Şimdi Ara

Samsung GT-S3353 video inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
223.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cekirge17
    Telefonu dün kullanmaya başladım. İş bankası internet şubesini kullanamak için İş Cep Programını indirmek gerekiyor. Programı indirdim açtığım zaman java ekranı çıkıyor sonra siyah bir ekran geliyor ve orada kalıyor hiç bir işlem yapmıyor . Kullanan var mı ? Ne yapmam lazım bu program açılmazsa internet bankacılığını kullanamayacağım

Arkadaşlar bankacılık işlemlerinde kullanabilen varsa yardım ederse çok teşekkür ederim.Garanti bankasının cep şubesini kullanamadım.Lütfen yardım!!!!
  • selamlar cvp alacağımdan çok ümitli olmasam da 3 sorum olacak, genel sorular..
    *ilki dosya uzantısı .jpg olmasına rahmen pc den hafıza kartına attığım bazı resimleri açmıyor neden?
    *ikincisi yine dosya formatı mp4 olmasına rahmen pcden hafıza kartına attığım videoları açmıyor desteklenmeyen ortam uyarısı çıkıyor neden?
    *üçüncüsü de opera mini offical sitesinden bu telefon için 4.3 versiyonunu indirdim bunu nasıl yüklemem gerekiyo,hafıza kartına atsam ordan yapılabilirmi yoksa illa data kablosu mu lazım ?

yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa forumun amacını gerçekleştirmiş oluruz. teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBU -- 13 Mayıs 2011; 13:37:48 >
  • Uygulama bende yukleyemıyorum sanırım en kotu yanıda butelefonun
  • arkadaslar faceden vıdeo ızleyemıyorum ama youtube'dan ızleyebılıyorum.faceden nasıl ızleyebılırım vıdeo bide msj gönderdıgım zaman bi ses cıkıyo onu kapatamıyorum bunları bılen varsa söyleyebılırmı tskler sımdıden (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadaslar faceden vıdeo ızleyemıyorum ama youtube'dan ızleyebılıyorum.faceden nasıl ızleyebılırım vıdeo bide msj gönderdıgım zaman bi ses cıkıyo onu kapatamıyorum bunları bılen varsa söyleyebılırmı tskler sımdıden (:

Hocam Merhaba,

Kusura bakma ben sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum ama sana başka bir konu hakkında bir şey
    danışacaktım.(PM'den ulaşmaya çalıştım ama başaramadım)

Senin bundan 10 gün önce LG OPTİMUS P6990 2x ile ilgili yazdığın aşşağıdaki yorum ile ilgili bir şey
    soracağım.

"özellike hayalet terminal olarak bir çok güvenlik protokolünü rahatlıkla aşabilen bir cihaz.askeri alan içinde
    mobil bağlantıyı kesen cihazların engellemelerinden etkilenmiyor.bu sayede sinyal tarama dedektörlerini
    aşarak herhangibi bir güvenlik modülüne kolaylıkla sızabiliyor.güçlü özellikleri ile bir okadarda tehlikeli işlere
    imza atabilecek bir cihaz"

Benim merak ettiğim cihazın böyle bir özelliğe sahip olduğunu nereden öğrendiğin?(ben internette
    araştırmama rağmen bir şey bulamadım)

Sana zahmet olmazsa, cihazın bu özelliği ile ilgili bilgi bulabileceğim bir kaynak veya link verebilir misin?

Zaman ayırıp bir cevap verebilirsen çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Kolay gelsin.

• Hocam aynı sorun bende de oldu, bunun için bankaya mail attım bu telefonu henüz desteklemediğini söylediler programlarının bunun yerine de ücretsiz olan işwap'ı kullanabilirsiniz dediler fakat ona da i-anahtar gerekiyor. Bende o da olmadığı için en son telefon ettim problemi anlattım ve eski sisteme geri döndürdüler. Yani mobil onay kodu ile sisteme giriş sağladılar. Bunun için bankayı arayıp böyle bir işlem yaptırman gerekiyor sanırım.Bu iş bankası için geçerliydi bu arada.

quote:

Orijinalden alıntı: farbi

quote:

Orijinalden alıntı: cekirge17 Telefonu dün kullanmaya başladım. İş bankası internet şubesini kullanamak için İş Cep Programını indirmek gerekiyor. Programı indirdim açtığım zaman java ekranı çıkıyor sonra siyah bir ekran geliyor ve orada kalıyor hiç bir işlem yapmıyor . Kullanan var mı ? Ne yapmam lazım bu program açılmazsa internet bankacılığını kullanamayacağım
    Arkadaşlar bankacılık işlemlerinde kullanabilen varsa yardım ederse çok teşekkür ederim.Garanti bankasının cep şubesini kullanamadım.Lütfen yardım!!!!

