Şimdi Ara

Connect Taktiği ile oyuna girme...(Hic bir illegal yol yok) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR

Arkadaslar...Oyuna girdikten sonra server ı secip alt taraftan connect i tıklıyoruz...İlk tıkladığımızda Yesil oluyo...Eğer siz tıkladıktan 1-2 sn sonra o yesilden beyaza dönüyosa oyuna girmissinizdir demektir.Ama yesil kalıyosa NoN-Premium vericektir.Bu taktiği ben buldum deneyin oluyo.En aızndan girdiğinizi anlayıp bi daha enter lamıyosunuz.

Yorumları bekliyorum

senin icin yeni bi bulus galiba ama % 90 biliyordur sanirim burasi hosuma gitti de ondna buyuttum genede saolasin

• quote:

Orjinalden alıntı: C@RtHeR

şaşırdım acıkçası bilmeyenleri görünce

bende valla
  • ben biliodum.. ama genede paylasım için saolll
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

quote:

Orjinalden alıntı: BrokenHeart^^

çok saol

k2MostHacker bu İD senin fake'n değil mi ?

Ne gerek var böle işlere.

Evet bu İD benimdi.Arkadasıma verdim?Bi sorunmu oldu?

Yönetime mazeretimi acıklarım...2 Acc la post atmak fantezim değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K2MosTHackeR -- 14 Mayıs 2006; 20:53:08 >
  • kusura bakma yanlış anladıysam uur
  • Önemli Değil moruk olur böyle seyler.Rica etti verdim.Hepsi bu.

Wolcanyc e de pm den söyledim sikayetini geri alır büyük ihtimalle.Ayrıca adım uğur değil

uğur kardesimin isimi.Üyeliğini bana vermisti bende kullanıcı adımı değistirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K2MosTHackeR -- 14 Mayıs 2006; 21:09:54 >
  • Mesajlarım editlenmiştir.

@ K2 MostWanted

K.Bakma hocam.
  • Yok "Wolqanyc"olur böyle seyler.Yanlıs anlasılmadan ibaret.
  • quote:

Arkadaslar...Oyuna girdikten sonra server ı secip alt taraftan connect i tıklıyoruz...İlk tıkladığımızda Yesil oluyo...Eğer siz tıkladıktan 1-2 sn sonra o yesilden beyaza dönüyosa oyuna girmissinizdir demektir.Ama yesil kalıyosa NoN-Premium vericektir.Bu taktiği ben buldum deneyin oluyo.En aızndan girdiğinizi anlayıp bi daha enter lamıyosunuz.

Yorumları bekliyorum

güzel post kasma yolu dostım bunu senin o velet dediğin 14 yaş grubuda biliyo

• ben gene anlamadım abi connecte basıyom hiç yeşil veya beyaz olayını anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

quote:

Yorumları bekliyorum

güzel post kasma yolu dostım bunu senin o velet dediğin 14 yaş grubuda biliyo

Senin benle sorunun ne?Evet 10-15 arası arkadaslarımın oyunda coğunlukta küfür ettikleri ve oyun düzeini bozdukları icin oynamalarını istemiyorum.Bunları velet diyede tanımlıyorum.Eğer sende oyunda küfredip düzeni bozmuyosan...Niye üstüne alınıyosun?Bana bunun cevabını ver!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K2MosTHackeR -- 14 Mayıs 2006; 22:04:41 >

• bunu bilmeyenlere hayret ediom he
  • bilinir bi yöntem olabilir ama bi faydam dokunur diyerek foruma koyduun için teşekkürler bilmeyenlerde wardır elbet bn bilmiodum mesela burda bilmeyipte biliorum diyende olur elbet ama hatırlatiim bilmemek ayıp deil öğrenmemek ayıptr
  • O öyle değil...Bilmemek Ayıp Değil Yeter ki Caktırma

Edit :Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K2MosTHackeR -- 14 Mayıs 2006; 22:19:31 >
  • ohhooo bunu bilmeyen kalmadı

ne zaman dan beri oynamıyorsun oyunu ?
  • 2 yıl oldu.Eskiden NoN premium yoktu...Boyuna Dc verirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K2MosTHackeR -- 14 Mayıs 2006; 22:22:06 >
  • quote:

2 yıl oldu.Eskiden NoN premium yoktu...Boyuna Dc verirdi

evet dogru habire dc verıyodu
  • zuahahah sen yenı mı anladın bunu?
  • Yeni anlamış ya da anlamamış..Önemli olan bu değil.Önemli olan,bir şey bulduğu ve bunu burda,bizlerle paylaşmasıdır..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.