bana biraz daha acik anlatirmisin benim turk dilim biraz kotude :D
quote:
Orjinalden alıntı: asasin_baba_44
bunu bilmeyen vardır oda ilk üyelik alanlar
ben bu oyunu yaklaşık 1 yıldır oynuyorum yeni öğrendim
bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp herkes anasının karnından ögrenerek cıkmıyo kı
ewt ya bılmeyen warmı ama yınede saol
güzle taktik tskler
yaw harbiden çoğu kişi biliodur.. bunu... Ama benm bildiğim bişi war belki aranızdan bilmeyenler wardır..connect tıkaldıktan sonra non-premium hızlı çıkarsa 1-2 saniyede...servera gimek kolaylarşır en fazla 15 denemede oyuna girersiniz...
quote:
Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR
Arkadaslar...Oyuna girdikten sonra server ı secip alt taraftan connect i tıklıyoruz...İlk tıkladığımızda Yesil oluyo...Eğer siz tıkladıktan 1-2 sn sonra o yesilden beyaza dönüyosa oyuna girmissinizdir demektir.Ama yesil kalıyosa NoN-Premium vericektir.Bu taktiği ben buldum deneyin oluyo.En aızndan girdiğinizi anlayıp bi daha enter lamıyosunuz.
Yorumları bekliyorum
Dedeme sorsam obile bilir ama
EMEGE SAYGI
ben simdi conecte mousela basip duruyom ve hep yesil kalior :( yani simdi o beyaz mi olacak?
quote:
Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR
Arkadaslar...Oyuna girdikten sonra server ı secip alt taraftan connect i tıklıyoruz...İlk tıkladığımızda Yesil oluyo...Eğer siz tıkladıktan 1-2 sn sonra o yesilden beyaza dönüyosa oyuna girmissinizdir demektir.Ama yesil kalıyosa NoN-Premium vericektir.Bu taktiği ben buldum deneyin oluyo.En aızndan girdiğinizi anlayıp bi daha enter lamıyosunuz.
Yorumları bekliyorum
bence de bunu bilmeyen var mı? ama olsun yine de saol
arkadaslar ben bir turlu giremiyorum yaa.
adam size yardımcı olmaya çalışıo siz adamı ezio sunz böle giderse bu forumda yararlı topic açılamayacak
0 hA ha ha
Bende bişey zannettinm
bilmeyen varsa intiar etsin
valla bende bilmiodum saol kardeş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme