Şimdi Ara

' CONNECT KULLANANLAR ( ESKİ YENİ FARKETMEZ ) !!! ' BUYRUN (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
124.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oktayakgöz; ilgine teşekkürler daha sonra bu sorun kendiliğinden gittimi yoksa servise gitmek gerekirmi şu anda burada hava fena değil ama inceden ses geliyor, birde aracın debriyajından ayağımı cekerken kavrama esnasında tık diye ses geliyor bu normalmi....
  • Kardeş arabayı fazla dinleme fazlada sakınma malum sakındığın göze çöp batar.Ben de geçen nisanda sıfır aldım ilk haftada iki ezik bir-iki çizik ve camda yıldız şeklinde çatlak oldu senin gibi kafaları yiyordum artık o kadar kafayı takmıyorum alışırsın zamanla cana değil mala gelsin.Allah kaza bela vermesin beterin beteri vardır unutma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TANGO1

Kardeş arabayı fazla dinleme fazlada sakınma malum sakındığın göze çöp batar.Ben de geçen nisanda sıfır aldım ilk haftada iki ezik bir-iki çizik ve camda yıldız şeklinde çatlak oldu senin gibi kafaları yiyordum artık o kadar kafayı takmıyorum alışırsın zamanla cana değil mala gelsin.Allah kaza bela vermesin beterin beteri vardır unutma.

Yahu çok doğru diyonda mal da canın yongası anasını satıyım. ben biraz ters biriyim çok takılırım öyle şeylere artık takmıyorum at arabası zaten diyip geçiyorum ne yapayım.

connectilksen arkadaşım üfleme sesi sonra geçti. o tık sesine bende hasta oluyorum ama hepsinde var sanırım.
  • Eğer araban varsa derdin var, bu her markada böyledir, hele hele inşaat gibi ağır ve pis işlerde kullanırsan her marka mutlaka sorunlar çıkarır. Örneğin eskiden benim toros vardı, pis - ağır işlerde kullanıyordum , o bile problem çıkarıyordu... O toros için en iyisini bulmak için tamirci tamirci dolaştım. Şu an Ankarada en güzel kim tamir ediyor torosu adım gibi biliyorum. Neticede araban varsa en güzel yere baktıracaksın, üşenmeyeceksin, çünkü eğer sen arabaya bakarsan oda sana bakar. Ben arabamı seviyorum ve onun için üşenmeden sıkılmadan en iyisini arar bulurum...

Msela bi arkadaş bu topiçde aracını servise verdiğinde başında durabildiğini her türlü işlemi rahat rahat sorabildiğini söylemiş. Bunu yapan servis o kadar azki, genelde ayak altında dolaşmanı istemez servisler, ama bu servis bırakın ayak altında dolaşmasını yapılan her işlemle ilgili soru sormasına bile izin veriyormuş. Demekki neymiş arayınca buluyormuşsun. Benim bir yakınım oturduğu yerden ta konyaya beğendiği servise gidiyormuş... Düşünsene 3,5 - 4 saatlik yol gidiyor servis için. Azda olsa bulacak ve sürekli oraya yaptıracaksın.. Ben öyle yaptım şimdiye dek.

• bendede var üfleme ilk aldıgım gunden beri ama tabi olsun okadarda bu arada her arkadas bıse yazmıs vala gün gectıkce aractakı sorunlar gun yuzune cıkıo oda olsun napak 36 mılyara bukadar oluo bana sorarsanız bırakın kendı halıne nekadar ustune dusersenız sankı ınadına nazar deyiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black/white -- 9 Kasım 2006; 15:34:48 >
  • Bu sınıftaki bütün araçlarda buna benzer sorunlar mutlaka vardır. Arabanı sevdinmi kusurları fazla göze batmas
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Eğer araban varsa derdin var, bu her markada böyledir, hele hele inşaat gibi ağır ve pis işlerde kullanırsan her marka mutlaka sorunlar çıkarır. Örneğin eskiden benim toros vardı, pis - ağır işlerde kullanıyordum , o bile problem çıkarıyordu... O toros için en iyisini bulmak için tamirci tamirci dolaştım. Şu an Ankarada en güzel kim tamir ediyor torosu adım gibi biliyorum. Neticede araban varsa en güzel yere baktıracaksın, üşenmeyeceksin, çünkü eğer sen arabaya bakarsan oda sana bakar. Ben arabamı seviyorum ve onun için üşenmeden sıkılmadan en iyisini arar bulurum...

