Şimdi Ara

' CONNECT KULLANANLAR ( ESKİ YENİ FARKETMEZ ) !!! ' BUYRUN (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
124.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya connect bu kadar kotu yorumu haketmio bence. bende 90 hp lik var. tamam biraz cok yakıo ama bu sınıftaki arabaların en iisi bence. bi kere arabanın kaslı bi karoseri var. insana guven verio. sağlam bi durusu var. fiyatını da hakedio. soylendiği gibi de 10 lt. falan yakmıo. en fazla 8.5. biraz elinizi vicdanınıza koyun bu sınıfta bi araba daha alırsam o da connect full olur.
  • Arkadaşlar bizde Tourneo Connect var araba diger doblo,kangoo'lar gibi yakıyor(önceden kangoo vardı).Üstelik yol tutuşu da gayet iyi kasası ağır oldugu için yalpalamıyor,bence hafif ticari araçlar arasında 1. seçilen doblonun rakibi tourneodur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercanonut

ya connect bu kadar kotu yorumu haketmio bence. bende 90 hp lik var. tamam biraz cok yakıo ama bu sınıftaki arabaların en iisi bence. bi kere arabanın kaslı bi karoseri var. insana guven verio. sağlam bi durusu var. fiyatını da hakedio. soylendiği gibi de 10 lt. falan yakmıo. en fazla 8.5. biraz elinizi vicdanınıza koyun bu sınıfta bi araba daha alırsam o da connect full olur.

+ 1000
  • acaba connect'te klima motora mı,aküye mi bağlı?
  • dayımda wardı ve bizim düğünde 8 kişi sığdılar arabaya buyrun siz düşünün gerisini benje cok yakıo dediğiniz araba gayet orantılı yakıo ağırlığına göre bu sınıfda bu kalitede tek alınabilcek araba benje ciddi ciddi karizmayı bu yaşda cizmicek olsa düşünürüm (yaş 21 )
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabfil

acaba connect'te klima motora mı,aküye mi bağlı?

otomobillerde gücünü sadece aküden alan bir klima sistemi yok bildiğim kadarıyla.
    tüm klimalar kayış kasnak ile motordan güç alıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabfil

acaba connect'te klima motora mı,aküye mi bağlı?

Bunu bende merak ettim, tanıdık bi ford servisini aradım ve sordum, oradaki ustanın dediğine göre klima gücünü aküden değil motordan alıyormuş. Ustanın bana dediği bu...
  • renalult bayii,bana kangoo'nun klimasının gücünü elektrik sisteminden aldıgını söyledi.connect'de de öyledir diye düşünmüştüm.
  • Aslında gücünü aküden alması akünün ömrü açısından iyi değil bence, zaten connecte gücünü motordan alsa yinede çekiş kaybı olmuyor,ancak yakıt kaybı oluyor bir miktar... Yani klima açık iken daha çok yakıyor.
  • Yukarıyı okudumda connect ilgili yazılmayan bi bilgi var. Connectin arkasında iki adet makas var, bu yük taşıma kapasitesini,dayanıklılığını arttırıyor ama arka koltukda oturanları çok rahatsız ediyor. Connect aşırı derecede ağır yükler için çok iyi bi seçim olur. Çok fazla yük taşıyorsanız , bozuk yolda çok kullanıyorsanız yani özetle kötü şartlar için connect bir numaradır. Ancak dediğim gibi makasların çok olmasından dolayı arka koltuktakileri çok sarsıyor. Burada maksat yük taşımak şeklinde düşünülmüş...
  • Bizim şirket daha 1 ay önce aldı.
    Yaklaşık 2000 km oldu süreli aracı. Uzun yolda bayır aşşağı 180 gördüğüm oldu gerçekten binek araçtan farkı yok.
    Aracı alınca istanbuldan ankaraya gelmiştim. Araç sıfır olduğu için 1 depo civarı yakmıştı tabi 140 tan aşşağı ibre pek düşmedi
    Bugün ankaradan tekrar istanbula geldim. Klima açık çeyrek depo mazot kaldı içinde.460 KM civarı yol geldim 140 civarı geldim hep....
    Bence çok konforlu ve başarılı bir araç
  • topic i ilk açtığımda kimse muhattap olmamıştı meğer connect hakkında söylenecek bayaa bi şey varmış yav
  • Connect'lerin dış kapı kolları ve çamurluk davlumbazları beyazlaşıyor.Neden?Bilen var mı?
  • ACABA KOYU RENK CONNECTLERDE GÜNEŞ YANIĞI RİSKİ VAR MI ? ARABAM SÜREKLİ GÜNEŞ ALTINDA DA
  • arkadaşlar herkes connectlerin yakıtından söz ediyor.lastiklerin ebadından kimse söz etmiyor.doblo 175/70R14-kango 175/65R14 connectin 195/65R15 aradaki fark ortada connect yere daha sağlam basıyor.ve yol tutuşuda mükemmeldir.
  • yakıt lambası yandıktan sonra 30 km götürür.
  • connect ilk alındığı zmn fazla yakıyor ama daha sonra kmsi arttırkça yakıt giderek azalıyor
  • Arkadaşlar connectin mazot deposunu 55 lt olarak gösteriyor kitapçığı ama testlerde 60 lt diye okumuştum
    gelelim ışık durumuna ben ışık yandığında mazot alıyorum anca 45lt alıyor söylermisiniz bana depoyu 55 lt kabul etsek daha 10 lt mazot var rahat 100 km nin üzerinde yol yapar bi tanıdık da zaten ışıktan sonra 100 km yapar dedi ben şimdiye kadar ışıktan sonra en fazla 70 km yaptım depoyu fulledim 47 lt yakıt aldı durum böyle
  • slm bizde connect var 90bg full 2006 model 2 gün önce bastık 185 yaptı. ve dahada yapar.
  • bizde ford connect var full 90 bglik çok güzel ama çok yakıyo fazlada degil ama sınıfının en fazla yakan araçı eee bu ford bu kadarda olsun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.