Şimdi Ara

Samsung GT-S3353 video inceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
223.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şifreyi giriyorum agımın wairles şifresini ama baglanmıyor neden ?

Samsung S3850 Telefonum bu Arkadaşlar

Dizayn Dokunmatik
    Genişletilebilir hafıza Evet
    İşletim sistemi Hiçbiri
    Ekran

Ekran sayısı 1
    Ekran boyutu 3.2"
    Ekran çözünürlüğü 240 x 320 piksel
    3D görüntü Hayır
    Kamera

Kamera Evet
    3D kamera Hayır
    Kamera çözünürlüğü 2 MP
    Kamera maks. çözünürlük 1600 x 1200
    Otofokus Hayır
    Dahili flash Hayır
    Veri transferi

USB Evet
    MHL desteği Yok
    HDMI Çıkışı Yok
    Wi-Fi Evet
    Bluetooth Evet
    Infraport Hayır
    Network bağlantıları

GSM Var
    GPRS bağlantısı Evet
    EDGE Evet
    UMTS (3G) Yok
    WCDMA Yok
    HSDPA Yok
    HSUPA Yok
    HSCSD bağlantısı Hayır
    GPS modulü Hayır
    Batarya

Bekleme süresi 1100 saat
    Konuşma süresi 570 dak
    Batarya çeşidi Li-Ion
    Pil kapasitesi 1000 mAh
    Mesajlaşma

MMS Evet
    Instant messaging Evet
    Boyutlar

Yükseklik 109.9 mm
    Genişlik 60.6 mm
    Kalınlık 11.7 mm
    Ağırlık 102 g
    Fonksiyonlar

Çift sim Hayır
    MP3 çalar Evet
    FM radyo Evet
    MP3/WMA/AAC melodisi Evet
    Ses kayıt Evet
    Video kayıt Evet
    Internet tarayıcı Evet
    E-mail Evet
    Takvim Evet
    Alarm saati Evet
    Hesap makinesi Evet
    Oyun Evet
    Java Evet
    Eller serbest Evet
    Hardware Modem Hayır
    Marka: Samsung
    Model: GT-S3850

Ürün özellikleri:

Telefon Tipi: Bar
    Şebeke: Quad-Band (GSM 850-900-1800-1900 MHz)
    Ekran: 3.1 / TFT / 240x320 piksel / 262.144 renk / Dokunmatik
    Telefon Hafızası: 26 MB Dahili Hafıza
    Arttırılabilir Hafıza: MicroSD Artırılabilir Hafıza (16 GB a kadar)
    Rehber: 1000 (5)Kişi kapasiteli telefon defteri
    Kamera: 2,0 Megapiksel Kamera
    MP3-MP4
    FM radyo
    Mesajlaşma: SMS, MMS
    Video Özellikleri: 15 fps QVGA Sesli Video Kaydedici (MPEG4)
    Eller Serbest
    Ses kayıt
    İşletim Sistemi: Standart Yazılım
    Bluetooth
    WiFi
    GPRS: GPRS Class 10
    EDGE: EDGE ile hızlı Internet
    E-Mail: POP3/ İMAP4/ EXCHANGE
    WAP: WAP 2.0
    PC Senkronizasyonu: USB ile bilgisayar bağlantısı
    Boyut/Ağırlık: 109,9 x 60,6 x 11,7 mm / 102 gram
    Pil: Li-ion, 1000 mAh

[simage][/simage]http://image.ucuzu.com/gallery/47220710/full/9009.jpg[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albay_123 -- 22 Şubat 2012; 1:23:58 >

• arkdaslar 3353 şimdi söleceğim fiyat ile alınacak en ğüzel olacak cihaz oldğunu anlayacaksınz. 1. kullanışlı. 2. msj yazmayı sewenler için 1e1. internette rahatlıkla gezinebilrsnz. ekranın en iyi özelliği sayfa büyüklüğü rahat erişim we boyutndan sayfalar arasında daha rahat gecis yaparsnz. 3.2mp camera ama aldanmayın çöznrlk iti 3.2mp camera ile aynı görntü 4. fiyatı cok ucuz
    sadece
    254,00
    254,00
    254,00www.kapiteslim.com üzerinden baktıgnzda 2 yıl garantili we kapalı kutu
    aklınızda bulunsun
  • aldım ve kullanıorm hiç kımseyede tavsiye etmiyorum igrenç bir telefon
  • kardeş ben bu telefonda wifiden internete giremiyorum bana bi yardım edebilirmisiniz facebooktan bana ulaşabilirsin lütfen bi bildiği olan varsa yardım etsin online olmamı beklemesin direk mesaj olarak yazsın bilgisi olan birisibana olaşsınhttps://www.facebook.com/mustii6 budda face hesabım burdan veya 05443597253(trkcll) den bana ulaşabilir