Msela bi arkadaş bu topiçde aracını servise verdiğinde başında durabildiğini her türlü işlemi rahat rahat sorabildiğini söylemiş. Bunu yapan servis o kadar azki, genelde ayak altında dolaşmanı istemez servisler, ama bu servis bırakın ayak altında dolaşmasını yapılan her işlemle ilgili soru sormasına bile izin veriyormuş. Demekki neymiş arayınca buluyormuşsun. Benim bir yakınım oturduğu yerden ta konyaya beğendiği servise gidiyormuş... Düşünsene 3,5 - 4 saatlik yol gidiyor servis için. Azda olsa bulacak ve sürekli oraya yaptıracaksın.. Ben öyle yaptım şimdiye dek.

aracın başında durabilme servisin özelliği değil. arkadaşın onun için çok uzun yol gitmesine gerek yok. bütün yetkili servislerde olan bir olay. Tabiki ford için geçerli bu.

http://www.ford.com.tr/satissonrasi/ linkte interaktif yazan yeri tıkladığınız da görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 9 Kasım 2006; 18:14:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

Bu sınıftaki bütün araçlarda buna benzer sorunlar mutlaka vardır. Arabanı sevdinmi kusurları fazla göze batmas

elbette ama ford da olmaması gerek. ben zaten arabamı hiç bir zaman başka arabayla kıyaslamam. ben bu araba ya at arabası diyorsam ötekiler araba sayılmaz gözümde. ama gel görkü çok plastik olan bi araç. yani maliyetine bir milyar daha eklesen içi 1 nci sınıf olur sanırım. pandizotlar ön göğüs ve bardaklık yeri kaliteli bi malzemeden yapılsa bence 4 x 4 lük bir araba olur

• ewet orası ole. dediğin gibi keşke içi biraz daha kaliteli malzemeden üretilseydi. Ama olsun genede hoşuma gidiyo Arabam.
  • arkadaşlar; daha önce size aracımdaki problemlerden bahsetmmiştim ve genel müdürlüğe şikayetlerimi ilettiğimi söylemiştim bu gün servisten aradılar ve sorulnları gidereceklerini söyleyip beni servise davet ettiler ve servise gittim. ön koltuk bel ayarı kolunu değiştirdiler. bana daha önce bel ayarı kolunu 5 ytl olduğunu söylemişlerdi bu gün gittiğimde şikayetten sonra 1 ytl yetecegini söylediler. şimdi benim arabamda olan arızaları gidermek içinde salı gününe randevu verdiler. ben gidip gitmemede cok terettüt ediyorum ben bu adamları şikayet ettim orada şikayet ettiğim kişilerin suratları bir karış hiç benimle muhatap bile olmadılar ne yapayım başka bir servisemi götüreyim bana en yakım servis bursa veya izmir..... yardımlarınızı beklıyorum.

• oktayakyüz; arkadaş bu gün servise gittiğimde ufleme sesinin turbodan olabileceğini söylediler ama aldığım günlerde bu yoktu. sonradan oldu gecenlerde bir arkadaşın yorumunu okudum turbo borusu cıktığını yazmıştı benimde öyle bir şey olabilirmi acaba ilgine tsk... aracıda fazla elletmek istemiyorum
  • black/wıht; hiç servise sordunmu uflemenin neden olduğunu beni cok rahatsız ediyor bana turbodan olabilecegini soylediler ama daha baktırmadım salı günü gideceğim fakat gitmekte terettüt ediyorum .
  • TANGO ABİ; DOĞRU ama ben daha arabayı alalı 1 ay olmadı belkide 5-6 sefer servise gittim bu kadarda olmaz aracı dinlemeye calışıyorum aksine arac üzerime üzerime geliyor hep bir şeyler cıkıyor yakınımda 2-3 arkadaş var yeni arac alan aracın garanti belgesini bile vermemişler bana.diğer arakadaşlarda araçlarına ait servis ve garanti belgesi var. servise bu gün sordum bana usulen dosyarın arasından connect'e ait bir servis belgesi verdi üzerine bir kaşe vurdu verdi.aracımı cok seviyorum ama icim sizliyor........
  • connectilksen: ben arabamı izmir duğlese götürdüm gayet iyi baktılar arabama. küçük bi kaza yapmıştım. sağ kapılarda çizik birazda göçme vardı komple değiştirdiler. güzelde temizleyip teslim ettiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectilksen

TANGO ABİ; DOĞRU ama ben daha arabayı alalı 1 ay olmadı belkide 5-6 sefer servise gittim bu kadarda olmaz aracı dinlemeye calışıyorum aksine arac üzerime üzerime geliyor hep bir şeyler cıkıyor yakınımda 2-3 arkadaş var yeni arac alan aracın garanti belgesini bile vermemişler bana.diğer arakadaşlarda araçlarına ait servis ve garanti belgesi var. servise bu gün sordum bana usulen dosyarın arasından connect'e ait bir servis belgesi verdi üzerine bir kaşe vurdu verdi.aracımı cok seviyorum ama icim sizliyor........

ben aldığımda da 3 4 sefer gittim servise. alıdım gün iki arka kapıdan da ses geliyordu. at arabası beyler kendimizi kandırmayalım hele servisleri felakaet.

bu arada bence kötülerin en iyisi aydoğanlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: black/white

bendede var üfleme ilk aldıgım gunden beri ama tabi olsun okadarda bu arada her arkadas bıse yazmıs vala gün gectıkce aractakı sorunlar gun yuzune cıkıo oda olsun napak 36 mılyara bukadar oluo bana sorarsanız bırakın kendı halıne nekadar ustune dusersenız sankı ınadına nazar deyiyo

black\white arkadaşım şu anda connect glx 110 hp almak üzereyim sen yeni aldın ve sorunlar var diyorsun ve bende başkalarından aldığım bilgilere göre arabadan benzer şikayetler var.bu 110 luklarda böylemi ?bana yardımcı olursan sevinirim.
  • İnanın o üfleme sesini benim arabada hiç duymadım. Ama aşırı soğuk bi havada üfleme sesi çıkarıyosa onu bilemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Eğer araban varsa derdin var, bu her markada böyledir, hele hele inşaat gibi ağır ve pis işlerde kullanırsan her marka mutlaka sorunlar çıkarır. Örneğin eskiden benim toros vardı, pis - ağır işlerde kullanıyordum , o bile problem çıkarıyordu... O toros için en iyisini bulmak için tamirci tamirci dolaştım. Şu an Ankarada en güzel kim tamir ediyor torosu adım gibi biliyorum. Neticede araban varsa en güzel yere baktıracaksın, üşenmeyeceksin, çünkü eğer sen arabaya bakarsan oda sana bakar. Ben arabamı seviyorum ve onun için üşenmeden sıkılmadan en iyisini arar bulurum...

aracın başında durabilme servisin özelliği değil. arkadaşın onun için çok uzun yol gitmesine gerek yok. bütün yetkili servislerde olan bir olay. Tabiki ford için geçerli bu.

http://www.ford.com.tr/satissonrasi/ linkte interaktif yazan yeri tıkladığınız da görebilirsiniz.

Göstermiş olduğunuz sayfada şunu yazmışlar;

'' Hiçbir sürprizle karşılaşmamak için belirlenecek bakım ve onarım programına göre önceden fatura bilgilerinizi alabilir, araç teslim zamanını öğrenebilirsiniz.

Bundan sonrası ise tam bir keyif. Rahat ve huzurlu bir ortamda geçireceğiniz kısa bir sürenin ardından; aracınız tüm kontrolleri yapılmış, sorunsuz ve temiz olarak karşınızda... Şimdi Ford'unuzun keyfini sürme zamanı... ''

Buradaki rahat ve huzurlu ortam genelde bekleme salonu oluyor ve çoğu servis tamir alanına müşteri sokmuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: yunus94

quote:

Orjinalden alıntı: black/white

bendede var üfleme ilk aldıgım gunden beri ama tabi olsun okadarda bu arada her arkadas bıse yazmıs vala gün gectıkce aractakı sorunlar gun yuzune cıkıo oda olsun napak 36 mılyara bukadar oluo bana sorarsanız bırakın kendı halıne nekadar ustune dusersenız sankı ınadına nazar deyiyo

black\white arkadaşım şu anda connect glx 110 hp almak üzereyim sen yeni aldın ve sorunlar var diyorsun ve bende başkalarından aldığım bilgilere göre arabadan benzer şikayetler var.bu 110 luklarda böylemi ?bana yardımcı olursan sevinirim.