• herkes soru sormuş iyi mi :)
    bir başlığı mevcut konunun:
    http://forum.donanimhaber.com/m_48058708/mpage_3/tm.htm

sorulan soruların bir çoğu telefonu biraz bızıklayarak çözülüyor, belirteyim öncelikle.
    sorusu olan diğer başlıkta yazsın. bu başlıkta sadece sorular var...
  • Arklar samsung s 3353 yeni aldım tek sorunum var karşı tarafla konuşunca sesi çok boğuk geliyo bu neden oluyo çağrı ayarlarından düzeliyomuş yardımcı olabilrmisinz lütfen e mailimi veriyorum cvpı atarsanız çok sevinirm mhmt_shn_21@hot
  • slm kardesim benim sorunum telefondan int e faceye veya youtube girdigim zaman video izlemek istiyorum ama olmuyor bunun icin program mi yuklemem gerekiyor yoksa bu ozellik mi yok bunda
  • tek kelime ile müthiş ben aldım çok memnunum şarj müthiş harikaaaa anlatamama
  • telefonu alalı 2 gün oldu blutooth denedin tosbadan daha yavaş menü zayıf program güncellemesi bulamadım
  • Arkadaşlar telefonu alalı 2-3 ay kadar oldu.kimseye tavsiye etmiyorum ucuz wi-fi si var dış görünüşü güzel diye aldanmayın çok sık sorun çıkartan bir telefon sürekli donuyor ediyor ben hiç memnun değilim hatta verdiğim parayada yazık olduğunu düşünüyorum.
  • Ben bu telefonu almak istiyorum fakat yazılan kotu yorumlardan dolayı biraz endişeliyim ....
    Benim sormak istediğim en önemli sou TEMA yüklenebiliyor mu ?
    Yardım ederseniz çok sevinirim..
    Acil lazım yalnız..
  • Ya lütfen bana yardım ediniz, YouTube'a giriyorum ama videoyu açtığımda "bağlanılıyor" dese de video açılmıyor?? Sorun ne acaba lütfen çözmeme yardım ediniz... :'((
  • c3 ile samsung s3353 arasında kalmış biriyim samsung s3353 bana daha güzel geliyor aslına bakarsanız ama dokunmatik yön tuşunun bana sorun çıkartabılır dıye düşünüyorum siz sorun yasadınız mı? aynı zamanda eski telefonlarımda 0.facebooktan faceme baglanıyordum wifi özelliği ile ücretsiz bir şekilde resimleri görerek evdeki internetime bağlanabiliyormuyum ? bu iki soruma cevap verirseniz çok sevinirim yardımcı olun lütfen hemen almak istiyorum :)
  • yaa yorumları okudum kafam daha çok karıştı bi iyi bi kötü ne yapcam bilmiyorum.... :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

c3 ile samsung s3353 arasında kalmış biriyim samsung s3353 bana daha güzel geliyor aslına bakarsanız ama dokunmatik yön tuşunun bana sorun çıkartabılır dıye düşünüyorum siz sorun yasadınız mı? aynı zamanda eski telefonlarımda 0.facebooktan faceme baglanıyordum wifi özelliği ile ücretsiz bir şekilde resimleri görerek evdeki internetime bağlanabiliyormuyum ? bu iki soruma cevap verirseniz çok sevinirim yardımcı olun lütfen hemen almak istiyorum :)

C3'ten daha şık bence. Dokunmatik kısımda bir sıkıntı yok. Wi-fi dediğiniz şekilde kullanılıyor, hafif, şık, sosyal paylaşım telefonu. Telefonu telefon özelliği için kullananlara öneririm. Onun dışında bir numarası yok.
  • Arkadaşlar
    internet sitelerine girdiğimde bazen yetersiz bellek hatısı veriyor.? Sebebi ne olabilir???
  • selam arkadaslar,çok acil cevap verebilecek arkadas varsa cok memnun olurum; cihazla avea hattımın uzrınden internete baglanıp aynı zamanda kablo baglantısı ıle bılgısayardan ınternete gırebılırmıyım?
  • Fiyatına göre iddalı, wifi barındırması bir artı, şık tasarıma sahip, sosyal ağlar için üretilmiş bir cihaz bu fiyata başka birşeyde beklenmemeli bence.Kamerası, video kaydı için tatminkar değil o fiyata daha iyi donanıma sahip cihazlar bulunabiliyor ama wifi mevcut olmayabiliyor.Hiç bir üretici telefonunu dört dörtlük yapmaz, pazarlama stratejisi hangisinin özelliği işine geliyorsa hesabı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.