Şimdi Ara

Samsung GT-S3353 video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
223.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tlf kullanan arkadaşlara benim tlf sms gönderdikten sonra bi ses çıkıyo ben bunu kapatmak istiyorum ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler
  • telefonun pazar günü aldım 00 civarı şarjdan çektim şuan 74 saat geçmiş bulunmakta 5 saati geçkin konuşma yaptım bu akşam 5 çizgiden 3 e düştü şarj konusunda çok cimri çok beğendim sağlam olduğunu söylemiştim mesaj iletim raporunu sormuş bi arkadaş mesaja gir 13 ayarlar sonra 2 metin mesajları ordan ilteim mesajını kapatın, facebook dan bende video izleyemedim bu faceden kaynaklanıyor dediler video sistemi değişmiş ancak youtube çok süper olmasada gösteriyor sıkıntı yok,ben telefondan memnunum tabiki özellik yok bu telefonda herşeyi minimal de olsa yapabiliyosunuz birde video kaydı sorun arkadaş bence bu özelliği göz ardı etsin berbat bi çekimi var kendi çektiği videoyuda izliyebiliyorum sorun yok denedim yalnız şunuda söyliyeyim bende data kablosu var bilgisayarımda samsung kies 1.5.3 yüklü ve bilgisayara bağladığımda yeni yazılım görüyor ve yükle diyince yüklüyor burda dikkat edilmesi gereken kies 2.0 çıktı bu sürüm telefonu güncellemiyor kies 1.5.3 güncelleme yapıyor kiesi yükledikten sonra kiesi güncelle yazısı çıkıyor onu iptal edip üretici yazılımı güncelleştire tıklayarak kolaycana yapabilirsiniz belli başlı düzeltmeler yapmıştır belki samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1010ur -- 17 Şubat 2011; 2:06:43 >

• Arkadaşlar merhaba ben bu telefonu 2. tel. olarak almayı düşünüyorum mail. vs alıp IM kullanmak için, push mail özelliği var mı? gelen mailler otomatik düşer mi? (gmail veya htomail) bunu söylebilirseniz yarın gidip alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

Arkadaşlar merhaba ben bu telefonu 2. tel. olarak almayı düşünüyorum mail. vs alıp IM kullanmak için, push mail özelliği var mı? gelen mailler otomatik düşer mi? (gmail veya htomail) bunu söylebilirseniz yarın gidip alacağım

email kurulumu yaptım gmail sorunsuz çalışıyor email listesini alıyor önce sonra emaile tıklayıp yükle diyince mesajları alıyor push mail tam anlamıyla çalışma prensibini bilmiyorum ama alma seçeneklerinde aralığı denetle diye bi seçenek var galiba 30 dakika dan başlıyor 1 güne kadar emaillerin listesini güncelliyebilir denemedim daha 30 dakika beklemem gerekli diğer im hesapları sorunsuz çalışıyor yalnız arka plana atılmıyor galiba ben beceremedim bende 2.ci telefon olarak kullanıyorum şarzı süper dün gece bitti tam 96 saat bekleme 6 saat konuşma ve telefonu kurcalama ile bitirdim şarjını çok güzel bi olay

* 30 dk sonra hiç bir şey gelmedi gmail den kendime deneme emaili attım gmailde okunmamış olarak duruyor 13.50 de attım şuan 14.30 gelen giden yok epostaya girdiğimde eski al dediklerim duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1010ur -- 18 Şubat 2011; 14:31:15 >

• selamlar.telefonu alali 2 gun oldu.wireless baglantisi ile windows live messenger actigimda bi 20 sn kadar sonra kisi listeniz guncellenmistir diyor.bu uyaridan sonra karsidan gelen hicbir iletiyi alamiyorum.taki herhangi bi eylem yapana kadar.ornek verecek olursam durumumu cevrimicinden mesgule aliyorum ve arkadaslarimdan gelen iletiler tek bir kerede yagmur gibi geliyo.o iletileri aldiktan sonra ileti trafigi yine kesiliyor yine bir eylem yaptiktan sonra hepsi ayni anda dusuyor.yardimci olabilir misiniz?
  • arkadaşlar ben bu teli alcamda youtube ye giriyormu onu merak ettim yardımcı olursanız sevinirim
  • bu telefonu bugün gördüm hoşuma gitti ama nokıa c3 almayı düşünüyordum kafam karıştı görünüm olarak 3353 daha şık ama c3 daha sağlam ve kullanışlı mıdır karar veremedim c3 hakkında bi bilgisi olan varsa karşılaştırma yapabilir mi??
  • Bende telefonu almayı düşünüyorum fakat facebook'da videolar izleniyor izlenmiyor muhabbeti biraz sıkıntı oldu gibi :)

Birde konuşma sesi nasıl karşı tarafın sesi nasıl geliyor acaba ?