işcilige onem verıyosan caddy al derim ama onem vermıyosan connect al derım cunku connectın performensı ıyı arkadaslarında yazfdıgı gıbı plastık cok var mesela arka tavandakı hoparlorler sesı actıgımda hoparlorun plastıgı pı pıt pıt ses cıkartıo ben deıstırcegım ıcın kafama takmıorum bıde cukura gırdıgınde arkadan bıyerden ses gelıo cok abartılı bı ses deıl ama bazı arkadaslar bunu kafasına takabılıo tabı ben sallamıorum arqabadır yapar benım bı tespıtımde ön cam bıkeresınde cok sessız bı ortam da surmustum tumsek cukur vb. gıbı yerlerde sankı cam tam oturtulmamıs gıbı vıck vıck edıo cok deıl ama var yanı anlıcagın arabayı alınca deıl aldıktan 3-5gun sonra bole soırunlaR CIKIO KAFAMA TAKMAM BEN BOLE SEYLERI DERSEN EN IYI SECENEGIN OLUR FORDU ALMAK AMA tabı sıfır araba alıyosun bole seylerı goz ardı edemem dersen BENCE CDDY TDI AL DERİM (ARKADASIM BIDE HEPSINDE BU SORUNLAR VARMI BILEMEM AMA SANA SUNU TAVSIYE EDIM SHOWROOMA GIT SU KISIMLARA IYI BAK İŞCİLİK BURALARINDA BELIRIO BU ARABANIN TORPİDO GÖZÜ ÖN PANELDEKİ ORTA BOSLUK KISMI KAPI NIN IC ALT KISIMLARDAKI GOZLER VE BAGAJ BU KISIMLARDA İŞÇİLİGİN NE KADAR KOTU KULLANILDIGI BELLİ BİDE EGER TEST SURUSUNE CIKMADIYSAN TEST SURUSUNE CIK VE HAFIF CUKURLU VE RAMPADA SÜR ARABAYI BAHSETTİGİMİZ SESLERİ DUYARSIN BUYUK IHTIMAL)

IKI SECENEGIN VAR PERFORMANS OLSUN DERSEN CONNECT(GECEN 80_100METRE BI YOLDA PASSAT TDI BIRAZ ARKAMDAYDI ADAM MAKAS ATMAYA KALKTI GAZA BASTIGIMDA YETİŞEMEDİ FARK ACILMADI AMA GECER DIE BEKLIODUM AMA FARKI KAPATAMADIDA ARA HIZLQANMASI COK IYI CONNECTİN)

AMA ARABAM SAGLAM OLSUN IC KISMI DERSEN + YOL BILGISAYARI VE IC İŞCİLİGİDE IYI OLSUN ISTERSEN 5 FAZLA ODE VW CADY TDI AL

ARKADASLAR DIKKAT SAKIN O UFLEME TURBODAN DEIL CUNKU FIAT SCUDO MARKA ARABAMIZDA VAR BUNUN TURBOSU SORUNLUYDU UFLEME YAPIODU VE BUNUN 2 KATI SES CIKIODU BU ARADA UFLEME EGZOS TARAFINDAN GELIO TURBO UFLESE MOTORDAN GELIR VE TURBO ACILMADAN SURDUGUNUZDE YANI 2000 DEVRI FAZLA GECMEZSENIS SES CIKMAZ OYSA CONNECTLERDE DAHA GAZA BASMADAN VAR BU UFLEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black/white -- 10 Kasım 2006; 16:39:17 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Göstermiş olduğunuz sayfada şunu yazmışlar;

'' Hiçbir sürprizle karşılaşmamak için belirlenecek bakım ve onarım programına göre önceden fatura bilgilerinizi alabilir, araç teslim zamanını öğrenebilirsiniz.

Bundan sonrası ise tam bir keyif. Rahat ve huzurlu bir ortamda geçireceğiniz kısa bir sürenin ardından; aracınız tüm kontrolleri yapılmış, sorunsuz ve temiz olarak karşınızda... Şimdi Ford'unuzun keyfini sürme zamanı... ''

Buradaki rahat ve huzurlu ortam genelde bekleme salonu oluyor ve çoğu servis tamir alanına müşteri sokmuyor.

ne alakası var arkadaşım. gidip usta ile beraber bakıyorsun. bekleme salonunda bekleme olsa zaten hepsinde var. hatta orda diyorki randevu alıyorsun bekleme salonunda oturmak için randevumu alınır

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.