Şimdi Ara

Samsung GT-S3353 video inceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
0
Favori
223.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung gt-s3353 yenı aldım..hersey cok guzel ama tek kotu tarafı mesj gonderdıgım zaman ses cıkarması..bunun telafısı varmı yardımcı olabılrmsınz...?
  • ben youtube den video ızleyemıyruma rkadaslar bı yrdımcı olun lutfen baglantı kuruldu yazıyor sonra baglantı yok diyor bi yrdımcı olun lutfennn
  • ya ben çok bilmediğimden soruyorumda wifi ile facebooka manye falan bedava girebiliyoruz dimi?
  • bir aylık telefonumu garantisiyle birlikte satıyorum ilgilenenler özelden mesaj atabilir : 300 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokerg

bir aylık telefonumu garantisiyle birlikte satıyorum ilgilenenler özelden mesaj atabilir : 300 tl

ilani 2. el kismina acarsan daha iyi sonuc alirsinda sıfırı 270 tl olan cihazi o fiyata zor satarsiniz ben belirteyim yinede satıcı sizsiniz tabii
  • İlk önce videoyu hazırlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Uzun bir sredir bu telefonu araştırıyordum.Uygun bir fiyata bu telefonu almak isterseniz Teknosa'da 300 TL.Samsung S 3353 ün 3 renk seçeneği bulunuyor.En büyük artısı ise wi-fi yi bünyesinde barındırıyor olması.Dokunmatik telefonlara inat tuşlu telefonlar vazgeçemeyenler için güzel bir seçenek.Yalnız bu telefona ait program,e-book,tema,oyun vb. gibi aparatlara bir türlü ulaşamadım.Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
  • Ben 2 gün önce aldım. Twitter ve facebook bağlantısı için tasarlanmış bir telefon olduğunu öğrendim ama hiç araştırmadan aldım.Dün wi-fi dan twittera girerken telefon kendini kitlemeye başladı, "güncelleniyor..." yazısı ekrana çıkınca öylece donup kalıyor ve hiç bir tuş aktif olmuyordu. Düzelir mi diye düşünerek başka telefonla kendi numaramı aradığım zamanda ulaşılamıyor diyordu. 2 günlük telefonun böyle bi sorun çıkarması çok saçma! Bugün aldığım yere(teknosa) götürdüm ve iade veya değişim istedim ama kabul etmediler servis onayı olması gerektiğini söylediler servise gönderdiler. Bakalım geldiğinde düzelmiş olacakmı!
  • selam
  • telefonun şarjı dolmak bilmiyor bu konuda bilgisi olan varmı?
  • ben bu telefonla wifi ile okuldan bağlanıyorum fakat evden bağlanamıyorum ancak arkadaş aynı marka telefonla evden de bağlanabiliyo sorun nedir anlamadım birde facebook indirdim netten indirdiğim face ile bağlanmak istediğimde uygulamayı açar açmaz telefon kapatıp açıyo kendini bunun sebebi nedir yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ben bu telefonla wifi ile okuldan bağlanıyorum fakat evden bağlanamıyorum ancak arkadaş aynı marka telefonla evden de bağlanabiliyo sorun nedir anlamadım birde facebook indirdim netten indirdiğim face ile bağlanmak istediğimde uygulamayı açar açmaz telefon kapatıp açıyo kendini bunun sebebi nedir yardımlarınızı bekliyorum

o tüm ch@tlerdeki genel sorun facebook uygulamasında reset atıyor malesef:S
  • arkadaşlar anlamadım benim telefonda neyin nesi youtube dan çoğu videoyu seyredemiyorum desteklenmeyen içerik diyor fakat yine aynı arkadaşım aynı marka telefon ile bütün videoları izliyor, anlamıyorum nedir bunun sebebi iki telefonda samsung GT S3353.
  • Telefonu daha yeni aldım. Fakat youtube vb. sitelerden video izleyemiyorum. Bağlanıyor dedikten sonra Bağlantı yok uyarısı veriyor. Sebebini bi türlü anlayamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Kutusunun içinden data kablosu çıkmıyor. Kulaklık performasında hiç iyi değil. Tranwayda giderken gürültü yüzünden, son seste kulaklıktan gelen hiçbir sesi duyamıyorum. Onun haricinde ki her şeye katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

telefonun şarjı dolmak bilmiyor bu konuda bilgisi olan varmı?

Evet ama şarjıda iyi gidiyor. Hatta çok iyi.
  • YOUTUBE İZLEYEMEYEN ARKADASLARA oncelikkle bu mesaji busorunla cok karsilasildigi icin gondereyim dedim.bunun nedeni VOD ayarlariniz internet ayarlarinda olmamasidir oncelikle ayarlar kismindan vod ayarlarini kullandiginiz internet ayarlarina getiriniz.internette rahat dolasmak icinde opera 6.0 ı yuklemenizi oneririm telefonu 2 aydir kullaniyorum fiyatina gore mukemmel bir cihaz.
  • usta bende bu ihazdan var ama ben youtubeden video açmayı denediğimde bağlantı kuruluyor diyo sonra baya bi bekledikten sonra bağlantı kesildi diyor ve video yu izleyemiyorum
  • ya faceden resim kaydediyorum gözükmüyo acılmıyo
  • Telefonu yaklaşık 4 aydır kullanıyorum,gerek mesaj çekmede gerek internet hızında hiç bir sorun yok. Arkadaşlarında dediği gibi telefonun kendi uygulaması olan twitter ve facebookta zorlanıyor,sanırım hafıza yetersizliğinden. Formatla düzeliyor fakat daha kötü sorunlar doğurabilir. Eğer almadıysanız daha doğrusu kafanızda sorular var ise 'kamera mp'li çok önemli' diyorsanız hiç almayın,başka bir modele yönelin. Ama yok illa bu olacaksa buyurun alın,kefilim hiç bir sorun çıkmaz :)
  • bu telefonda youtubeden video izleyemiyorum sizlerdede böyle bi sorun var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.