Şimdi Ara

' CONNECT KULLANANLAR ( ESKİ YENİ FARKETMEZ ) !!! ' BUYRUN (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
124.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yunus94

quote:

Orjinalden alıntı: black/white

bendede var üfleme ilk aldıgım gunden beri ama tabi olsun okadarda bu arada her arkadas bıse yazmıs vala gün gectıkce aractakı sorunlar gun yuzune cıkıo oda olsun napak 36 mılyara bukadar oluo bana sorarsanız bırakın kendı halıne nekadar ustune dusersenız sankı ınadına nazar deyiyo

black\white arkadaşım şu anda connect glx 110 hp almak üzereyim sen yeni aldın ve sorunlar var diyorsun ve bende başkalarından aldığım bilgilere göre arabadan benzer şikayetler var.bu 110 luklarda böylemi ?bana yardımcı olursan sevinirim.

caddylerde de vardır amcamda var o arabadab ve çok plastik oda ama biraz daha sağlam gibi duruyor. birde mesela caddy nin tavan kaplaması çok basit ama connectinki güzel. esasında böyle arabaların hepsinde sorun var. ne yapacaksın ? garanti bitince her yere fitil çekeceksin. ben servislerle sorun yaşayınca fordu aradım dedimki bana adam gibi yer söyleyin yeter uğraşamayacam dedim adam aydoğanları tavsiye etti bu bile saçma hepsinin iyi olması gerek. aydoğanlara götürdüm biraz agresif davrandım

adamlar, a4 dosya koyma yerini çıkarıp arasına fitil takmışlar, emniyet kemerlerinin kenarlarına fitil takmışlar, arka bagaj kapağının pandizotunu çıkarıp fitillemişler. arka açılan bagaj camlarını söküp tamamen fitil çekmişlerdi baya bi toplarlamıştı araba. şimdi garanti bitti bende baya bi yerlerini fitilleyecem tık ses kalmayacak. ama işde keşke bunu üretirken yapsalar diyorum

üfleme sesi konusunda benim kinde çok soğuk havalarda iken olmuştu her zaman yok

ha caddy alınırmı alınmaz kardeşim bence doblo daha mantıklı en azından ucuz aldım dersin bir iki ses duydun mu sallamazsıon ama 40 milyar verdin mi tık ses çıkarmaması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 10 Kasım 2006; 19:37:00 >

• Kapı sesi sorununu büyük ölçüde halletmişler.Sürgülü kapılarda kapının geçtiği parçaları içi tırtıklı olanlarla değiştirdiler sesler kesildi.
  • arkadaşlar hız konusunda nediyorsunuz bendeki arac 75hp en fazla 155 civarı gördü arac yeni olduğundanmı acaba bazı arkadaşlar 75 likle 180 yaptıklarını yazmışlar...

birde üfleme sesi vede son günlerde motorun sesi arttıgibi biraz garip yüksek ses geliyor sanki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectilksen

arkadaşlar hız konusunda nediyorsunuz bendeki arac 75hp en fazla 155 civarı gördü arac yeni olduğundanmı acaba bazı arkadaşlar 75 likle 180 yaptıklarını yazmışlar...

birde üfleme sesi vede son günlerde motorun sesi arttıgibi biraz garip yüksek ses geliyor sanki..

fabrika verisi 157 olması lazım yani aşağı yukarı tamamını görmüşsün aşağı doğru bi yerde ben 170 yapmıştım ama 180 görecek kadar eğimli bi yer bulamadım :)
  • Arkadaşlar size bir info.2007 modellerinin beyin modülü sağ ön çamurluğun içinde yani en ufak bir çarpışmada Hazırlıklı olun
  • quote:

arkadaşlar hız konusunda nediyorsunuz bendeki arac 75hp en fazla 155 civarı gördü arac yeni olduğundanmı acaba bazı arkadaşlar 75 likle 180 yaptıklarını yazmışlar...

onlar abartmıs kardes ben de glx le duz yolda 180 183gordum 190km yı zor gordum rampada bayada egımlıydı ama kısaydı araba yeni gercı acılır surdukce ama gınede 190 nı fazla gececegını sanmıorum gecersem en yakın zamanda koyarım resmini

bu arada fordun kendi testine gore 75 lik ın maks hızı 147 0-100de 18.5 kendımde surdum eniştemın var araba ölü hakkatten motor cok zayıf kasasına gore 180 yapması ımkansız bece ancak ankaradan ıstanbula dogru upuzun bi yokus asa ınersen belki yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black/white -- 11 Kasım 2006; 1:00:11 >