• 1 yılı aşkındır kullanıyorum gayet zarif bir duruşu var beyazı güzel mesaj için gayet güzel interneti hızlı şarj konusu güzel fiyat itibari ile alınabilir

bir çok kullanıcı joistik tuşunun arızalandığından şikayetçi ama ben oyle bir problem yaşamadım

• ben tlefonu aldım ama arkda kapagını açammıyorum kırıcam diye korkuyom nasıl açılıyo tarif edermisiniz

• samsung s3353 kullanıyorum aramadığım site kalmadı sonunda buldumhttp://samsung-s3353.java-mobiles.net/tag/browsers arzu ettiğiniz herşey bu sayfada var ister bilgisayarınıza indirin telefona atın isterseniz telefondan girip çalıştırın tv izleme proğramı facebook youtube tarayıcılar bolt opera skyfri video oynatıcılar vs birsürü şey download yazan yere girin gelen sayfada ardından tekrar download deyin ve sağ tarafta free download yazan yere tıklayın ve kaydedin çalıuştırın bütün dosylar jar ve jad uzantılıdır farklı telefona sahipseniz sayfada her modele uygun proğramlar var inceleyin
  • wifi ile internete giriyorum bende bunun için kablosuz bir modeme ihtiyacınız var ardından menüden uygulamalar wifi yazan yere girin ve arama yapın ismizini bulduğunuzda bağlan dediğinizde şifrenizi ister onuda yazın bağlan deyin bağlanırsınız birdahaki girişlerinizde adınıza girdiğinizde direk bağlanırsınız olmuyorsa format atmayı deneyin Telefon açıkken *2767*3855# yazıyoruz ve format atma işlemi başlıyor ilk aldığınız haline döner hattınızdaki ve hafıza kartınızdaki hiç birşey silinmez ancak sadece telefonun içinde kayıtlı bişeyler varsa silinir samsung s3353 ile ilgili sormak istediklerinizi sorabilrsiniz
  • Arkadaşlar telefonu alalı tam 1 ay oldu şuana kadar herşey gayet iyi tek sorunum ilk defa internete girerken dahili sunucu hatası verdi ama ayarlardan çerezleri temizleyince geçtiii onun dışında hiç bi sorun yok çok memnunum telefonumdan tavsiye ederim :)
  • ben de bu telefonu kullanıyorum memnunum ama video çekerken ekranda ki video çakme alanı çok küçük kendiliğindenmi öyle yoksa büyütebiliyomuyuz merak ettim bilen varmı acaba? :D

• lanet olsun bu telefona çok kötü

• bazı videolarda desteklenmeyen içerik diyor yapamadım lütfen yardım edin

• ya gt-s3353 telefonuna buetoth ve pc üzerinden atılan videolar neden oynatmıyo

• seslideyken mesaj attıktan sonra gelen bir ses var onu nasıl kapatabiliyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bazı videolarda desteklenmeyen içerik diyor yapamadım lütfen yardım edin

dostum desteklemiyorsa ya çevirip atacaksın telefonun desteklediği bir formata ya da desteklemiyorsa desteklemez yani yapabileceğiniz birşey yok
  • ben bu telefonu tam 1 yıldır kullanıyorum daha bir sorun yaşamadım

• Çok güzel ama çoğu yere belleği yetmiyor bu en büyük sorununuz olabilir

• Arkadaşımda bu telefondan var bilgisayardan telefona attığımız jpg uzantılı resimler açılmıyor sebebi ne olabilir.
  • sim kartımın birisi bu telefon üzerinde bloke oldu başka sim kartı taktığımda pın i girin deniliyor onu yazdıktan sonra karşıma şifreyi girin diyor ama deniyorum olmuyor ne yapmam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim

• Sa Arkadaşlar ' Ben Telefon'dan Çok memunum Evde Kablosuz Modemim var Wifi Sorunum var Allah Rızası İçin Birisi Yardım Etsin Bilen Birisi facebook Hesabımı bırakayım Mesaj Atın Ne Yapacagımı Söyleyin Allah Rızası içini lütfen :(

İletişim:https://www.facebook.com/suskunkoray

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.