Ekran kalitesi düşük olduğu için biraz çekiniyorum açıkcası :)
  • msn i denedim dediğiniz sorun bende yok problemsiz çalışıyor belki ben versiyon güncellediğim için böyledir bi data kablosu bulup kies 1.5 ile güncelleyin ,konuşma sesini soran arkadaş ben memnunum sesi güzel
  • telefonu iki gündür kullanıyorum. özellik olarak gayet güzel. blackberry almayı düşünüyordum video izlene biliyor olması nedeni il aldım. ancak wifi ile evimden bağlanamıyorum. ama iş yerimden veya başka bir yerden wifi ile çok kolay bağlanıyorum anlayamadım birtürlü. şuan laptoptan wifi ile bağlıyım sıkıntı yok. ama 3353 le bağlanamıyorum. hata deyip kalıyo. sesi hem aramada hemde müzikte çok güzel. sahte arama özelliği bire bir muhteşem. herşeyi ile 4 4 lük denebilecek bir telefon. kamera iyi. ekran konusunda sıkıntı yok gayet güzel. videolarda sıkıntı olmuyo çok güzel. bu fiyata alınabilecek en güzel telefon bence.
  • arkadaslar bundan youtube yada faceden video izlenebiliyor mu
  • evet
  • ARKADASLAR cihazi yeni aldim internet paketim var ama baglanamiyirum sizde boyle bi sorun varmi
  • ben wifi yi kullanamıyorum oany başarısız diyor bunun sebebi nedir?
  • teknosadan 300 liraya aldım içinde bilgisayar bağlantı kablosu yoktu kabloyu 15 liraya tedarik edebilirsiniz. 4gb hafıza kartı da aldım.. ses kalitesi çok güzel ancak ben müzik çaların tasarımını hiç beğenmedim. müzik bulmak ve listelemek sıkıntı yaratıyor. dokunmatik tuşu harika çalışıyor ancak en düşük hassasiyette kullanmama rağmen bazen insanı sıkıyo ve istediğim bölüme gitmekte zorlanıyorum(bazen). mesajda ya da nette istediğiniz yere gitmek için sürekli tuşu sürüp durmanız gerek. internete çok hızlı ve sorunsuz bağlanıyor ama dediğim gibi sayfanın ortasına ulaşana kadar canınız çıkıyor. tuş konforu e71 ile kıyaslanamaz tuslar biraz daha kabarık olsa iyi olurdu e71 de olduğu gibi rahat yazılmıyor ama yine de bir haftada iyi kötü alışılıyor. bu tuşlar ilerde sorun çıkarcak gibi geliyo bana. menusu çok zayıf geldi. ekranın görüntü kalitesi vasat. fotoğraf çekerken hiç kıpırdamamanız gerek eski k750i telefonumu şimdiden özledim. video kalitesi vasatın ötesinde. faceden video izlenmiyo diye biliyorum utube dan sorunsuz açılıyor ama o çözünürlükte ne kada keyif alırsınız bilmem güzel yanı istediğiniz her an utube a girip müzik dinleyebilirsiniz :D kısacası telefondan çok şey beklememek gerek telefonda görüşmek, mesajlaşmak ve ara ara internete girmek için güzel en önemlisi dokunmatik ekranlı telefon kullanamayan insanalar için bir seçenek olabilir. bunları bilerek alsın herkes. ben telefonu hiç istekli kullanmıyorum allahtan bir yıllık sigorta yaptırdım her an telefon elimden kayıp 2. kattan aşağı düşebilir :D :D :D yok sen ona kıyma ben senden alayım onu diyen varsa ilgilenirim =D =D =D =D =D =D =D

• arkadaslar telefonu almayı dusunuyorum mumnkunse kullanan arkadaslardan sorularıma cevap alabılırmıyım

1- mail tanımla ile ilgili olarak benım 2 adet maıl adresım var bırı gmail bırı hotmail ıkısını aynı anda tanımlama yapabılıyormuyuz (bb900 oldugu gıbı)
    2- msn de herhangı bır takılma gorusme esnasında atma gıbı sorunlar var mı kısaca msn de sorun yasayan oldumu

şimdiden tesekkurler
  • modemi kapatıp tekrar aç ve şifreyi wpa2 yap.
  • Bana göre gereksiz bir telefon ama ihtiyacı olan olacaktır elbet.
  • Elinize sağlık.

Bir sorum olucaktı; Telefonda güvenlik kodu var mı? Yani tuş kiliti konulduğunda şifre girilerek tuş kiliti açılacak.

Teşekkürler.
  • arkadaslar birşey sorucam uygulama nerden yükleyebiliriz telefona bu arada telefon sarjı cok iyi gidio.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.