tek sorum warrr.youtubeden video izleniyo muu.cevap verin lütfen!!
meraba yeni aldım yanlız pek memnun kalmadım görüntüsüne bayılıp aldım ama hayal kırıklığına ugradım ekran süreklı takılıyor içeriğinde pek bi özellik yok klavyesi yoruyor insanı yaaaa yarin tekrar iade etmeyi düşünüyorummmm:(
slm 14 şubatta eşimle beraber teknosadan aldık. eşimin tlf kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı. teknosaya geri götürdük servise gönderdiler. şimdi de benim tlf kapanıp açılıyo kendi kendine sinir oldum... böyle birşey yaşayan varmı acaba aranızda...
arkadaşlar telefonu bugün aldım ve inanılmaz hoşuma gitti bazı arkadaşlar video özelliği kötü foto netleiği çok iyi değil demişler ama bu telefon 299 tl lik bir telefon arkadaşlar samsung wave yada galaxy ile karşılaştırmayın hd video,zenon flaş falan istiyorsanız 800-900 tl lik bi telefon almanızı tavsiye ederim kaldı ki foto çekiminin falanda kötü olduğunu söyleyemem..telefonun menüsü,kullanımı,sesi,görüntüsü,mesaj yazma kolaylığı,kısayol tuşları herşeyiyle tatimin edici bi telefon..ben her markayı her modeli 1 haftadır araştırıyorum ve benim için çok pahalı olmasın arada sırada foto çekeyim müzik dinleyim rahat rahat mesajlaşayım paylaşım sitlerine gireyim falan diyorsanız bence alınması en mantıklı telefon..
ben de cumartesi günü beyazını aldm evet çok şık çok güzel ama sevmediğim yanları oldu. . . şarjını pazar sabah 9.30 da çektm pazartesi 21.00 da batarya uyarısı verdi ve 2 saat sonra kokten bitti. . . ayrıca sesleri kapalı bile olsa batarya biterken uyarı sesi ya da en iyi ihtimalle titreşim verio yani sesler tamamen kapanmıor. . ayrıca hatlardan gelen otomatik kontör bilgisini gösterirken de gcık bi ses verio ve bu ses sadece sessiz modda kapanıor. . :S garip geldi ayrıca faceten video da izleyemedim . . . bu uyarı sesleri konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler. .
merhabA arkadaşlar,
ben msn için kısa yol tuşunu bulamadım. msn arka planda açıkken telefonun diğer menülerine yönlenemiyoırum ,telefon beni direk msnden atıyor. bilen varsa yardımcı olur musunuz?
teşekkürler
arkadaşlar aldığımın 7. günü arıza yaptı wifisi.ağ görüyo telefon falat face,google,msn bağlanmıyo servise qitti qeldi 1saat çalıştı yine ayını halt oldu ve personalde pek bir ilgisiz ve bilgisiz.yine servise qöndercem birdahada telnosadan bişey alanın ...
ndn gps özelliğinden hiç bahsedilmedi ?
bende bugün teknosadan 329 tl ye aldım. fiyatına göre çok iyi bir telefon
Telefon ofis dokumanlarını destekliyor mu?
Birde işlemcisi ilave programlar eklememize olanak sağlıyor mu?
en ucuz telefonun 200 tl ye çıktığı günümüzde 300 tl ye bu telefona laf söylemek bence anlamsız çok özellik isteyen zaten en az 600 tllik bir ürün tercih eder ne kadar ekmek o kadar köfte misali bu üründe fiyatına göre mükemmel
internet sayfasına bağlıyken yanlışlıkla ayarlarını değiştirdim heralde,puntolar büyüdü simgeler büyüdü,her şey kocaman görünüyo internet sayfalarında,lütfen yardımcı olabilir misiniz nasıl düzelticeğimi bulamadım bi türlü...
quote:
Orijinalden alıntı: satine_
internet sayfasına bağlıyken yanlışlıkla ayarlarını değiştirdim heralde,puntolar büyüdü simgeler büyüdü,her şey kocaman görünüyo internet sayfalarında,lütfen yardımcı olabilir misiniz nasıl düzelticeğimi bulamadım bi türlü...
telefonun solundaki ses yükseltme-azaltma tuşlarından zoom in - zoom out yapabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Seko
quote:
Orijinalden alıntı: satine_
telefonun solundaki ses yükseltme-azaltma tuşlarından zoom in - zoom out yapabilirsiniz.
her şeyi denemişim onlar dışında, çok cahil hissettim kendimi, teşekkür ederim :)
ben geçen hafta gt-S3353 aldım süper bir telefon aradıgım tüm özellikleri var
ses şifresi varmı acaba
Bu telefonun titreşimi nerdn kapatılıyor biri yardımcı olursa çook sevnrim....
ya wi-fi bağlanamıyorum yardımcı olur musunuz çok rica ediyorum
tek araka camera ve 2 megapixsel ama genede güzel interneti cok hızlı diyorlar daha denemdim Arkadaşlar şarzı nasıl gidiyor ? sadece telefon kullanımında benim d900i samsung VODOFONEDE konuşma kopuyordu bende tukcele gecmiştim bu telefonda telsin yani yteni vodofone ve turcel nasıl calışır SİM card