***CoNDoR***, Göz Kamaştırıcı, suheyla*, öSCi, _IBLIS_, silent scream, EliNTeR, aSSembLy, TiriT, gestopa, YalnızßirOpera, Savage, amboleos ve görünmeyenler,bsn alıntı yaparken gereksizlerden çıkanlar...vs... İyi geceler... Özlemişim böyle topicleri...
quote:Orjinalden alıntı: ***CoNDoR*** Of ya cidden eskiden çok tutulurdu.. İyi geceler Hatırlatman iyi oldu Evet yaa tarum
quote:***CoNDoR***, Göz Kamaştırıcı, suheyla*, öSCi, _IBLIS_, silent scream, EliNTeR, aSSembLy, TiriT, ge scream ben miyim ??
yatın zıbarın şaka şaka iyi geceler [https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/upfiles/smiley/bye.gif]
quote:Orjinalden alıntı: SCREAM_BG ben neden yokum Sen o an gereksizlerden çıktın demekki.Neredeydin söyle bakayım? Neyse çıkayım artık.Yarın mesai zor olacak.Tekrar iyi geceler...
quote:Orjinalden alıntı: Tarum sen gizli takılmaya devam et gece görmedim topiği sabah yazayım bari ayıp olmasın iyi geceler
quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: Tarum sen gizli takılmaya devam et gece görmedim topiği sabah yazayım bari ayıp olmasın iyi geceler Sağol silent,ben onun gizli takıldığını unutmuşum. Biraz geç kalmışsın cidden ama neyse hadi şimdilik affettim @Hazan,merak ettiğim üye.Daha önce kullanıcı adını değiştirmiş miydin sen? Yada ben nerden hatırlıyorum seni