s3353 den bende aldım güzel telefon ama wifi den internete baglandıgımda wap tan baglanmış gibi hizmet veriyor klasik internet (PC den internete baglanma) hizmeti vermiyor bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun tşk......
bu samsung 3353 facebook sohbetlimi??
''s3353 den bende aldım güzel telefon ama wifi den internete baglandıgımda wap tan baglanmış gibi hizmet veriyor klasik internet (PC den internete baglanma) hizmeti vermiyor bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun tşk......''
Opera internet tarayıcıyı yükledim ama nereye gitti bilemiyorum, ana sayfaya nasıl taşımam lazım ?
Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlara teşekkürler...
evet facebook sohbetli cihaz,ayrıca twitter , msn ve başka sosyal ağlarla ile direk menüden ulaşılıyor,kamerası e71 inden çok daha kaliteli çekimler yapıyor..teknosadan 299 lira 8 taksit,altın rengi aldım çok harika.tavsiye edilir.
iyi günler almayı düsünüyorumda bu telden what's sap prog. kullanabılırmıyım ?
merhaba, ben bu telefonu yeni aldım fakat wi-fi bağlantısı ile internete nasıl gireceğimi bilmiyorum.bağlantıyı kurdum daha sonra internet bölümünden girersem wi-fi kullanarak mı giriyor yoksa hat üzerinden mi giriyor bunu nasıl anlayabilirim?
Evet Mini Opera internet tarayıcıyı yükleyince, şimdi bu telefonu aldığıma değdiğini belirtmeliyim.
Opera tarayıcıyı açmak için uygulamalar oyunlar Opera tıklamanız yeterli.
slm millet bu teelefon 300 tl şuan ben teknosada baktım ama okadar deil ama güzeldi orta ok tuşu dokunmatikti kamerası iyi bide wifisi var onada baktım açık internet yoktu kısacası i bitelefon
ya bişey sorcam benim tel samsung GT-S5333 wifi bağlantısından giridiyim zaman video izleyemiyorum bu normalmi?
ben bu telefondan almayı düşünüyorumda fotoğraf çekimi ve mp3 sistemi nasıl bilgi alabilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
arkadaşlar bende yeni aldım telefonu...bazı arkadaşlar şarjı 4gün dayanıyor demiş ama fazla kullanmamama rağmen 1gün bile dayanmıyor acaba neden olabilir...
bende bi telefon almıştım şarzı 3 ay olmadan yarım güne düştü.meğersem telefonun batarya şişmiş kalmış.değiştirdim 3 güne çıktı hemde orjinal çakması
Ben Bir Samsung Gt s3353e Sahipim ve Telefonumu Alalı 4 Gün Oldu Gerçekten Sms Yzma Konusunda Çok Hızlı fakat Kamera Ve Videoda Çok Gelişmiş Diyemem Fakat Berbatda Deil Ses Kydetme Özelliği Gerçek ten Çok Güzel Sesi Cızırtılı Almıyor VE Tvden Veya Pcden Kaydettiğiniz Bir Müziğin Orjınal Blutudedan Atıp Atılmadığı Tartışılabilir Derecesinde Ayırt Edilemiyor Yaklaşık 3 Bucuk Dakikalık Ses Kaydetme Süresi War Mp3 Oynatıcıda Günümüz Teknolojisine Göre Dizyn dilmiş Albüm ve Rap Rock Jazz Gibi Şarkıları Bölümlendiriyor Üstelik Haporlorude Gerçekten Kuvvetli Son Sesi Açtığınızda Normal Bir Laptop Haporlor Sesini Bastırıyor...
S3353 telefonumu suya düşürdüm :( iki gün açmadan kurumasını bekledim.. içini oksitlenmeyi önleyici sprey ile temizlettirdim.. telefonu açtığımda hiçbir problem yoktu herşey normaldi ancak ekranın içinde dalga şeklinde lekeler kaldı :( bunu giderebilmesi mümkünmüdür? yardımcı olursanız sevinirim :(
elbette faydalı oldu teşekkürler
wifi ile nasıl bağlanıyoruz?program mı indirmek gerekiyor?
telefonu bir haftadır kullanıyorum. süper bir telefon. telefonun kendi radyosunda çalan parçayı kaydetme özelliği, wi-fi si, şık görünümü ve fiyatı ile mükemmel
telefonu bir haftadır kullanıyorum. süper bir telefon. telefonun kendi radyosunda çalan parçayı kaydetme özelliği, wi-fi si, şık görünümü ve fiyatı ile mükemmel
Telefonu dün kullanmaya başladım. İş bankası internet şubesini kullanamak için İş Cep Programını indirmek gerekiyor. Programı indirdim açtığım zaman java ekranı çıkıyor sonra siyah bir ekran geliyor ve orada kalıyor hiç bir işlem yapmıyor . Kullanan var mı ? Ne yapmam lazım bu program açılmazsa internet bankacılığını kullanamayacağım