arkadaslar ben cok memnunum fakat program alabılıyomu bıde vıdeo kamerası cekrken ekran kucuk bunların cozumlerı var mı?
teşekkürler video güzel olmuş
Arkadaşlar kız arkadaşım mms den msj attı gelen kutusundan giriyorum ''AL'' diyo tıklıyorum biraz bekledikden sonra multimedia msj alınamadı diyo ne yapmam gerekiyo 250 kb msj boyutu :S
telefon bugün ulaştı, tasarımı ve klavyesini çok begendim. klavyeli telefonlarda korktuğum o takır tukur gürültü ve tuşların sert kullanışsız olması gibi bi durum söz konusu değil.kamerası ii dersem doğru olmaz ama o da fena sayılmaz. çok şık, kesinlikle tavsiye ederim alınabilecek bir telefon bu fiyata kaçırılmamalı
malesef bilgisayarla bağlantı sorunu yaşıyor bilgissayar telefonu görmüyor ama telefonun hafıza kartını görüyor yani rehberi yedeklemek isterseniz yedekleyemiyorsunuz. Ayrıca telefonla görüşmeyaparken menü ye giremiyorsunuz, karşı tarafa bir dakika deyip rehber kısmına veya menüde bulunan hiç bir bölüme giremiyorsunuz.
Merhaba arkadaşlar... 2 aydır falan kullanıyorum nokia kullanıcıları kesinlikle bakmasın işletim istemi basit olduğundan mesela msndesiniz arka plana alamıyorsunuz msni tamamen kapatmanınz lazım mesaj geldi göreceksiniz kapatın oyle görün buna sinir oldum .... kendi orjinsl browseri ile youtubeden videolar izlenebiliyor..
artıları: şarj fena sayılmaz
tasarım güzel
fiyatı
eksileri: işletim sistemi
işletim sistemi bir kullanıcının herşeyidir özelikle o telde msn ve internet kullanılıyorsa şimdi ben internetteyken gelen çağrıyı göremiyeceğim interneti kapamam lazım msn ikapamam lazım ... ve mesaj gelmilş sizi arayan numaralar siz o numaraınn üstüne geldiğinizde 3 işlem yapmanız gerekiyor noyu aramak için buda berbat
nokia dan şaşmayın ben yandınm siz yanmayın ;)
Selam arkadaşlar. Bir sorum var ben aylık facebook paketi kullanıyorum fakat resimler çok kücük görünüyor tam ekran göstermiyor zoom yaptıgım zamansa resmin kalitesi bozuluyor hiç bir şey belli olmuyor. Fakat opera mini ile girdigim zaman tam ekran sorunsuz gayet güzel gösteriyor resimleri facebookta. Ama internet paketim olmasına rağmen opera miniden m.facebook.com a girdiğimde gene de 50 kuruş ücret kesiyor. Opera gibi ücret kesmeyen bildiginiz mobil tarayıcısı varsa veya telefonun kendi tarayıcısını güncelleme şansımız var mı?
elinize sağlık bişey sorcam arkadaşalar benden data kablosu çıkmadı 0 telefon aldım kulaklık batarya felan hepsi çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: egemen1993
elinize sağlık bişey sorcam arkadaşalar benden data kablosu çıkmadı 0 telefon aldım kulaklık batarya felan hepsi çıktı
Genellikle vermiyorlar paketinde.
bi sorum daha olucak bugün aldım usb ama bilgisayar ilk taktığımda gördü sonra daha görmedi ? bozukmu acaba
harita özellği varmı acaba
Arkadaşlar s3353 ten facebookta youtubeden video paylaşılabiliyor mu bi arkadaşım nokia c3 ten youtube videolarını facebookta paylaşabiliyor yardım edebilecek var mı???
şüper cihaz ama ortadakı navıgasyon uzun omurlumu acaba onu bılmıyorummm eskı kullananlar daha ıı bulır ama nyse saglık olsnmnn süper görnyrrr =)
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Merhaba arkadaşlar... 2 aydır falan kullanıyorum nokia kullanıcıları kesinlikle bakmasın işletim istemi basit olduğundan mesela msndesiniz arka plana alamıyorsunuz msni tamamen kapatmanınz lazım mesaj geldi göreceksiniz kapatın oyle görün buna sinir oldum .... kendi orjinsl browseri ile youtubeden videolar izlenebiliyor..
artıları: şarj fena sayılmaz
tasarım güzel
fiyatı
eksileri: işletim sistemi
işletim sistemi bir kullanıcının herşeyidir özelikle o telde msn ve internet kullanılıyorsa şimdi ben internetteyken gelen çağrıyı göremiyeceğim interneti kapamam lazım msn ikapamam lazım ... ve mesaj gelmilş sizi arayan numaralar siz o numaraınn üstüne geldiğinizde 3 işlem yapmanız gerekiyor noyu aramak için buda berbat
nokia dan şaşmayın ben yandınm siz yanmayın ;)
Fiyatına göre idare edin işte, nokia'da neyi tavsiye edersin c3 demeyin lütfen onunda kendine göre sıkıntıarı var bugün gördüm :)
bu telefonun Bluetooth u çok yavaş.deyilmi arkadaşlar?
slm bende gt-s3353 oldım ve çok menmunum süqer bir telefon bence zaten ch@t için oldugu belli oluyor özelliklerden bence ch@t için telefon arıyanlar bunu almalılar hemde internetiniz kablosuzsa sorunsuz bir şekilde giriyor ve youtube den de çok rahat video kolaylıkla izleniyor...
BEN BU TELEFONU HERKESE TAFSİYE EDERİM...
slm arkadaslar siye yöneticisine bu videoyu çektiği için çok tşk ederim ..... Ama bi problemim var bnim video izleyemiyorum ayriyeten bi program mı yüklemem lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
slm öncelikle böyle bişey yaptığınız için tşk ederim site sahiplerine ....
bende aldım bu cep telefonundan (samsung s3353 veya samsug chat@353) siz geçtiğiniz videoda youtubeden video izleye biliyorsunuz ama ebn izleyemiyorum bunun için ayriyeten bi program mı indirmem lazım yoksa garantiye götürmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
telefonu dün aldım. mesaj gönderdiğim kişinin telefonu kapalıysa 5 dk sonra iletim başarısız diye mesaj geliyor... daha önce hiçbir telefonda boyle durumla karşılaşmamıştım kapalı olan tele yollayınca karşı taraf telini açtıgında mesaj iletilirdi... Samsung S-3353ün Tüm ayarlarını kurcaladım ancak bir türlü düzeltemedim.Kapalı olan telefona mesaj gönderemeyecek miyiz hiç??? bu durumun çaresi nedir nasıl düzelir??? acil yardımınınızı bekliyorum.
ben aldımda yutubeden video açmıyor nasıl açılıyor bilen varsa söyleye bilirmi