Şimdi Ara

Connect 3d Led Stop Yapım Aşaması (araç üzerine monte edildi)... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
48.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Harika
  • Süper olmuş
  • Vallahi işçilik falan çok iyi olmuş. Tebrikler hocam. Ben benim arka stoplara film çekmeye bile korkuyorum. Ya çekemezsem ya ceza yersek falan diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Vallahi işçilik falan çok iyi olmuş. Tebrikler hocam. Ben benim arka stoplara film çekmeye bile korkuyorum. Ya çekemezsem ya ceza yersek falan diye.

Benım yaptıgım işlemde yaşalara uygun olmayan bişey yok o nedenle muayneden bile sorunsuz geçer(10. ayda sökmeden gidicem muayneye)

Filmim'in yasak olma nedeni sinyal lambası sarı ile turuncu arasında bi renk olması gerekiyor kırmızı film çekilince kırmızı yandıgı için trafikte tehlike yaratıyor. Siyah filim çekilirsede parlaklıgı azalıyor güneşli havada tehlike yaratabiliyor...

Sırada farlar var ama orjinal farlar çok pahalı uygun fiyata çıkma far bulamazsam farlar hakkındaki düşüncemi gerekleştiremiycem(onlarda tek olacak yaparsam)

• çok güzel olmuş ya,maşallah :) şöyle dikkatlice baktım da senin arabanın arkası ön taraftan daha güzel görünüyo,yalnız eleştirilerim olacak o arka camdaki nazar boncugu ve tampon koruması karizmayı gölgeleyen ve göze batan 2 etken, benim nacizane görüşüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşamen

çok güzel olmuş ya,maşallah :) şöyle dikkatlice baktım da senin arabanın arkası ön taraftan daha güzel görünüyo,yalnız eleştirilerim olacak o arka camdaki nazar boncugu ve tampon koruması karizmayı gölgeleyen ve göze batan 2 etken, benim nacizane görüşüm :)

Tşkler...
    Nazar boncugu güneşten solmaya başladı zaten yakındır sökmem yazada bikaç aksesuarı sökme düşüncem var...
  • aracın gece fotoğraflarını koymayı düşünebilir misin ??? çok iyi olmuş evet ama gece nasıl durduğunuda merak etmeye başladı herkes......
  • quote:

Orijinalden alıntı: horhann

aracın gece fotoğraflarını koymayı düşünebilir misin ??? çok iyi olmuş evet ama gece nasıl durduğunuda merak etmeye başladı herkes......

İlk fırsatta eklerim resim + video...
  • Buugün stop lambasına küçük bi değişiklik yaptım, geri vites lambası ile stop lambasını yer değiştirdim...

Connect 3d Led Stop Yapım Aşaması (araç üzerine monte edildi)...

• hocam maşallah elinize sağlık çok güzel olmuş
    bide ben bi sis farı yapabilsem astrama çok sevineceğim.
    bende astra f var sis farı yok . yuvarlak sis farı istiyorum,ancak biraz büyük olsun diyorum ama bir çözüm bulamadım hiç
    sizin bunu görünce bende de biraz fikirler oluşmaya başlamadı değil
    pilastik boru içine en az torosların yuvarlak farı büyüklüğünde farları yerleştirip, fiberle kaplatıp boyatmak işin kolay yanı . ancak ben bu yaptıgım şeyi tampona nasıl yerleştiririm onu düşünüyorum
    bide bu yaptıgım şey vizeden geçer mi onuda bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırım_beyazıt -- 23 Mayıs 2011; 2:30:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

hocam maşallah elinize sağlık çok güzel olmuş
    bende astra f var sis farı yok . yuvarlak sis farı istiyorum,ancak biraz büyük olsun diyorum ama bir çözüm bulamadım hiç
    pilastik boru içine en az torosların yuvarlak farı büyüklüğünde farları yerleştirip, fiberle kaplatıp boyatmak işin kolay yanı . ancak ben bu yaptıgım şeyi tampona nasıl yerleştiririm onu düşünüyorum

Öncelikle tşk ederim...

Bence sisfarı için çok büyük bişey yapmayın, küçük olsun ama yeterince parlak yansın yeterli. 206'lardaki gibi tamponun ortasına takabilrsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

hocam maşallah elinize sağlık çok güzel olmuş

Öncelikle tşk ederim...

Bence sisfarı için çok büyük bişey yapmayın, küçük olsun ama yeterince parlak yansın yeterli. 206'lardaki gibi tamponun ortasına takabilrsiniz

araç bu şu yeşille gösterdiğim büyüklükte ve o kısımlara istiyorum ama tamponu deldirmeden yapmaya çalıştıgım için bir türlü olmuyor

• quote:

araç bu şu yeşille gösterdiğim büyüklükte ve o kısımlara istiyorum ama tamponu deldirmeden yapmaya çalıştıgım için bir türlü olmuyor

Ben arka tampon sanmıştım

Yina aynı fikirdeyim, aşırı büyük olması görüntüyü bozar. Aynı şekilde tamponu delmedende takmak görüntüyü bozar düşüncesindeyim...

Orjinal sisfarı olan modeli yokmu senin aracın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

Ben arka tampon sanmıştım

Yina aynı fikirdeyim, aşırı büyük olması görüntüyü bozar. Aynı şekilde tamponu delmedende takmak görüntüyü bozar düşüncesindeyim...

Orjinal sisfarı olan modeli yokmu senin aracın?

var ama istememe sebeplerim çok
    1- yuvarlak sis farı istiyorum
    2-tipi hiç hoş değil
    3- çok pahalı orjinalinin tanesi 75 lira çifti 150 lira ( normal farı bile 55 lirayken sis farı bu fiyatta )
    4- yan sanayileri de 50 lira ama onlarda çabuk çatlıyormuş . mesela ısınınca su değince çatladığını duydum

• Küçük yuvarlak sislambaları var onlardan alıp takmanı öneririm Resimde belirttiginin yarısı kadar olan.
    Büyük sis farı görüntüyü bozar, karşıdakini birazdaha fazla rahatsız edebilir ve saş sıçramasından dolayı camı kırılma riski yüksek...
  •  Connect 3d Led Stop Yapım Aşaması (araç üzerine monte edildi)...

peki şöyle bişey yapabilirmiyiz. sarı renkle gösterdiğim yere normal sis farı , yeşille gösterdiğim yere uzun huzmeli ampulü olan far (çakma xenon kullananlara karşı kullanmak için)
  • Yapılabilir ama açılarının dogru ayarlanması gerekli aksi taktirde karşıdan gelenleri ciddi derecede rahatsız eder...

- -- -- -- -- -

• Fırat Boru... Kimi bakar lavabo borusunu görür; kimi bakar connet stop lambası görür bünyelerdeki reaksiyon cok farklı olbbiliyo :)) Sayığılar Reis... Tsarımın patentini al ve ford firmasina sat deriim acizane
  • ellerinize saglık hocam
  • X-Slim Tşk ederim.
    syf_1 Servise gittigimde çalışanların hepsi hayran kaldı stoplara, nasıl yaptın kaça mal oldu, bizde istersek yaparmısın diye sormaya başladılar

Buda gece resimleri, parklar yanarken...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.