Şimdi Ara

Samsung GT-S3353 video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
223.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben face de video izleyemiyorum bu telefonla bi eklenti felan mı yüklemek lazım veya ayarlarında bi yanlışlık mı var acaba varsa nasıl düzeltebilirim lütfen yardım ....
  • arkadaşlar ben evde internete giremedim bununla.ama başka bir evde denedim girdim.yardım edermisiniz?
  • Arkadaşlar ürün çok başarılı bence. Bu arada Toknosa lansmanını yapmaktadır. bir kaç günden serbest piyasaya girecektir. Olumlu yorum yapan arkadaşlar gerçekten teknolojinin kalbini bildiğini açıkça göstermektedir.

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boracho

arkadaşlar ben de geçen hafta aldım teknosadan...50liralık hediye çekimi de kullanıp 279 liraya malettim...fiyat-özellik oranında çok iyi bir telefon...daha önce p990i kullanmış biri olarak wi-fi de bu kadar çabuk ve hızlı bağlantı dikkatimi çeken en önemli özelliği...ekran çözünürlüğü ve renk desteği vasat...dokunmatik ekran istemeyenler için fiyatı da düşük olsun diyenler için biçilmiş kaftan.kısayollarıçok kullanışlı...video izleme özelliği sorunsuz...yani bi telefon alayım...ucuz olsun...maillerime kolay ulaşayım...arada arkadaşlarla konuşayım,güzel görünsün filan derseniz kaçırmayın derim...şarjı da 4 gün rahatça dayandı...ben turkcellin sınırsız tarifesindeyim ve her türlü konuşmamaı bu telefonla yaptım...4 gün bence çok güzel bir süre...

sorularınız olursa cevaplayabilirim...iyi günler diliyorum...

bende samsung almayı düşünüyorum ama bazı korkularım mevcut bu güne kadar nokia ve sony ericsson markalı telefonlar kullandım çoğunlukla smbiyan işletim sistemi olanları kullandım. Aslında almak istediğim model e71 ama ikisini karşılaştırdığımda görüntü olarak samsung daha bir dekoratif duruyor özelliklerini gelince e71 daha bir profesyonel geliyor. Yani kısaca demek istediğim siz bu telefonun kullanıcısınız iyi ve kötü yanlarını objektif olarak yazabilirseniz bana düşüncelerim konusunda çok yardımcı olurusunuz. İlginiz için teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

malesef altım ama memnun değilim telefondan:/

neden memnun olmadığınızı da yazarsanız memnun olurum
  • güzel ve bir o kadar tarafsız yorumlar yapılmış bilgilendirme için öncelikle videoyu hazırlayanlara daha sonrada yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.
  • 299 a dusmus fıyatı ben ilk cıktıgı zaman aldıgıma pısman oldum 348 lıraya aldım :S guzel kullanıslı telefon sarjı 3-4 gun dayanıyor.Almayı dusunenlere öneririm
  • arkadaşlar bu telefonu alırken teknosada ki görevli office programları yükleyebileceğimi söylemişti ama günlerdir bakıyorum ama maalesef henüz başaramadım yüklemeyi, yüklenip yüklenemeyecği konusunda yardımcı olursanız sevinirim

bu arada telefonun diğer özellikleri fiyatına göre şahane!!!

teşekkürler.
  • arkadaşlar merhabalar bende yenı aldım bu urunu sadece teknosada var 299 tlye aldım bide kasko yaptırdım guzel oldu tek eksık yanı arkadaslarında dedıgı gibi flası olmaması ama gerek yok yaaa guzel cekıo klavyesi sesi falan guzel işletim sistemide süper kesınlıkle corby star vs vs vs cihazlardan farklı işletim sistemi var hemde hızlı teşkler samsung ben yaklasık 10 y9ıldır nokia kullanırdım ama bu tlfnu sevdim
  • Arkadaşlar bende geçenlerde aldım bu telefondan. 2mp kamerası var ama görüntü netliği gerçekten güzel. şarj konusundada 4 güne yakın gidiyo,mp3lerdeki ses kaliteside iyi kısacası düşünmeden alın derim e71 e72 gibi telefonlara verilen paraya yazık ya.
  • ben de yukarıdaki bir arkadaş gibi office kullanıcısıyım eğer bu telefona office programı yükleyebiliyorsak hiç bir şekilde bekletmem artık
  • arkadaşlar bende yeni aldım telefonu...bazı arkadaşlar şarjı 4gün dayanıyor demiş ama fazla kullanmamama rağmen 1gün bile dayanmıyor acaba neden olabilir...
  • arkadaslar almayı dusunuorum ama tedirginligim var yani alıcagım telefonda msne giremsi lazım ve vifi ile msne ye giriliomu wifi ile ucretsizz... avea hat kulanıorum ve genelde sms yapıorum kntr aldıgımda beni bu konuda aydınlatırsanız cok sevinirim.. (ÖNEMLİ OLAN TEK SEY MSN HERHANGİ Bİ PROGRAM YUKLEMEDEN EVDEN NETLE GİREBİLİOMUYUM ÜCRETSİZ...)

