Şimdi Ara

' CONNECT KULLANANLAR ( ESKİ YENİ FARKETMEZ ) !!! ' BUYRUN (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
124.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bitane ford connect 90 hp tek sürgülü kapı 35000 km de çok temiz beyaz renk 2004 model klima var araç bildik yerden fiyatıda en son 22750 ytl düşürdük dahada aşşağıya düşmedi alsammı fiyat nasıl....
  • Arkadaşlar Merhaba Size ufak bir tiyo vereyim 2007 model Connect'lerde 1.8 /110 PS motor devreye girecek ve ayrıca GLX diye bir Seri çıkacağı söyleniyor.Yabancı forumlarda Dış görünümle ilgili resimler yayınlandı Pek fazla değişilik olmamış ama içi bayağı farklı olduğu söyleniyor.Bir kaynaktan haber bekliyorum eğerki gelirse hiçbir yerde yaynlanmamış resimlerine ulaşacağım Tabiki gizli

• quote:

Orjinalden alıntı: barbarcomputer

Arkadaşlar bitane ford connect 90 hp tek sürgülü kapı 35000 km de çok temiz beyaz renk 2004 model klima var araç bildik yerden fiyatıda en son 22750 ytl düşürdük dahada aşşağıya düşmedi alsammı fiyat nasıl....

bence fiyatı gayet uygun...
  • Connect e modifiye yakışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarcomputer -- 23 Mayıs 2006; 13:43:34 >
  • FORD CONNECT 1.8 90 HP
  • quote:

Orjinalden alıntı: amele75

ara hızlanmada sollamada mesafe kısa ise bir alt vitese geçerek köklüyorum gazı çok rahat hızlanıyor.
    düz yolda 150 yaptım

babamın arkadaşında 75 lik connect var 180 km çok rahat görüyor nasıl oluyor tabi anlamadım gözlerimle şahit oldum
  • iş gereği 1 ay süre le kullanmıştım tourneo connect 100 km de 7.4lt yakıyor çok ses alıyor yan rüzgarlardan çok etkileniyo bunun yanında yokuşlarda çok basarılı çekişi iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceryanci

iş gereği 1 ay süre le kullanmıştım tourneo connect 100 km de 7.4lt yakıyor çok ses alıyor yan rüzgarlardan çok etkileniyo bunun yanında yokuşlarda çok basarılı çekişi iyi

yan rüzgardan belkide en az etkilenen hafif ticari connecttir bence normal...ses konusuna gelince piyasada içine ses almayan kaç tane hafif ticari var ki ? bir çok otomobil bile en az connect kadar ses alıyo bence
  • benim araba pöfür pöfür rüzgar alıyor nazar değimesin biniyorum ole.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslan_scania

benim araba pöfür pöfür rüzgar alıyor nazar değimesin biniyorum ole.

ARABA NE ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: badunknown

quote:

ara hızlanmada sollamada mesafe kısa ise bir alt vitese geçerek köklüyorum gazı çok rahat hızlanıyor.
    düz yolda 150 yaptım

babamın arkadaşında 75 lik connect var 180 km çok rahat görüyor nasıl oluyor tabi anlamadım gözlerimle şahit oldum

Arkadaşımda var bi tane 75 lik, geçen hafta sonu bi deneyelim bakalım dedik otobanda, gerçektende düz yolda 180 i rahat görüyor. Bu motorla bu iş nası oluyo hala anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 5 Haziran 2006; 17:38:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: set

quote:

Orjinalden alıntı: badunknown

quote:

düz yolda 150 yaptım

Arkadaşımda var bi tane 75 lik, geçen hafta sonu bi deneyelim bakalım dedik otobanda, gerçektende düz yolda 180 i rahat görüyor. Bu motorla bu iş nası oluyo hala anlayamadım.

ÖYLEYSE BEN 90 LIKLA 200 Ü RAHAT GÖRÜRÜM...
    AMA GÖRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM.GEÇEN Bİ 160 BASTIM. YUSUF YUSUF

• Benım merak ettiğim bi konu var yok alacagımdan değil ama goruyorum merak ettım yerı gelmısken sorayım

Tourneo Connect Ne demek Transit Connect nedemek yada Connect yazan la Tourneo nun farkı nedir ? Biri Avrupa Biri Turkmu yada ne?

Tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Benım merak ettiğim bi konu var yok alacagımdan değil ama goruyorum merak ettım yerı gelmısken sorayım

Tourneo Connect Ne demek Transit Connect nedemek yada Connect yazan la Tourneo nun farkı nedir ? Biri Avrupa Biri Turkmu yada ne?

Tesekkurler

Aslında bunu bende merak ediyorum, ne fark var acaba?
  • benimde arkadaşlarımda var gayet memnunlar yalnız ford araçlarda diğerleri gibi demekmi lazım bilmiyorum servis sorunlu araçları 160 yakıyor diye biliyorum öyle söylüyorlar ayrıca dobloya görede bencede connect derim caddy tamam güzel hoş ama oda servisti parçaydı çok zorlar ticari araçta diye düşünüyorum doblo yerine kangoo daha mantıklı bence
  • Galiba Kimsenin Haberi Yok Tourneo ile Connect Farkından
  • 828 KM DE 155 YTL EURODİZEL YAKTI.LİTRE FİYATİ 2.470 YTL "7,5 LT/100 KM".ARABA 1500 KM DE VE BU TÜKETİM KARMA. EN AZ 300 KM Sİ ŞEHİR İÇİ... NASIL SİZCE ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Galiba Kimsenin Haberi Yok Tourneo ile Connect Farkından

Transit Connect Van araç ,Tourneo Connect binek araç .Yerlisi İthali diye ayırım yok isimlendirmede
    Tourneo Fordun özgeçmişinde daha öncede kullanılan bir binek aracına verdiği genel bir isim.Yalnız Büyük Transitin yurtdışına DELUX paketi TOURNEO adı altında satılıyor Yerli pazara JOURNEY adı altında Satılıyor
  • Merhabalar,
    Foruma yeni katıldım.
    Transit Connect ile aynı sınıftaki diğer araçlar arasında ki bir fark da amortisörleridir. Sınıfında bildiğim kadarıyla sadece Connect'te gazlı amortisörler kullanılıyor. Diğer araçlarda hidrolik amortisörler var. Ayrıca arka yaprak yayların çift kademeli olması yüklü ya da yüksüz durumda konforu arttırıyor ve zıplamayı engelliyor.
  • bizde var tourneo babamın ama kasa cok ağır o motora gitmemis cok zorlandıgı icinde cok yakıyor ben arka koltukta yolculuk yaptıgım için çok zıplatıyor sorun varsa cevaplayabilirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.