz cihazlara optimize edilmis versiyonunu kullansa daha bi hos olur bence standar isletim sistemi ve kisitli uygulama cogu kisiyi sıkıyor artik.
  • teknosaya gelmiş 349 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furniture78

teknosaya gelmiş 349 tl

ucuzmuş.Teknosada 349sa diğer marketlerde 300e kadar bulunabilir
  • Video çok iyiydi.Hazırlayanların eline sağlık.Karar vermemi kolaylaştırdı.
  • Video çok iyi gerçekten teşekkürler.
    Bu tip telefonlar en fazla 300 lira olması lazım bence.
  • 329 lira bu telefon. fiyat ve özellikler ile bence çok iyi.
  • teknosa'da 329 TL' ye satılıyor ve sadece teknosada satılacakmış. fiyat/performansta çok iyi bir ürün öneririm.
  • alınası bir telefon.
  • bunun iki farklı renk seçeneği daha gelecek chick white ve champagne gold.
  • navigasyondan bahsedilmemiş.... var mı acaba... varsa iyi mi kullanımı...
  • tasarım dısında bişi yok..+300 tl haketmiyor bu cihaz...
  • arkadaşlar ben daha bugün aldım telefonu teknosa dan 329 tl ye. telefon harika nokia e71 den hiçbir farkı yok fiyatı dışında:D sağolsun orada çalışan bi eleman yönlendirdi almam için aradağım herşey var içinde. wi-fi, anında ulaşılabilecek müzikçalar, face, tweet, msn kısayolları mevcut tek kötü yanı kamerasının 2mp olması ama çözünürlük kalitesi bunu kapatıyor. ses kalitesi de gayet iyi nokia 5800 kadar ses çıkıyor. interneti ise samsung star a göre kat kat iyi hele de facebook videolarını oynatması paha biçilemez.kısacası aylardan beri aradığım telefonu buldum bu özelliklere bu fiyat kaçmaz diyorum tükenmeden almanızı tavsiye ederim.
  • arkadaşlar ben de geçen hafta aldım teknosadan...50liralık hediye çekimi de kullanıp 279 liraya malettim...fiyat-özellik oranında çok iyi bir telefon...daha önce p990i kullanmış biri olarak wi-fi de bu kadar çabuk ve hızlı bağlantı dikkatimi çeken en önemli özelliği...ekran çözünürlüğü ve renk desteği vasat...dokunmatik ekran istemeyenler için fiyatı da düşük olsun diyenler için biçilmiş kaftan.kısayollarıçok kullanışlı...video izleme özelliği sorunsuz...yani bi telefon alayım...ucuz olsun...maillerime kolay ulaşayım...arada arkadaşlarla konuşayım,güzel görünsün filan derseniz kaçırmayın derim...şarjı da 4 gün rahatça dayandı...ben turkcellin sınırsız tarifesindeyim ve her türlü konuşmamaı bu telefonla yaptım...4 gün bence çok güzel bir süre...

sorularınız olursa cevaplayabilirim...iyi günler diliyorum...

• Teknosada bugun inceledim, özelliklerine göre bedelini hakediyor.
  • malesef altım ama memnun değilim telefondan:/
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.