SİMDİDEN TSKLER...
  • ben az evvel kardeşime aldım hediye için gayet başarılı alternatif bi telefon bnde bb 8900 var ufak bi karşılaştrma yapiyim dedim çaoğu siteye bnmknden hızlı giriyor wi-fi ile bu arada unutmadan syliim onuda düşenenler için ve wi fi bir telefon almak için bence çok ideal capacity teknosadan aldım 299 lira hemde uygun şahsen tavsiye ediyorum :) ..

ayrıca trackball yeni ismi aklıma gelmedi :) nese oda ii olmş
  • en büyük eksisi şarj süresi şarji 1 gün gidiyor öyle 4 gün falan gitmiyor
  • bende bu telefondan aldım açıkçası almadan önce tereddüt ettim bişeye benzetemedim sonra bu topikteki videoyu falan izledim 3g si yok ve flaşı yok standart işletim sistemli bir telefon ancak benim beğenimi kazandı diyebilirim yinede bu telefonu ikinci cep olarak aldım çünkü asıl telefonum galaxy s onda herşeyi yapabiliyorum zaten dandik telefon almayayım dedim öncelikle şarj olayını söyleyeyim avea kullanıyorum telefonu full şarjdan çıkardım şuan 27 saat civarı olmuş durumda 2 saati geçik konuşma yapmış bulunmaktayım batarya hala full(5 çizgi) şarj konusu bana açıkçası ilaç gibi geldi telefonda wifi de var çokda iyi çekiyor konuşma ve dış sesi iyi klevyesi alışınca rahat ,radyosu var normal kulaklık girişi mevcut facebook msn twitter ve bikaç topluluk daha sorunsuz çalışmaktadır hafıza kartı takılabiliyor bayada sağlam bir cihaz gıcırdama falanda yok alacaklar şarj süresini göz önünde bulundursun bence müthiş

şu yukarıdaki videoda mesaj facebook twit ikonlarının altına kısayol arama kişileri eklenebiliyor ama yukarıda o kişilerin resimleride eklenmiş ben bu olayı çözemedim kişi ataması tamam ama küçük resim yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1010ur -- 15 Şubat 2011; 3:16:58 >

• Merhaba ben bu telefonu yeni aldım. Tek sorunum video açamıyorum. Bilgisayardan aktardığım videoları almıyor. Onun dışında yapılan video çekimlerini bile açamıyorum. Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onururgu

bende bu telefondan aldım açıkçası almadan önce tereddüt ettim bişeye benzetemedim sonra bu topikteki videoyu falan izledim 3g si yok ve flaşı yok standart işletim sistemli bir telefon ancak benim beğenimi kazandı diyebilirim yinede bu telefonu ikinci cep olarak aldım çünkü asıl telefonum galaxy s onda herşeyi yapabiliyorum zaten dandik telefon almayayım dedim öncelikle şarj olayını söyleyeyim avea kullanıyorum telefonu full şarjdan çıkardım şuan 27 saat civarı olmuş durumda 2 saati geçik konuşma yapmış bulunmaktayım batarya hala full(5 çizgi) şarj konusu bana açıkçası ilaç gibi geldi telefonda wifi de var çokda iyi çekiyor konuşma ve dış sesi iyi klevyesi alışınca rahat ,radyosu var normal kulaklık girişi mevcut facebook msn twitter ve bikaç topluluk daha sorunsuz çalışmaktadır hafıza kartı takılabiliyor bayada sağlam bir cihaz gıcırdama falanda yok alacaklar şarj süresini göz önünde bulundursun bence müthiş

şu yukarıdaki videoda mesaj facebook twit ikonlarının altına kısayol arama kişileri eklenebiliyor ama yukarıda o kişilerin resimleride eklenmiş ben bu olayı çözemedim kişi ataması tamam ama küçük resim yapamadım

Kişiler'den istediğin kişinin numarasını düzenlemeye girip arayan resmi eklersen küçük resim olarak görünür. Veya Dosyalardaki resimlerde de Arayan resmi yap seçeneği var, ikisi de uyar.

• mrb samsung 3353 yenı aldım ama facede vıdeo ızleyemıyorum yardımcı olursanız sevınırım
  • Ben Telefonu oldukça karıştırdım.

Oldukça Hosuma gitti. Fiyata görede özellikler oldukça iyi

Telefondan memnun olmayan arkadaşlarda memnun olmadıkları konuyu acıklarsa bizede yol gösterme konusunda yardımcı olurlar.

Sanırım onlar bundna önce daha cok özellikli telefonlar kullandıkları için bu telefon pek hoşlarına gitmedi.

Bende bu hafta içinde gidip alacağım bence oldukça iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.