Şimdi Ara

Samsung GT-S3353 video inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
223.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlışın var üstat E71 bundan daha iyi fotoğraf çekiyor. Megapiksel olarak ta daha yüksek zaten...

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

evet facebook sohbetli cihaz,ayrıca twitter , msn ve başka sosyal ağlarla ile direk menüden ulaşılıyor,kamerası e71 inden çok daha kaliteli çekimler yapıyor..teknosadan 299 lira 8 taksit,altın rengi aldım çok harika.tavsiye edilir.
  • arkadaşlar telefonu bugün aldım. vi-fi den internete bağlandım. mesengeri kullandım yalnız google açtığımda internete erişim sağlansın mı diye soruyor evet diyorum sonra beyaz bir ekran geliyor ve öylece kalıyor. face safasını açıyorum mail ve şifre giriyorum. aç dediğimde sunucu hatası diyor:( ne yapmalıyım?? yardımcı olursanız sevinirim
  • değerli kullanıcılar selamlar; 3353 aldım hafıza kartı biçimlendir dedim ama bir türlü şifremi harf karakterleri kullanarak giremiyorum lütfen rakam değil de harf karakterlerini nasıl yazabileceğimi söylermisiniz yardımlarınız için müteşekkirim saygılarımla..
  • 3353 için gerekli opera programını nereden temin edebilirim.yardımcı olacak arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba
  • ben bu telefonu 2 aydır kulanıyorum çok memnum bana yetıyo ama aramalardan sora msjlardan sora gelen ilete ekranıyla bıraber bı ses gelıyo ve bunu kapatamıyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
  • Bugün aldım ve akşam telefon sapıtmaya başladı dokunmatik ortadaki tuşu kendi kendine simgelere tıklıyor saga sola kendi kendine kayıyor daha ilk günden bu hataları vermesi canımı sıktı menüleride pek anlaşılır degil kimseye tavsiye etmem uzak durun heleki samsung telefondan tamamen uzak durun bu ikinci samsung telefonum ve her ikisindede sorun yaşadım
  • bende bugun aldım bu telefonu daha kutusunu dahi açmadim ama birazdan denicem bakalım nasıl
  • Kullanım kılavuzunda .pdf, .doc dosyaları desteklediği yazıyor.
    Bu tür dosyaları açabilmek için bir java uygulaması mı yüklemek gerekli...
  • telefonu 1 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. qwerty klavye kullanımı kolay ve kaliteli bir klavyeye sahip kamerası vasat ancak pek ihtiyacım olmadığı için sorun teşkil etmiyor. müzik çalar performansı da iyi. internet özellikleri ise çok iyi diyebilirim, bağlantı hızı vb özellikleri tatmin edici ve internette video izleme imkanı sunması çok güzel. sadece kullanım kılavuzunda okuduğum bir konu ile ilgili sıkıntım var. kılavuzda pdf doc xls ppt görüntüleyebildiği yazıyor ancak bir kaç deneme yapmama rağmen açmadı. bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  • arkadaşlar. akıllı ekran menüsünde ana sayfada özel olarak yerleştirdiğim arkadaşlarımın resimlerini nasıl koyacağım? ilk girişte olan bölüm
  • arkadaşlar s3353 e iş cebi yükleyebilen varmı, ben o kadar uğraştım bir türlü yükleyemedim, cep anahtar yükleniyor iş cep yüklenmiyor, bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum
  • bu telefondan bende kullanıyorum gerçekten güzel telefon dış görunum etkıleyıcı ses düzeyi fena deil şarjı gayet iyi en az 4-5 gün gidio mp3 arkaplanda calma özellıgıde süper olmuş optik mausede gayet ii tek sorun wideo kalıtesi o biraz düşük
  • Arkadaslar ben de ayni telefon var wifi dan girince video izleyebiliyorum ama turkcell gprs den girdigimde video izleyemiyorum sebekeden mi kaynaklaniyor bu durum ?? Bir de opera mini disinda baska ise yarar uygulamalar var mi ?? Bilgi verirseniz cok sevnirim
  • arkadaslar bu tekefonun arkasında madi in china yazıyo acaba gercekten çin malımı

acil cvp bekliyorum
  • ben bu telefonu yeni aldim arkadaslar mesaj iletim raporu alamiyorum. ne yapmam gerekiyor yardımlarınız bekiyorum acişl birde youtube den video izleyemiyorum
  • arkadaşlar ben aldım bu telefondan da bi sorum olacak. wi-fi bağlantısını kurdum ekranda da kablosuz ağa bağladığını gösteriyor. internete de hemen bağlanıyorda ben telefonun ağ üzerinden mi yoksa hattım üzerinden mi internete bağlandığını nasıl anlayabilirim. bilgisi olan varsa açıklama yaparsa sevinirim. şimdiden tşk arkadaşlar
  • bende aldım telefondan ama kullanmak kısmet olmadı aldım 2. gün kendi kendine kapandı yoksa çok güzel telefon sizdede öle bir sorun oldumu ben servise gönderdim de.
  • bende aldım telefonu youtube da video izeyebiliorum ama facebookta izlemıyorum nedenını bılen varmı
  • İlk önce videoyu hazırlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Uzun bir sredir bu telefonu araştırıyordum.Uygun bir fiyata bu telefonu almak isterseniz Teknosa'da 300 TL.Samsung S 3353 ün 3 renk seçeneği bulunuyor.En büyük artısı ise wi-fi yi bünyesinde barındırıyor olması.Dokunmatik telefonlara inat tuşlu telefonlar vazgeçemeyenler için güzel bir seçenek.Yalnız bu telefona ait program,e-book,tema,oyun vb. gibi aparatlara bir türlü ulaşamadım.Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
  • İlk önce videoyu hazırlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Uzun bir sredir bu telefonu araştırıyordum.Uygun bir fiyata bu telefonu almak isterseniz Teknosa'da 300 TL.Samsung S 3353 ün 3 renk seçeneği bulunuyor.En büyük artısı ise wi-fi yi bünyesinde barındırıyor olması.Dokunmatik telefonlara inat tuşlu telefonlar vazgeçemeyenler için güzel bir seçenek.Yalnız bu telefona ait program,e-book,tema,oyun vb. gibi aparatlara bir türlü ulaşamadım.Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.