Şimdi Ara

Confision,Paraliysis ve Poison damage ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Silahlarda yazan bu damagelerin bir birinden farkı nedir ?
    Özellikleri nedir?
    Özellikle bu damageleri uprade ederek basılan bir silah varmı?

• Bu mineraller madenlerden çıkıyor. 50+ olmak gerek madene gitmek için.

Confusion Damage: Düşmanda karmaşa yaratır ve düşman kendi arkadaşlarına saldırır. Ek damage vurulurç

Paralysis Damage: Felç etkisi yaratır, düşman hareket edemez. Ek damage vurulur.

Poison Damage: Düşman saldırmaya devam eder fakat üzerine ek damage vurulur.

Bu silahlar, periyotlarla etkinleşirler, yani her an felç etkisi yaratmaz. Üzerlerinde yazan süre içerisinde geçerliliğini korurlar ve üzerlerinde yazan damage kadar ek damage vururlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kant

Bu mineraller madenlerden çıkıyor. 50+ olmak gerek madene gitmek için.

Confusion Damage: Düşmanda karmaşa yaratır ve düşman kendi arkadaşlarına saldırır. Ek damage vurulurç

Paralysis Damage: Felç etkisi yaratır, düşman hareket edemez. Ek damage vurulur.

Poison Damage: Düşman saldırmaya devam eder fakat üzerine ek damage vurulur.

Bu silahlar, periyotlarla etkinleşirler, yani her an felç etkisi yaratmaz. Üzerlerinde yazan süre içerisinde geçerliliğini korurlar ve üzerlerinde yazan damage kadar ek damage vururlar.

Teşekkürler Kant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfAsiA -- 27 Mayıs 2007; 10:18:51 >

• paralyse damage i hiç sevmiyorum pvp de adam bi kitliyo 15 saniye hareket edemiyorum anca pot içmekle yetiniyorum :S
  • bende paralizden nefret ediyorum ama paraliz yemekten pisikiyan olduğum için pvp lerde falan paraliz atıyorum o çok hoşuma gidiyo bide +4 ful poison basılı silahımla poison atıyorum adam aptallaşıyo poisonla mob öldürüyorum ya o derece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.