• Ben düz yolda 160 km yaptım. Daha fazla yapacağına bende inanmıyom.
  • quote:

quote:

onlar abartmıs kardes ben de glx le duz yolda 180 183gordum 190km yı zor gordum rampada bayada egımlıydı ama kısaydı araba yeni gercı acılır surdukce ama gınede 190 nı fazla gececegını sanmıorum gecersem en yakın zamanda koyarım resmini

bu arada fordun kendi testine gore 75 lik ın maks hızı 147 0-100de 18.5 kendımde surdum eniştemın var araba ölü hakkatten motor cok zayıf kasasına gore 180 yapması ımkansız bece ancak ankaradan ıstanbula dogru upuzun bi yokus asa ınersen belki yapar

abartma o kadar biraz eğimde 170 yapıyor

• connect 90ps düz yolda rüzgarsıs havada 4100 devir 180km hıza çıkıyor 165 km hıza hiç kesinti yaşamadan ulaşıyor sonrası biraz nazlı davranıyo
  • http://www.youtube.com/watch?v=0oKgCP5f46Y

ben 90 lıkla en fazla 170 yaptım daha devir vardı ama yukarıdaki iyi bi delil olur.Adamlar devri sona dayamışlar.biraz iniş olsa 200 ü rahat görür bence...
  • biz düz yolda 185 yaptık. rampa aşagı 190 olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

quote:

kardes 0-100 18.5 kı bıde bu arabanın 180 yaptıgını soyle mıslerı nası ınanım bıkerem test verısı 147 felan bunu en fazla 10-15km gecer odam zorlaya zorlaya

• BU ARABALAR HER NE KADAR İYİ YOL TUTSA VE SAĞLAM DA OLSALAR 140 IN ÜZERİNDE SÜRÜLECEK ARABA DEĞİL HIZ YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BİNEK DÜŞÜNSÜNLER BENCE.UNUTMAYIN HAYATIMIZ BOYUNCA BİRKAÇKEZ KAZAYAPMA ŞANSIMIZ YOK...
  • kardes eminol bu arabalar bıneklerınden daha guven verıcı nedenimi=agır olması ornegın benım surdugum araba 1500kg bı tırın veya normal sollamalarda araba etkılenmıo bıle oysa arkadasta 2000focus sedan vardı 180 le kamyon sollarken araba acayıp sallıodu aynı arkadasın sımdı fusıonu var aynı olay bundada var 160 la gıdıom dıo yan yana serıtlerde sollama yapınca bu hızlarda cok sallıo ben fıat scudo suruodum connecten once o 1445 kg di 170 goruodu düz yolda sollama yaptıgınızda arac kolay kolay etkılenmıodu ruzgardan

+eskıden bu arclaclarda bınekdekı gıbı yuruyen aksamda teknolojı yoktu kütük gıbılerdı sımdı bınekde ne varsa aynısı var arkada ve onde bulunan denge cubukları saten yerden yukseklıklerıde aynı tavan olarak az bı fark var
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

quote:

kardes 0-100 18.5 kı bıde bu arabanın 180 yaptıgını soyle mıslerı nası ınanım bıkerem test verısı 147 felan bunu en fazla 10-15km gecer odam zorlaya zorlaya

işde aşağı doğru gittin mi yavaş yavaş 170 e geliyor 180 demiyoum zaten 170 i gördüm ama

• Bi arkadaşında dediği gibi, marka farketmez, bu araçlarla hız yapmak son derece tehlikeli... Bu arada geçen cuma ismini vermeyeyim herhangi bi ford servisine parça sormak için gittim, gitmişken merak ettim sordum siz araç servise alınınca araç sahibi aracının başında bekleyebiliyormu diye, cevabı aynen yazayım, ''servis alanımız kalabalık ve yoğun olduğundan dolayı içeriye alamıyoruz ancak beklemek için özel bekleme salonumuz var'' dediler bana... Artık nasıl bi kalabalıksa...

Ankarada erteks var, çoğunuz bilirsiniz, mesela onlarda araç içi yapılırken sizi almıyorlar aşağıdaki atölyelerine... Yapıldıkdan sonra alıyorlar tabi... İçerde duvara kocaman yazı asmışlar, sayın müşterilerimiz lütfen yukarıda bekleme salonumuzda bekleyiniz diye... Hatta girişe müşterilerin girmesi yasaktır diye yazı asmışlar... Tuhaf ama gerçek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 13 Kasım 2006; 14:07:39 >
  • VALLA HOCAM SERVISE GUVENMEM AMA ERTEX E ALMASADA OLUR HERIFLER ISLERINI YAPIOLAR HAKKATTEN CUNKU 3KURUS PAHALAI YAPIOLAR TAM YAPIOLAR AMA

bıde o link verılmıs vıdeolara pek guven olmaz modifiyeli olabılır bılmıoz etmıoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black/white -- 13 Kasım 2006; 15:04:08 >
  • quote:

VALLA HOCAM SERVISE GUVENMEM AMA ERTEX E ALMASADA OLUR HERIFLER ISLERINI YAPIOLAR HAKKATTEN CUNKU 3KURUS PAHALAI YAPIOLAR TAM YAPIOLAR AMA

bıde o link verılmıs vıdeolara pek guven olmaz modifiyeli olabılır bılmıoz etmıoz

o zaman böyle şeyleri ıspatlamak hemen hemen imkansız gibi
  • yoo hayır senın benım arabamda ne oldugunu bılıoruz buna gorede yorum yapıoruz ama o vıdeodakı araba hakkında hıc bıse bılmıoruz bılen var ne bılım amcam dayım kuzenımın arabada hıcbıse yok dıe bızı aydınlatsın ozaman
  • Haklısın neyse boşver uçacak değiliz nasılsa.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.